SuomiArvostelut

  Arvostelut Chain Reaction Cycles

  Pitääkö sinun hankkia pyörätarvikkeita seuraavaa pyöräreissuasi varten? Onko tarvetta uudelle sähköpyörälle, mutta et tiedä, mistä saisi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen polkupyörän?

  Tässä tapauksessa verkkokauppa Chain Reaction Cycles voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Chain Reaction Cyclesistä
  Tämän pyöräilyyn erikoistuneen liikkeen tarina alkaa vuodesta 1984 lähtien, George ja Janice Watson päättivät avata pyöräkaupan, ja heillä oli vain 1 500 Englannin punnan pankkilaina, jolla he perustivat Bllynure Cycles -liikkeen pieneen Ballynure-kylään Pohjois-Irlannissa. Omistajapariskunta ovat kokeneita pyöräilyn ja mekaanisuuden suhteen, joten pyöräliikkeen avaaminen oli luonnollista jatkumoa. Ballynuressa vietettyjen vuosien jälkeen seuraava ilmeinen askel liiketoiminnan edistämisessä oli muutto suurempaan naapurikaupunkiin Ballyclareen. Kaupungissa ei ollut vielä pyöräkauppaa, joten vuonna 1989 löytyi sopivat tilat ja ensimmäinen iso muutto tapahtui. Siirtyminen Ballynuresta Ballyclareen tarkoitti, että yrityksen nimi piti muuttua, ja tulevaisuuden liiketoiminnassa kaupan kutsuminen Ballyclare Cyclesiksi ei tuntunut olevan hieno idea, koska uusi muutto saattaa jälleen tapahtua! Mutta yrittäjäperhe piti konferenssin ja heidän tytär, joka vastaa nyt markkinointitiimistä keksi nimen "Chain Reaction Cycles" eli ketjureaktiopyörät. Chain Reaction Cycles levittää siipiään ja niistä tuli yksi Pohjois-Irlannin erikoistuneimmista vähittäiskauppiaista. Ihmiset matkustivat kaukaa hakemaan eksoottisia komponentteja, joita useimmat pyöräkaupat eivät omanneet . Henkilökunta keskittyi kilpa-ajoon ja noina aikoina kisoja oli vähän ja kaukana toisistaan. CRC järjesti joitain ensimmäisistä Irlannin alamäkipyöräkilpailuja ja kokosi ensimmäisen Pohjois-Irlannin alamäkisarjan Vuonna 1998 Chain Reaction Cycles siirtyi postimyyntiin, koska tuolloin oli helpompaa täyttää asiakkaiden toiveita, enemmän varastotilaa ja vähemmän työtä kivijalkamyymälän parissa. Vuonna 2000 tämä yritys siirtyi verkkokaupaksi, ja he painottivat varaston riittävyyttä ja selkeyttä verkkokauppa-asioimisessa. Vuonna 2004 Chain Reaction Cycles ostivat maata ja rakensivat ikioman varaston, josta kautta he nykyäänkin operoivat. Vuonna 2011 yritys avasi viimeinkin kivijalkamyymälän Belfastiin, jossa se nykyäänkin toimii, ja vuonna 2020 CRC -perheyrityksellä on lähes 450 työntekijää.

  Chain Reaction Cyclesin tuotteet ja palvelut

  Chain Reaction Cycles myy siis pyöräilyyn liittyviä tuotteita kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Verkkosivuston yläkategoriassa ollaan jaeteltu tuotevalikoiden mukaan myytävät pyörätarvikkeet. Sieltä löytyy muun muassa kokonaisia pyöriä maastopyöristä sporttisimpiin ja erikoispyöriin sekä lisävarusteita, suojatarvikkeita, pyörävaatteita, pyöräkomponentteja ja renkaita ja muuta vastaavaa. Sähköpyöriäkin löytyy jopa 1000 - 5000 € hintahaitarissa. Lisäksi on mahdollista selata sivustoa tuotemerkin ja polkupyörätyypin mukaan. CRC vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Facebookissa ja toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Tämän lisäksi he lähettävät uutiskirjeitä toistuvasti ja kyselyitä asiakaspalvelun toimivuudesta. Yli 50 euron tilaukset ovat ilmaisia tässä palvelussa. Chain Reaction Cycles verkkokaupan vasemmassa kategoriassa voidaan suodattaa hakutuloksia varsin monipuolisesti, kuten värin, tuotemerkin, asiakasarvioinnin, pyörän koon, materiaalin, nopeuden, tarjouksien ja hinnan mukaan, mikä varmasti voi tulla tarpeeseen, kun verkkokaupassa alkaa lähentelemään ja olemaan tuhansia erilaisia tuotteita.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Chain Reaction Cyclesistä
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  OnnShop - uusi verkkokauppa ammattilaisille

  Chain Reaction Cycles
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Chain Reaction Cycles

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Chain Reaction Cycles luotettava yritys?

  Chain Reaction Cycles on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Chain Reaction Cycles tarjoaa?

  Chain Reaction Cycles on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Chain Reaction Cycles-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.