Drop

Kaikki arvostelut

Drop

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Drop

Teknologia on läsnä arjessamme ennen näkemättömällä tavalla. Saamme tietoa maailman tapahtumista puhelimeemme, käytämme tietokonettamme niin työhön kuin vapaa-aikaankin ja jopa aiemmin hiljaiset hetket voi täyttää musiikilla tai podcastilla kuulokkeiden kautta. Käyttämällä omiin tarpeisiimme sopivaa teknologiaa arjessa voimme varmistua siitä, että kaikki lisävarusteet kuulokkeista tietokoneen näppäimistöön palvelevat meitä tavalla tai toisella eivätkä ole vain nurkassa keräämässä pölyä. Kun etsit juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaa kodinelektroniikkaa, on tärkeää vertailla eri paikkoja, joista sitä voi ostaa. Verkkokauppa vai kivijalkakauppa? Entä mikä niistä? Tässä ja muissa sivustomme yhteenvedoissa esittelemme erilaisia elektroniikkaa myyviä yrityksiä, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo vertailla, kilpailuttaa ja valita sinulle parhaiten sopiva elektroniikkaliike. Tässä yhteenvedossa esitelty yritys on nimeltään Drop. Lukemalla tietopakettimme ja tutustumalla samalta sivulta löytyviin arvosteluihin voit pyrkiä luomaan oman mielipiteesi Dropista.

Tietoa Dropista
Drop on elektroniikka-alan verkkokauppa. Yrityksellä on neljän hengen johtotiimi, joka perusti yrityksen vuonna 2012. Siitä lähtien yritys on suunnitellut ja myynyt teknologiaa, josta he toivovat olevan hyötyä asiakkaan arjessa. He korostavat erityisesti sitä, että heidän suunnittelutapansa erottaa Dropin muista markkinatoimijoista. Dropin designstrategiaan kuuluu ennen kaikkea se, että tuotteita suunnitellaan datan perusteella ja kuunnellen sellaisten ihmisten, jotka ovat kiinnostuneet samankaltaisista tuotteista, ehdotuksia. Juuri tällainen yhteisöllisyys on Dropin itsestään muodostaman imagon keskiössä. Yhteisöllisyys ulottuu tasolle, jossa Dropilla on myös oma foorumi sekä mahdollisuus lähettää heille ehdotuksia uusista tuotekonsepteista. Näiden ehdotuksien pohjalta Drop saattaa ensin kehittää ja sitten teetättää tuotteen. Yhteisöllisyydestä huolimatta kyseessä on valitettavasti täysin englanninkielinen yritys, eikä esimerkiksi Dropin verkkosivuja ole käännetty suomeksi. Siten englannin kielen taito on välttämätön, jos haluaa osallistua Dropin ympärille rakennetun yhteisön toimintaan.

Dropin tuotteet ja palvelut
Elektroniikka-alan yrityksenä Drop on erikoistunut mihinkäs muuhun kuin elektroniikan kehitykseen. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että yritys on erikoistunut vahvasti muutamaan eri tuoteluokkaan eikä ole laajentunut niiden ulkopuolelle. Tämä kaventaa yrityksen mahdollista asiakaskuntaa mutta voi toisaalta osoittautua asiakkaan kannalta mielekkääksi, jos kaventunut tuotevalikoima parantaa tuotteiden laatua. Dropin tuotteet jakautuvat kahteen pääkategoriaan: näppäimistöihin ja kuulokkeisiin. Etenkin näppäimistö on näennäisen yksinkertainen tuote, jonka valintaan voi kuitenkin käyttää paljonkin aikaa, pohtien näppäimistön laatua esimerkiksi ergonomian tai jopa puhtaasti tyylin näkökulmasta. Dropin tuotevalikoimasta löytyykin monenlaisia näppäimistöjä, joissa juuri tyyli on otettu erityisesti huomioon. Drop myy muun muassa tietokonepelaajille suunnattuja, valaistuja näppäimistöjä. Hieman pelkistetymmät näppäimistödesignit kuuluvat nekin Dropin tuotepalettiin. Myös kuulokevalikoimaa katsoessa voi huomata, että etenkin tietokonepelaajien tarpeisiin on pyritty vastaamaan. Dropin kuulokkeet ovat suurimmilta osin isoja, immersio edellä suunniteltuja kuulokkeita, jotka sopivat siten tietokonepelaamiseen, mutta toki myös vaikkapa etätöissä palavereihin osallistumiseen. Drop myy asiakkailleen lisävarusteita edellä mainittuihin tuotteisiin esimerkiksi USB-kaapelien muodossa.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Dropin asiakkailta
Tämän luettuasi on sinulla toivottavasti parempi kuva siitä, mitä Drop tekee ja millainen kokemus Dropin kanssa asiointi on. Valitettavasti mikään ei ole täydellinen korvike aidolle kokemustiedolle ja siksi onkin tärkeää ottaa selvää, mitä Dropin asiakkaat ajattelevat yrityksestä. Mahdollistaaksemme tämän olemme jättäneet oheen palstan, johon Dropin kanssa asioineet voivat jättää kommentteja niin hyvistä kuin huonoistakin kokemuksista, joita heillä on ollut Dropin kanssa. Jos arvostelut johtavat sinut siihen lopputulokseen, että Dropilla on tarjota tarpeisiisi sopivia elektronisia laitteita ja päädyt asioimaan heidän kanssaan, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin sivustollemme jättämään arvostelun Dropista. Jakamalla oman kokemuksesi muiden lukijoidemme kanssa varmistut siitä, että tieto kuluttajien välillä kulkee ja osaamme kaikki tehdä viisaampia ostopäätöksiä.