CESDEALS

Kaikki arvostelut

CESDEALS

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

CESDEALS

Verkosta löytyy monia erilaista kauppoja, joista voi ostaa lähes, mitä vain. Suurin osa tällaisten kauppojen tuotteista tulee Kiinasta ja kaupat hankkivat tuotteita asiakkailleen suoraan tuottajilta. Kauppojen valikoima verkossa on valtava ja voi olla vaikea tietää, mistä kaupasta kannattaa ostaa tuotteita. Oletko aikonut tilata tuotteita verkosta? Mistä tiedät, että kauppa on turvallinen kauppapaikka. Yksi tapa on selvittää se lukemalla toisten käyttäjien arvostelu kyseisestä verkkokaupasta. Arvostelusta yleensä selviää nopeasti, millainen kokemus verkkokaupassa ostosten tekeminen on ollut. Toinen tapa on vertailla toisia yrityksiä, jotka tarjoavat samoja palveluita. Me haluamme antaa sinulle tällaisista kaupoista mahdollisimman paljon tietoa. Tällä sivulla tutustumme Cesdeals verkkokauppaan. Mitä tuotteita voit ostaa sieltä? Miten Cesdeals toimittaa tuotteet ja mitä teet, jos sinulle tulee kysyttävää. Voit tämän jälkeen vierailla toimittajan verkkokaupassa ja tutustua sopiiko sen tuotteet juuri sinulle. 

Tietoa Cesdeals
Cesdeals toimii useiden tuotteita toimittavien yritysten kanssa ja sen valikoimassa onkin yli 150 000 tuotetta. Tuotteiden hinnoista verkkokauppa kertoo sivuillaan tarjoavansa tuotteita edullisemmin kuin esimerkiksi ebay tai muut vastaavat verkkokaupat. Cesdeal haluaa olla kilpailukykyinen ja tarjoaa myös asiakkailleen tuotteelle paremman hinnan, jos saa tietää jonkin kaupan ja tuotteen olevan halvempi jossain muualla. Cesdeald kertoo tekevänsä tuotteilleen laatutarkastuksen niin saapuvalle, käsiteltävälle kuin myös lähtevälle tavaralle. 

Tuotteet ja palvelut Cesdeals
Cesdeals verkkokaupasta löytyy valtavasta määrästä tuotteita ja pääasiassa verkkokauppa keskittyy kodinelektroniikan tarjoamiseen. Tuotevalikoimasta löytyy puhelimia ja tarvikkeita, kameroita, tietokoneita ja kannettavia, ulkoisia kovalevyjä, pelitarvikkeita, latureita ja kaapeleita ja urheilutuotteita. Valikoimassa on myös tee se itse tuotteita ja kodinelektroniikkaa. 

Voit rekisteröityä jäseneksi verkkokaupassa, koska turvallisuus syistä kaikki verkkokaupan palvelut eivät ole käytössä, jos ei rekisteröi itselleen tiliä. Tilaaminen onnistuu perinteiseen tapaan ja tilauksen tekeminen ja maksaminen onnistuu helposti verkkokaupassa ja ostoskorissa. Cesdeals verkkokaupassa on ainoana hyväksyttynä maksutapana PayPal. PayPalin kautta toimivat useat tunnetuimmat maksutavat. Tilausten käsittely kestää noin 1-2 päivää mutta tämä aika voi vaihdella riippuen tilausten määrästä. Toimitusten keskimääräinen kesto on 15-25 arkipäivää, jotka eivät sisällä pyhiä tai muita kansallisia vapaapäiviä. Toimituskustannukset Suomeen on noin 11 dollaria.

Verkkokaupan asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkolomakkeen avulla, puhelimitse, sähköpostilla tai live-chatin välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-18 GMT aikavyöhyke plus kahdeksan tuntia. Sähköpostia voi lähettää milloin vain ja viesteihin pyritään vastaamaan 24 tunnin kuluessa. Verkkokaupassa on myös useimpien kysyttyjen kysymysten osio, josta löytyy paljon tietoa liittyen tilauksen tekemiseen, maksuun, toimitukseen sekä palautukseen. Toimituksia pystyy seuraamaan myös verkkokaupan tilausten seuranta palvelussa, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa.

Suositukset, vinkit ja valitukset Cesdeals
Oletko sinä ostanut tuotteita Cesdeals verkkokaupasta? Haluaisimme mielellämme SuomiArvostelut sivuilla kuulla sinun kokemuksistasi. Miten tuotteiden ostaminen onnistui ja saitko tuotteet luvatun ajan kuluttua toimitettuna kotiin. Kaikki palautteet ovat tärkeitä ja ne auttavat myös muita käyttäjiä tekemään oikean päätöksen. Sinä voit myös käydä lukemassa toisten käyttäjien kommentteja ja palautteita siitä, miten kyseinen verkkokauppa toimii ja tuottaa palveluita. Kannattaa myös käydä verkkokaupan sivuilla tutustumassa tarkasti käyttö- ja toimitusehtoihin, koska ne voivat aina vaihdella eri verkkokauppojen välillä. Voit myös meidän sivuilla vertailla samantyyppisiä yrityksiä ja verkkokauppoja. Saat niistä tietoa ja voit sen jälkeen tehdä päätöksen, mistä kaupasta haluat tilata tuotteita. Jätä siis oma palautteesi ja auta toisia käyttäjiä ja lue muiden kommentit, jos olet vielä harkitsemassa haluatko tilata tuotteita Cesdeals verkkokaupasta.