Cavaier

Kaikki arvostelut

Cavaier

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Cavaier

Vaatteet ja asusteet kertovat ihmisestä paljon. Se, ottaako henkilö aikaa kysyttäessä esille puhelimen vai rannekellon viestii tietyllä tapaa myös tämän arvoista. Rannekellon omistaja ehkä pitää keskittymistä ja kätevyyttä tärkeämpänä, kuin aina saatavilla olevaa viihdettä. Nämä olettamukset ovat merkittäviä etenkin silloin, kun pyrkii tekemään positiivisen ensivaikutelman juuri tapaamaansa henkilöön. 
Kuten mitä tahansa muitakin asusteita, voi rannekelloja ostaa nyt helpoiten netistä. Eri tyylien, hintaluokkien ja erityisominaisuuksien tarkkailu on nettikauppojen kautta miellyttävä ajanviete. Samalla voi hyötyä jossakin eri maassa tehdystä designista ja korostaa sivistyneen maailmanmatkaajan imagoa.
Eräs verkossa toimivista kelloliikkeistä on Cavaier. Millainen on sen myymien tuotteiden laatu? Sopivatko sen myymät korut myös arkeen? Entä millainen on tuotteiden toimitus? Saako ostamansa asusteen palautettua tarvittaessa ongelmitta? Onko yrityksen asiakaspalvelu ystävällistä? Näistä ja monista muista osa-alueista kertovat asiakkaiden kirjoittamat arvostelut, jotka löydät tältä välilehdeltä!


Tietoa Cavaier -yrityksestä
Cavaier on ruotsalainen rannekelloja valmistava ja myyvä yritys. Sen myymiä asusteita voidaan parhaiten kuvailla minimalistista ja modernia tyyliä edustaviksi; tästä kielivät myös brändin nettisivut. Hinnoiltaan tuotteet kuuluvat suurimmilta osin keskitason hintaluokkaan, mutta joitakin kelloja ja kaulakoruja voi löytää myös pienempään budjettiin sopivina.
Yrityksen myynti tapahtuu pääosin sen omien nettisivujen kautta. Täällä se tarjoaa asiakkaille koko maailman kattavan ilmaisen toimituksen, palautuksen sekä kellojen kohdalla 2 vuoden takuun. Takuu ei korvaa normaalista tai huolettomasta käytöstä seuranneita kulumia. Myöskään epäoikeutetuista syistä tehtyjen muokkausten tai korjausten aiheuttamat viat ovat takuuoikeuden ulkopuolella. Jos ostopaikka ja -aika kuitenkin ovat todistettavissa, rannekello on hankittu viralliselta Cavaier-jälleenmyyjältä ja jokin sen koneiston osa on lakannut toimimasta syyttä, voi asiakaspalveluun ottaa yhteyttä palautukseen liittyen.


Cavaier palvelutarjonta
Brändin sivuilta löytyy pienehkö valikoima varsin sukupuolineutraaleja, minimalistisia kelloja sekä koruja. Tarjonnan selailu tapahtuu sivustonäkymän vasemmasta yläkulmasta löytyvää pudotusvalikkoa hyödyntämällä. Simplistisyyden teemaa noudattaen valikossa tuotteita ei ole kategorioitu esimerkiksi sukupuolten mukaan, vaan ne on jaettu ainoastaan kahteen osioon; yksi näistä on kelloja ja toinen koruja varten.
Kun nettikaupasta löytää tuotteen, josta on kiinnostunut, saa tätä klikkaamalla auki näkymän, josta näkyvät varastossa olevien tuotteiden määrä, lyhyehkö kuvaus sekä asiakkaiden jättämät tuotekohtaiset arvostelut. Jos tarkastelemansa tuotteen tahtoo jakaa muille somessa, löytyvät arvostelujen yläpuolelta painikkeet Facebook-, Twitter- ja Pinterest-postausten tekemiselle.
Jos itseä kiinnostavaan koruun tai rannekelloon liittyen ilmenee kysymyksiä, löytyy näkymästä myös ”Ask a question”-painike, jota klikkaamalla voi täyttää lomakkeen kysymyksen jättämiseksi. Sivustolla kaikkialle seuraa myös harmaa, pyöreä kupla, jonka kautta saa yhteyden sivuston asiakaspalveluun
Näkymän alareunasta löytyy kenttä, johon oman sähköpostiosoitteen syöttämällä voi tilata uutiskirjeen. Näin asiakas saa pääsyn erilaisiin erityistarjouksiin sekä ilmaislahjoihin. Kentän alta löytyvät myös kuvakkeet, jotka johtavat sivuilla vierailevan Cavaierin Facebook-, Twitter- ja Pinterest-tileille. Tämä onkin toinen tapa pysyä ajan tasalla yrityksen kampanjoista ja uusista tuotteista.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Cavaierin toimintaan liittyen
Oletko ostanut itsellesi tai läheisellesi Cavaierin rannekellon? Oliko tuote silmää miellyttävä ja laadukkaan tuntuinen? Toisinaan asusteita valmistavat yritykset pyrkivät lisäämään voittomarginaalejaan materiaaleista tinkimällä, ja tällöin ne on pidettävä asiasta vastuussa. Saapuiko tilaus perille luvatun toimitusajan sisällä?
Millaisessa pakkauksessa rannekellosi saapui? Jos tilasit myös korun, millaiset olivat erot pakkausten välillä? Vastasiko ostamasi tuote sivustolla näytettyjä tuotekuvia? Kuvien todenmukaisuus on asiakkaiden tyytyväisyydestä huolehtivan liiketoiminnan edellytys, kun myynti tapahtuu verkossa. Jos havaitsit sivuston lupauksissa ja saamasi tilauksen välillä mitään huomattavia eroja, varoita muita asiakkaita toiminnasta tällä välilehdellä. Voit toki myös ilmaista tyytyväisyytesi tapauksessa, jossa yritys on toiminut moitteetta.