Conwe Oy / matkavaruste.fi

Kaikki arvostelut

Conwe Oy / matkavaruste.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Conwe Oy / matkavaruste.fi

Conwe Oy / matkavaruste.fi sivustolta löydät tarvittavat varusteet, olet sitten reppureissaaja, valmismatkoista nautiskelija, road trip -seikkailujen ystävä, luonnossa liikkuja, aktiviteettilomista pitävä tai työkseen paljon matkustava. Yritys tarjoaa yli 11 000 tuotteen valikoiman varusteita matkailuun ja retkeilyyn. Kaikki yli 100 euron tilaukset toimituskuluitta 1-4 päivän toimitusajalla. Heidän asiakaspalvelu apunasi verkossa, puhelimitse ja myymälässämme. Kaikille ostoksille myönnetään tyytyväisyystakuu normaalin 14 vuorokauden veloituksettoman palautusmahdollisuuden päälle. Yritys palvelee myös kivijalkamyymälässä Tuusulassa. Yritys kertoo, että jos tuotevalikoimasta ei löydy etsittyä tuotetta, he ottavat vastaan palautetta valikoiman kehittämisestä. Myös muut ideat ovat tervetulleita.

Conwe Oy / matkavaruste.fi tuotteet ja palvelut
Idea Conwe Oy / matkavaruste.fi verkkokaupasta on alkanut vuonna 2012. Yrityksen varasto mahtui aluksi vanhaan lasivitriiniin. Luottavaisten asiakkaiden ja henkilökunnan avulla yritys kasvoi nykyiseen mittaansa ja he ovat avanneet myös 500 neliön myymälä Tuusulassa. Yritys jatkaa toimintansa kehittämistä, jossa tärkeässä roolissa on asiakkailta saatu palaute, kokemukset ja arviot. Yritys korostaa asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä matkailuvarusteita. He seuraavat maahantuontia, alan kehitystä ja messuja. He toivovat pitävänsä toimitusajat mahdollisimman lyhyinä. Oli sitten kyseessä reppureissu tai aamuinen työmatka, johon haluat kuuman kahvin helposti mukaan- Yritys palvelee verkossa, myymälässä tai puhelinsoiton päässä. Yritys kertoo, että ympäristöarvot ja kestävä kehitys ovat heille tärkeää ja he huomioivat ne kaikessa toiminnassa.  He pyrkivät aina toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja se näkyy monilla tavoilla yrityksen toiminnassa. He valvovat myytävien tuotteiden laatua ja poistavat valikoimasta tuotteet, jotka eivät vastaa laatukriteereitä. He eivät suosi kertakäyttökulttuuria myytävissä tuotteissa eivätkä sisäisessä toiminnassa. Yritys kannustaa ympäristöystävällisempään matkailuun etsimällä jatkuvasti nykypäiväisiä ja tätä tukevia matkavarusteita. He kertovat lisäävänsä jatkuvasti kierrätysmateriaaleista ja ympäristöystävällisesti tuotettujen tuotteiden määrää valikoimassaan. He myös kannustavat niin ulkoisessa kuin sisäisessä toiminnassa korjaamiseen ja huoltamiseen uuden ostamisen sijaan. Useimpiin heiltä myytyihin tuotteisiin kannattaa aina kysyä varaosia. He myyvät pienvikaiset, naarmuuntuneet, kolhiintuneet tai parasta ennen päiväystä lähestymässä olevat tuotteet löytönurkassaan. Tuotteet, joita ei voida myydä, hyödynnetään varaosina ja loput viedään asianmukaiseen kierrätykseen. Matkavaruste käyttää kotimaan lähetyksissä Posti Green 100 % hiilineutraaleja palveluita. Lähes kaikki heille tuleva pakkausmateriaali, kuten pahvilaatikot ja täytemateriaali, uudelleen käytetään asiakaslähetyksiin. Kuormalavat (myös rikkinäiset) toimitetaan uusiokäyttöön. Kaikki materiaali, jota ei voida uudelleen käyttää, kuten pahvi, paperi, puhdas muovi, vanhat toimistolaitteet ja mustekasetit toimitetaan asianmukaiseen kierrätykseen. Valtaosa myymälä-, varasto-, ja toimistokalusteista on käytettynä hankittuja. Toimiston sähkö on tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla ja myymälän sekä toimiston valaistus ja laitteet sammutetaan aina yöksi sähkön säästämiseksi. 

Kommentit, valitukset ja mielipiteet matkavaruste.fi
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Conwe Oy / matkavaruste.fi kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia matkavaruste.fi -sivustosta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi Conwe Oy / matkavaruste.fi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi telttoja, retkeilyvaatteita tai maastokenkiä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote matkavaruste.fi valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu ja jaa kokemuksesi yrityksestä nyt.