Cafago

Kaikki arvostelut

Cafago

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Cafago

Tyhjeneekö puhelimesi akku turhan hätäiseen vai sanoiko uskollinen älykello viimein sopimuksensa irti? Jos näin on, on sinulla todennäköisesti tiedossa reissu elektroniikkaliikkeeseen. Jos laiskotus kuitenkin iskee eikä ostoskeskukseen tee mieli hilautua, saattaa mielessä herätä pieni ajatus: entä jos ostaisinkin tarvitsemani elektroniikan verkkokaupasta? Jos sama ajatus on hiipinyt omaan päähäsi, saatat nyt miettiä sitä, mistä elektroniikkaa yleensäkään kannattaa ostaa. Tähän kysymykseen meillä ei ole tarjota yksiselitteistä vastausta, mutta voimme toivottavasti auttaa sinua siitä huolimatta. Olemme laatineet alle yhteenvedon Cafagosta, joka on yksi niistä monista elektroniikka-alan verkkokaupoista, joiden kautta asioimista olet ehkä harkinnut. Yhteenvedosta saat tiiviin kuvan yrityksen toiminnasta yleensä, mutta ruohonjuuritason tietoa sen sijaan suosittelemme etsimään muiden asiakkaiden kokemuksia lukemalla. Ohesta voit bongata kommenttipalstan, jolle joku on toivon mukaan käynyt kirjoittamassa ennen sivustolle saapumistasi. Suosittelemme lämpimästi näihin asiakasarvosteluihin tutustumista. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta, käydään yhteenvedon kimppuun.

Tietoa Cafagosta
Cafago on elektroniikkaa myyvä verkkokauppa. Se on osa liettualaista yritystä nimeltä Juanhongas UAB, joka on listattu Liettuan yritysrekisteriin vuoden 2018 alulla. Yrityksestä ei ole saatavilla kovinkaan paljon tietoa, mutta se pitää majaansa Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Cafagon verkkosivut eivät edes itsessään nosta juurikaan esiin, että kyseessä on toisen nimisen yrityksen pyörittämä verkkokauppa, joskin vastaava järjestely on nykyisin varsin yleinen käytäntö verkkokauppojen maailmassa. Cafagon verkkosivut eivät valitettavasti ole saatavilla suomen kielellä, joskin seitsemälle kielelle käännetyt sivut herättävät toivon siitä, että myös suomi saattaa jonakin päivänä löytyä Cafagon kielipaletista.

Cafagon tuotteet ja palvelut
Cafagon tuotevalikoima koostuu erilaisista elektroniikkatuotteista. Elektroniikkaa on kuitenkin moneen lähtöön ja Cafagon tuotteet heijastelevat tätä todellisuutta. Niinpä sivustolla on listattuna pitkä lista tuotekategorioita, joskin monet niistä ovat hieman alalle epätyypillisiä. Muutamia melko tavallisia kategorioita mainitaksemme on tarjolla kameroita sekä matkapuhelimen lisävarusteita. Myös GPS:n kaltaiset auton lisävarusteet kuuluvat Cafagon valikoimaan. Erityisesti silmään pistää se, että tuotteita on mahdollista selata varaston mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tuotteita voi suodattaa sen perusteella, mitä niistä löytyy yksittäiseltä Cafagon varastolta. Varastoja on yhteenvedon kirjoitushetkellä seitsemän kappaletta: Kiinassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Espanjassa, Ranskassa, Saksassa ja Italiassa. Varastojen perusteella suodattaminen on käytännöllistä etenkin siinä tilanteessa, että haluaa optimoida Cafagon toimitusaikoja.

Cafagon toimitusehdot
Koska kyseessä on maailmanlaajuisesti toimittava yritys, ei liene yllättävää, että mainitut toimitusajat voivat vaihdella radikaalistikin riippuen siitä, miltä varastolta tuote on lähetettävä mihin paikkaan maailmassa. Siten eurooppalaisilta varastoilta löytyvät tuotteet löytävät tiensä yleisesti ottaen nopeammin Suomeen kuin Kiinasta tai Yhdysvalloista saapuvat tuotteet. Tämä peukalosääntö ei toki sekään pidä välttämättä aina paikkaansa, koska lopulta kyse on siitä, miten Cafagon logistiikkaketju kullakin hetkellä toimii. Siksi onkin kannattavaa tutustua toimitusaikoihin sekä muihin toimitusehtoihin aina huolella ennen tilauksen tekemistä. Myös toimituskustannukset riippuvat kunkin tilauksen yksityiskohdista. Lopuksi mainittakoon, että Cafagolla on myös kausittaisia tarjouskampanjoita sekä uskollisuusalennuksia, joihin tutustuminen voi osoittautua hedelmälliseksi.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Cafagon asiakkailta
Autenttinen kokemus on arvokas tiedonlähde, jos kiinnostuksen kohteena on saada selville, millaista jonkin yrityksen kanssa asioiminen käytännön tasolla on. Niinpä rohkaisemmekin sinua tutustumaan ohesta löytyviin arvosteluihin, joissa aiemmin Cafagon kanssa asioineet kuluttajat kertovat kokemuksistaan. Halutessasi voit antaa myös itse palautetta Cafagon toiminnasta muiden lukijoidemme tutkiskeltavaksi. Voit kertoa esimerkiksi siitä, olitko tyytyväinen tilaamiesi tuotteiden laatuun ja olivatko toimitusehdot mielestäsi reilut. Niin kiitoksista kuin kritiikistäkin on varmasti hyötyä muille ihmisille, jotka harkitsevat Cafagon elektroniikkaliikkeessä asioimista.