DVF

Kaikki arvostelut

DVF

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

DVF

Oletko nainen, joka pitää muodikkaista vaatteista? Etsitkö valmisvaatteita? Etsitkö sivustoa, joka voi tarjota sinulle naisten ready-to-wear-vaatteita? Jos vastauksesi on myöntävä, sinun kannattaa harkita Diane von Furstenberg - DVF. He tarjoavat erilaisia naisten valmisvaatteita ja asusteita. Mutta ovatko heidän vaatteensa uusinta designia? Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Diane von Furstenberg  -sivuston kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Onko heillä vaatteita kaikenkokoisille naisille? Ottavatko he tuotteensa takaisin, jos asiakas ei ole tyytyväinen laatuun? Onko heidän vaatteensa kohtuuhintaisia? Lue arvostelut Diane von Furstenberg - DVF:stä täältä nähdäksesi, mitä todelliset asiakkaat ovat jättäneet heille.

Tietoja Diane von Furstenberg - DVF:stä
Diane von Furstenberg - DVF perustettiin vuonna 1972. Yritys on erikoistunut valmistamaan naisten valmisvaatteita ja asusteita. Diane von Furstenberg - DVF:n tavoitteena on saada naiset ilmaisemaan itseään haluamallaan tavalla pukeutumalla heidän vaatteisiinsa.

Diane von Furstenberg - DVF:n tuotteet ja palvelut
Diane von Furstenberg - DVF tarjoaa laajan valikoiman naisten valmisvaatteita, kenkiä ja asusteita, kuten mekkoja, villapaitoja, haalareita, housuja, takkeja, saappaita, korkokenkiä, kiiloja, sandaaleita, lenkkareita, ristilaukkuja, kytkimiä, aurinkolaseja, vöitä, hattuja ja huiveja. Kun tilauksesi on lähetetty ja onnistuneesti käsitelty, verkkosivustolla näkyy vahvistussivu, josta voit lukea sen. Lisäksi saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Huomaa, että petostenhallintaryhmä tarkastaa kaikki tilaukset. Jos tilaus merkitään jostain syystä, saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan tulokset yhden työpäivän kuluessa. Tuotteet voi palauttaa DVF.com-sivustolle tai myymälään kuukauden kuluessa niiden vastaanottamisesta ja saada täyden hyvityksen alkuperäisellä maksutavalla tai myymälähyvityksen, paitsi jos tuote on merkitty loppumyynniksi ostohetkellä. Viimeiseksi myynniksi merkittyjä tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa mistään syystä. Huomioithan, että kaikkien palautettujen vaatteiden on saavuttava varastolle alkuperäisessä ja käyttämättömässä kunnossaan ja kaikki laput kiinnitettyinä, jotta palautus tai vaihto voidaan käsitellä. Yrityksellä on laatutarkastus käytössä ennen palautuksen hyväksymistä. Tuotteita, joita on käytetty, muutettu tai joista puuttuvat tunnisteet, ei palauteta, vaihdeta tai hyvitetä. Sinua pyydetään syöttämään tilausnumerosi sekä tilaukseen liittyvä sähköpostiosoite. Kun olet päässyt portaaliin, sinun tarvitsee vain merkata tuote, jonka haluat palauttaa, ja valita syy, jonka vuoksi haluat lähettää vaatteet takaisin. Asiakkaat voivat tilata sähköpostia saadakseen ilmoituksia tarjouksista ja myymälän uusimmista tuotteista. Asiakkaiden käytettävissä on turvallisia, nopeita ja käteviä maksuvaihtoehtoja, kuten MasterCard, Visa, JCB ja PayPal. Suurin osa kappaleista vastaa kokoa. Lisäksi voit vapaasti tutustua muiden ostajien jättämiin arvosteluihin asiaankuuluvien yksityiskohtien löytämiseksi. Mekot ovat yrityksen mukaan ovat yleensä hyvin muotoonsa istuvia, asiakkaat valitsevat koon suurentamisen. Jotkut asiakkaat valitsevat pienemmän koon ylimitoitetuille ja avokätisesti leikatuille vaatteille.

Kehuja, kokemuksia ja vinkkejä Diane von Furstenberg - DVF:lle
Mitä voit sanoa Diane von Furstenberg - DVF:n tuotteista ja palveluista? Toimittavatko he tuotteensa ajallaan? Onko sinulla vinkkejä, joiden avulla yritys voisi parantaa tuotteidensa ja palvelujensa laatua? Palautteesi on tärkeää tuleville asiakkaille. Oletko aiemmin ostanut tuotteita Diane von Furstenberg -verkkokaupasta? Jos kyllä, ovatko Diane von Furstenbergin vaatteet hyvälaatuisia? Onko Diane von Furstenberg luotettava? Onko Diane von Furstenberg turvallinen? Minne Diane von Furstenbergin tuotteet toimitetaan? Suosittelisitko niitä muille? Ostaisitko heiltä lisää tulevaisuudessa? Kerro kokemuksestasi muille käyttäjille, niin voit auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Tutustu myös muiden käyttäjien palautteisiin, jolloin saat vinkkejä siitä, millainen ostokokemus on Diane von Furstenbergilla. Anna arvostelu nyt.