Chopar

Kaikki arvostelut

Chopar

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Chopar

Monille voimistelijoille on vaikeaa löytää asianmukaisia vaatteita, jotka sallivat heidän tuntea olonsa mukavaksi sekä auttavat heitä suoriutumaan paremmin. Saatat olla voimistelija, joka koettaa löytää vaatekauppaa, jossa on kaikki tarvitsemasi yhden katon alla. Et haluaisi juosta kaupasta toiseen löytääksesi sopivia vaatteita, jotka myös sopivat tyyliisi täydellisesti. Mutta mistä ihmeestä löydät tällaisen myymälän? Chopar on yhden pysähdyksen kauppa kaikille voimistelijoille. Chopar myy vaatteita ja muita tuotteita kaiken ikäisille voimistelijoille. Ennen kuin suuntaat heidän sivustolleen, lue, mitä tämän yrityksen asiakkaat kertovat kokemuksestaan tuotteiden kanssa. Tarjoaako yritys laadukkaita vaatteita? Ovatko ne mukavia päällä kun olet suorittamassa liikkeitäsi? Kestävätkö ne voimistelua hyvin? Millaista materiaalia he käyttävät vaatteissaan? Kuinka pitkään menee, kunnes he toimittavat tilauksesi kotiisi? Lue arvosteluja muilta asiakkailta, jotka ovat käyttäneet Choparin palveluita ennen sinua saadaksesi idean siitä, miten yritys toimii.

Tietoa Choparista
Chopar on yritys, joka on myynyt voimisteluvaatteita jo yli 25 vuoden ajan ja tarjoaa nyt myös cheerleading-vaatetusta. He tekevät yhteistyötä Suomen Voimisteluliiton, GymDanmarkin sekä National Danish Performance teamin kanssa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman kuntoiluvaatteita, jotka voidaan räätälöidä sopimaan tarpeisiisi. Voit valita eri väreistä, kangastyypeistä, istuvuuksista, logoista, kuvioista ja monesta muusta asiasta, joka antaa vaatteellesi ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tunteen. He tarjoavat tuotteita kuten huppareita, haalareita, voimisteluasuja, shortseja, housuja, t-paitoja, sukkahousuja, alusvaatteita, urheiluliivejä ja monia muita pojille, tytöille, miehille ja naisille. Sivustolta löydät myös monia erilaisia laukkuja, joita voit hyödyntää kun sinun täytyy kuljettaa voimistelu- tai cheerleading-vaatteita ja muita varustuksia mukanasi treeneihin. Choparilla on myös osio, joka on nimeltään Club Edition, jossa he tekevät vaatetusta joukkueille, jotka haluavat räätälöityjä tuotteita. Voit myös pyörittää omaa ainutlaatuista kauppaasi heidän sivustollaan. Tämä sallii jäseniesi ostaa tuotteita nopeasti.

Choparin palvelut
Kaikki Choparin tarjoamat tuotteet löytyvät heidän sivustoltaan, jonka kautta voit myös tilata kaikki haluamasi tuotteet lisäämällä ne ostoskoriisi. Yksi Choparin ainutlaatuinen ominaisuus on se, että he sallivat sinun suunnitella oman vaatetuksesi. Voit tilata räätälöityjä tuotteita heidän valikoimansa mukaisesti. Voit myös ottaa heihin yhteyttä löytääksesi oikeanlaisen vaatteen. Voit mukauttaa kankaan tyyppiä, joka kiinnitetään joko liimalla tai ompelemalla yksityiskohdilla kuten siksak tai suorat ompeleet. Voit vaihtaa vaatteen väriä ja paljon enemmän. Voit valita vaatteen joko legginsseillä tai ilman, hameella tai ilman, voit valita 20 erilaisesta tekojalokiven tai glitterin tyypistä ja niin paljon muuta. Voit myös tulostaa logoja vaatteisiin. Kaikki tämä on mahdollista heidän asunluontiohjelmallaan, joka auttaa sinua visualisoimaan asua, jota suunnittelet.


Choparista tilatuilla tuotteilla on 14 päivän maksuaika, jonka aikana voit päättää maksaa pankkikorttien, PayPalin tai pankkisiirron kautta. Löydät yrityksen myös sosiaalisista medioista kuten Facebook ja Instagram, jossa voit vuorovaikuttaa heidän sekä yhteisön kanssa tietääksesi kaikista uusista tapahtumista ja muista toiminnoista. Voit ottaa yhteyttä Choparin asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse heidän aukioloaikoinaan, jos sinulla on ongelmia palvelun tai tilauksesi kanssa. Heidän asiakaspalvelutiiminsä tekee parhaansa selvittääkseen ongelmasi niin nopeasti kuin mahdollista. Heidän uutiskirjeensä tilaaminen antaa sinulle tiedon uusista tuotteista ja muista alennuksista ja antaa sinulle myös 10% alennuksen tilaukseesi.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Käytätkö jo Choparin vaatteita cheerleading- tai voimisteluharjoituksissasi? Arvostaisimme sitä todella, jos voisit käyttää hieman aikaa kirjoittamaan arvostelun kokemuksestasi yrityksen kanssa. Millainen tuotteiden laatu ja materiaali on? Ovatko ne mukavia päällä kun olet treeneissä? Koetitko luoda oman asusi? Onko se helppo käyttää ja ymmärtää? Kuinka pitkään heiltä menee valmistaa räätälöity vaate? Kerro meille kaikki siitä, mitä ajattelet Choparista ja heidän tarjoamistaan tuotteista.