CigaBuy

Kaikki arvostelut

CigaBuy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

CigaBuy

Tupakointi on muuttunut huomattavasti nykypäivänä. Monet ovat joko lopettaneet tupakan polton tai siirtyneet toisiin tuotteisiin. Oletko sinä harkinnut muita vaihtoehtoja tupakoinnille? Vuosia sitten markkinoille tulleet sähkötupakat muuttivat tupakointikulttuuria huomattavasti ja nykyään monet käytävät sähkötupakkaa normaalin tupakan sijasta. Sähkötupakointi eli vaping onkin suosittua ja saatavilla on monia erilaisia tuotteita verkon kautta. Sähkötupakointi kuten muukin tupakointi on terveydelle vaarallista mutta silti nämä ovat monelle tärkeää sosiaalista toimintaa. Mistä kannattaisi ostaa sähkötupakka tuotteita, jos se kiinnostaa? Yksi tällainen verkkokauppa on CigaBuy. Millainen verkkokauppa on kyseessä? Vastauksia voi saada tältä sivulta ja helpoin tapa on lukea toisen käyttäjän arvostelu. Toisen kokemus verkkokaupan toiminnasta kertoo nopeasti millainen kauppa on kyseessä. Voit myös tutustua tarkemmin CigaBuy verkkokaupan tietoihin tässä alapuolella, jossa käsittelemme yrityksen tietoja ja sitä mitä palveluita ja tuotteita verkkokauppa tarjoaa.

Tietoa CigaBuy
CigaBuy on verkkokauppa yritys, joka tarjoaa sähkötupakointiin tarkoitettuja tuotteita kuluttajille. Yritys tarjoaa nopean ja edullisen tavan tilata tuotteita EU alueella. Verkkokauppa kuuluu Tinydel Trading Limited yritykselle, jonka pääpaikka on Hong Kong. Heillä on varastoja niin EU aluella kuin myös Kiinassa ja kaikki tuotteet ovat turvallisia tilata verkkokaupan kautta. Verkkokauppa suojaa myös asiakkaiden identiteetin ja käyttää vahvaa VeriSign salaustekniikkaa ja mitää luottokortti tai muuta tietoa ei tallenneta sivustolle.

Tuotteet ja palvelut CigaBuy
Cigabuy verkkokaupasta löytyy kattava valikoima erilaisia sähkötupakointiin tarvittavia tuotteita. Tuotteita löytyy kymmeniltä eri valmistajilta kuten Voodoo, SmokeTech, THC ja Vaporesso. Sähkötupakoinnin aloittaville löytyy starttipakkauksia, joissa on kaikki tarvittava valmiina. Verkkokaupasta voi myös ostaa erikseen tankkeja ja atomisaattoreita. Lisäksi saatavilla on muita modeja ja akkuja, joita voi halutessaan yhdistellä tuotteiden välillä. Verkkokaupasta voi myös ostaa muita varaosia ja varusteita sähkötupakka tuotteisiin. Kaupasta ei kuitenkaan saa nesteitä sähkötupakointiin vaan tuotteet keskittyvät elektroniikkaan ja laitteisiin, joita tarvitaan sähkötupakoinnissa.

Tuotteiden tilaaminen onnistuu normaalin verkkokaupan tavoin ja verkkokauppaan voi myös halutessaan luoda oman käyttäjätilin. Verkkokaupassa on ainoana maksutapana PayPal, jonka kautta maksut tapahtuvat turvallisesti ja välttämättä omia tietoja ei tarvitse tallentaa sivustolle tai verkkokauppaan. Toimitukset toimitetaan lentopostin avulla mihin tahansa maailmassa. Toimitusaika on keskimäärin 15-30 päivää rekisteröimättömällä paketilla ja rekisteröidyllä paketilla, jossa on seurantakoodi toimitus on yleensä 15-25 päivää. Omia tilauksia voi myös helposti seurata omalla asiakatilillä, jos sen on päättänyt avata kauppaan.

Tuotteiden palauttaminenonnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun verkkokaupan verkkolomakkeen avulla. Verkkolomakkeeseen täytetään tiedot, jonka jälkeen asiakaspalvelu on yhteydessä lisätietojen kanssa. Myös muissa ongelmatilanteissa CigaBuy asiakaspalvelu auttaa ja siihen voi olla myös yhteydessä sähköpostin välityksellä sale@cigabuy.com osoitteessa. Halutessaan verkkokaupasta voi myös tilata uutiskirjeen, jossa CigaBuy kertoo ajankohtaisista tarjouksista ja eduista, joita voi saada verkkokaupasta.

Suositukset, valitukset ja vinkit CigaBuy
Monesti tuotteiden tilaaminen verkosta voi olla vaarallista. Aina kannattaa varmistua siitä, että toimittaja on luotettava ja sivustot toimivat jonkin vahvan salauksen takana. Monesti kun toimittaja toimii väärin saa siitä lukea toisten asiakkaiden palautteesta. Voit tutustua SuomiArvostelut sivuilla toisten käyttäjien rehelliseen palautteeseen toimijoista. Ehkä sinä olet myös ostanut tuotteita ulkomaisesta verkkokaupasta ja haluat jakaa kokemuksesi muille. Me arvostamme todella sitä ja voit vapaasti jättää omat kommenttisi ja palautteet esimerkiksi CigaBuy verkkokaupasta näille sivuille. Kaikki palaute on tervetullutta ja auttaa myös muita käyttäjiä tekemään oikean päätöksen tämän verkkokaupan suhteen. Voit myös lukea toisten kokemuksista ennen kuin teet oman ostopäätöksesi. Yhdessä teemme verkossa ostamisesta turvallisempaa.