Eskimo Kids

Kaikki arvostelut

Eskimo Kids

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo House of Brandon

House of Brandon

38 arvostelut

Jokainen rakastaa uusien asujen pukemista päälle ja niiden näyttelemistä ystävilleen ja tuttavilleen ja on aina hyvä ...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

Eskimo Kids

Useimmiten Euroopan maissa sää pysyy kylmänä. Ihmiset pukeutuvat takkeihin, ja hatut ovat todella tärkeitä, koska ne peittävät pään ja korvat. Turkishatut ovat paras toinen paras vaihtoehto hattutarkoitukseen. Mutta etkö saa hyvän muotoilun turkis hatut? Haluatko saada niitä? Jos kyllä, niin mene ja tutustu Eskimo Kids. Heillä on erittäin hämmästyttävä turkis hattuja. Haluatko tietää niistä? Tutustu arvosteluosioon.

Tietoa Eskimo Kidsistä
Eskimo Kids on yksi Jenny Boscon monista luomuksista Pleasant Grovessa, Utahissa. Vaikka Jenny on tällä hetkellä täysipäiväinen kotona asuva viiden lapsen äiti, hänen tiedetään viettävän 40 tuntia tai enemmän viikossa työskentelemällä tai parantamalla monia Mothers Lounge -brändejään. Kaikki alkoi vuonna 2005, kun hän keksi Milk Bands -imetysrannekkeen, jota myydään tuhansissa kaupoissa ympäri maailmaa. Eskimo Kids on turkislakien tuotemerkki, jolla on suuri kokemus kyseiseltä alalta. Heillä on parasta laatua tuotteita. He uskovat antaa tyytyväisyyttä tuotteisiinsa. Tällä tuotemerkillä on myös toinen tuotemerkin ketju. Tämä brändi on myös lasten mallisto. Tämän tuotemerkin ketjun perusti 5 lapsen äiti, minkä vuoksi se keskittyy enemmän lasten mallistoon. Jenny yrittää intohimoisesti tehdä äitien elämästä helpompaa kaikessa, mitä hän tekee, ja uskoo, että hänen tuotteillaan on vaikutusta myös sinun elämääsi. Vuodesta 2005 lähtien Jenny on lanseerannut useita äiti- ja vauvatuotesarjoja, kuten Udder Covers, Seven-merkkiset vauvan rintaremmit, Carseat Canopy, Nursing Pillow, ja tulevia tuotesarjoja on suunnitteilla. Hänen lempipuoleensa liiketoiminnassa on suunnittelu. Hän on ollut mukana jokaisessa kangaspainatuksessa, logossa, valokuvauksessa ja kuvassa, jota on käytetty minkä tahansa hänen tuotemerkkinsä kanssa. Jenny on edelleen yrityksen kunnianhimoisen tulevaisuuden visionääri.

Eskimo Kidsin tuotteet ja palvelut
Eskimo Kidsillä on valtava kokoelma turkislakkeja. Nämä turkishatut on valmistettu korkealaatuisesta turkiksesta, joka pysäyttää kylmyyden ja tekee ihmisestä lämpimämmän. Heillä on kaikenlaisia turkislakkeja niin lapsille kuin aikuisillekin. Niissä on ainutlaatuisia malleja ja hienoja painatuksia. Saatavilla on myös monivärisiä hattuja. He antavat myös alennuksia ja lahjakortteja. Ne tarjoavat myös kotiinkuljetuspalveluja, joissa on toimituskulut. Kaikki tilaukset lähetetään polykuorissa, ellei toisin ilmoiteta. Tuote voidaan lähettää mistä tahansa varastosta, mukaan lukien Utah, Ohio, ja/tai suoraan valmistajalta Kiinasta. Yritys lähettää tuotteet mahdollisimman pian, mutta tämä ei aina tapahdu samana päivänä kuin tilauksesi. Yleisesti ottaen lisää 2-3 työpäivää käsittelyaikaa varten. Jos yritys odottaa pidempää toimitusaikaa, se mainitaan tuotteen kuvauksessa. Jos sinulla on kysyttävää tietyn tuotteen toimitusajasta, ota yritykseen verkkokaupan kautta. Saat sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan tilauksesi pian sen jälkeen, kun olet tehnyt sen. Jos et saa tätä sähköpostia, tarkista roskapostikansiostasi, löydätkö sen. Tämä on erityisen tärkeää, koska jos et ole saanut tilausvahvistussähköpostia, et myöskään saa sähköpostiviestiä, jossa on lähetysilmoitus ja seurantatiedot. Jos sinulle tarjotaan vakuutusta, mutta et hyväksy sitä, yritys ei voi olla vastuussa vahingoittuneista, kadonneista tai varastetuista paketeista. Eskimo Kids toimittaa tuotteita kansainvälisesti muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Huomaa, että ostaja on vastuussa kaikista arvonlisäveroista, tariffeista, tulleista, veroista, käsittelymaksuista, tulliselvitysmaksuista jne., joita maasi vaatii kulutustavaroiden tuonnissa. Yritys ei voi antaa arviota kustannuksista, koska ne vaihtelevat suuresti eri puolilla maailmaa. Tutki asiaa, jotta olet valmis saamaan pakettisi tulliselvityksen ja jotta sinulla on käsitys siitä, mitä lisäkustannuksia sinulle aiheutuu.

Kehuja, kokemuksia ja vinkkejä Eskimo Kids -yritykselle
Tämä yritys saattaa tarvita ehdotuksiasi tai he kaipaavat asiakkaidensa palautetta. Haluamme myös kuulla, mitä sinulla on heistä sanottavaa. Kirjoita meille siis arvosteluja ja kerro meille niistä.