Decanter

Kaikki arvostelut

Decanter

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Decanter

Oletko viinin ystävä ja etsit esimerkiksi Riedelin-lasisarjaa täydellisen viinikokemuksen luomiseksi tai olet muuten vain keittiötarvikkeiden, karahvien ja muun puutteessa, joten on ajankohtaista tehdä asialle jotain. Tässä tapauksessa verkkokauppa Decanter voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

 

Decanterista
Decanter Oy on vuonna 1987 syntynyt viini- ja keittiötarvikkeiden maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. Decanterin tavoitteena on edistää suomalaista viinikulttuuria ja gastronomiaa sen tarjoamien tuotteiden kautta. Juha Berglundin viiniharrastuksen inspiroimana perustettu korkkiruuvikauppa Decanter kuuluu nykyään samaan konserniin Viinilehden, Ranskan Bordeauxissa sijaitsevan viinitila Chateau Carsinin sekä viinikellari.comin kanssa. Decanter on verkkokauppa, joka on saanut nimensä dekantista eli karahvista, joka on astia, jota käytetään sedimenttiä sisältävän nesteen (kuten viinin) dekantointiin. Karahvit, joilla on vaihteleva muoto ja muotoilu, on perinteisesti valmistettu lasista tai kristallista. Niiden tilavuus on yleensä yhtä standardipulloa viiniä (0,75 litraa). Dekantereilla on ollut merkittävä rooli viinin tarjoilussa koko viinihistorian ajan. Muinaiset roomalaiset olivat edelläkävijöitä lasin käytölle materiaalina. Länsi-Rooman valtakunnan kaatumisen jälkeen lasin tuotanto väheni, mikä johti siihen, että suurin osa dekanttereista valmistettiin pronssista, hopeasta, kullasta tai saviastioista. Venetsialaiset ottivat uudelleen käyttöön lasiset dekantterit renessanssin aikana..Brittiläiset lasivalmistajat esittivät 1730-luvulla tulpan rajoittamaan altistumista ilmalle. Siitä lähtien dekantterin perusrakenteessa on tapahtunut vain vähän muutoksia. Vaikka dekantteri on suunniteltu viiniä varten, niin muita alkoholijuomiakin, kuten konjakkia tai skotlantilaista maltaista viskiä varastoidaan ja tarjoillaan usein koristeellisissa dekanttereissa. Tiettyjä konjakkeja ja mallasviskiä myydään dekanttereissa, kuten 50-vuotiasta Dalmorea. Itse Decanter -verkkokaupan asiakaspalvelu toimii sähköpostiosoitteessa decanter@decanter.fi ja sen puhelinpalvelu toimii maanantai-perjantai välisellä akselilla kello 9.00-16.00, numerosta 010-231 2151 käsin. Lisäksi Kauppakeskus Isossa Omenassa ja Yrjön kadulta löytyy Decanterin myymälät.

 

Decanterin tuotteet ja palvelut
Decanterin verkkokauppa on järjestetty ylävalikossa löytyvien eri tuotekategorioiden perusteella, jotka menevät vasemmasta oikealle seuraavassa järjestyksessä: Riedel-lasisarjat, Viinilasit, Muut lasit, Olutlasit, Peugeot-myllyt, Karahvit, Viinitarvikkeet, Cocktailtarvikkeet, Keittiövälineet, Kattaus, Grillaus, Kahvi- ja teetarvikkeet, Lahjaideoita, Viinikaapit, Leivonta -50 %, Guzzini -50 %, UUTTA. Decanter kertoo myös lisää siitä, kuinka käyttää karahvia eli dekantoinnin eli viinin ilmauksen vaikutukset itse viinin makuun ovat suuria. Esimerkiksi vanhojen viinien dekantointi ennen tarjoilua pitää huolen siitä, että laseihin kaadettava viini on kirkasta, ja pullokypsytyksessä ilmaantuneet sakat jäävät pullon piiloon. Lisäksi nuorten viinien dekantointi ennen tarjoilua tunteja ennen sallii nuorille viineille mahdollisuuden suorastaan kukoistaa, sillä hapen myötä viini monipuolistunee. Muutoin tässä verkkokaupassa myydään keittiötarvikkeita ja ennen kaikkea laseihin liittyviä tuotteita, kuten Riedel-viinilaseja. Ne ovat erään viinilasivalmistajan suvun tekemiä taidonnäytteitä, jotka ovat varta vasten suunniteltu viinejä varten. Riedelin filosofiana on ollut muotoilla lasit korostamaan viinien parhaita ominaisuuksia eli ne edustavat lasin ja viinin täydellistä harmoniaa.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Decanterista
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.