SuomiArvostelut

  Arvostelut Burkerwatches

  Rannekello on kätevä kapine, kun haluat seurata aikaa kätevästi ja nopeasti, mutta kuka sanoo, ettei se voisi olla myös muodikas? Tietysti voisit katsoa kelloa puhelimestasi, mutta entä jos olet tärkeässä kokouksessa tai kokeessa, silloin et voi vain kaivaa puhelinta taskustasi ja katsoa kelloa. On ymmärrettävää, jos haluat elämääsi hieman ylellisyyttä aika ajoin. Mutta mistä löydät tyylikkäitä rannekelloja ilman, että joudut syömään pelkkää kaurapuuroa loppukuun ajan? Yksi näistä kaupoista on Burker Watches. Mutta millaisia kelloja Burkerwatches tarjoaa? Onko hinta ja laatusuhde kohdillaan? Kuinka kestäviä kellot ja remmit ovat? Kuinka pitkään kestää, että pääset käsiksi kelloosi tilaamisen jälkeen? Entä auttoiko asiakaspalvelu sinua, kun kohtasit ongelmia tilauksesi tai kellosi kanssa? Saadaksesi vastauksen näihin kysymyksiin, voit lukea arvosteluja, joita asiakkaat, jotka ovat jo ostaneet jotakin Burker Watchin verkkokaupasta, ovat kirjoittaneet. Näin voit itse päättää, haluatko käyttää rahaasi tähän kauppaan ja ovatko tuotteet sen arvoisia, että käyttäisit työllä ja tuskalla ansaittusi rahasi niihin.

  Tietoa

  Burker Watches on melko uusi, nopeasti kasvava yritys, joka myy kelloja naisille. Yritys perustuu Amsterdamiin, muodikkaaseen kaupunkiin ja he suunnittelevat kelloja varmistamaan, että muoti ja suunnittelu ovat saatavilla jokaiselle naiselle. Kaikkiin kelloihin voidaan vaihtaa remmit, joten voit mukauttaa kellosi mihin vain asuusi. Sivustolta löydät kelloja kuten Megan, joka on soikean mallinen kello, Chloe, joka on neliskanttinen kello, Ruby JR, ympyränmallinen ja todella elegantti kello, ilman glitteriä ja glamouria, Ruby, joka on samankaltainen Ruby JR:iin, mutta sisältää enemmän ylellisyyttä, Nancy ja Adam & Eve, samanlainen kello sekä miehelle että naiselle. Burker Watches tarjoaa myös laukkuja ja koruja, jotka sisältävät: käsikorut Grace, Lynn, Kate, Olivia, Jane ja Violet. Jokaisella käsikorulla on todella elegantti ja ylellinen tunne. Sivustolta voit ostaa myös lahjapaketin rakastetullesi.

  Katso tämä video ja opi, kuinka voit vaihtaa Burker Watch -remmit kelloihin.

  Palvelut

  Burker Watchesin verkkokauppa on helppo käyttää ja voit tilata tuotteita heidän sivustoltaan. He tarjoavat ilmaisen toimituksen maailmanlaajuisesti. Etkö ole tyytyväinen kellosi laatuun? Voit palauttaa tuotteesi 14 päivän sisällä vastaanottamisesta, jos tietysti tuote on alkuperäisessä kunnossa. Burker Watchesin asiakaspalvelu on saatavilla 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa ja voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jonka löydät sivustolta Contact us -osiossa. Kun tulee maksutapoihin, he tarjoavat monia luotettavia ja tunnettuja maksutapoja, mukaan lukien iDeal, MasterCard, VISA, American Express, giropay, Sofort, PayPal ja Klarna-lasku. Tyypillisesti toimitusaika riippuu maasta, johon toimitus lähetetään. Euroopan sisällä tuotteet vievät 1-2 työpäivää, muuhun maailmaan 3-4.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Omistatko jo kellon tai muita tuotteita Burker Watchesilta? Jos olet, haluaisimme tietää hieman lisää kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa. Kuinka helppo tilausprosessi oli? Mitä ajattelet heidän tuotteidensa laadusta? Ovatko ne kestäviä vai hajoavatko ne jo muutaman kuukauden käytön jälkeen? Ovatko ne yhtä kauniita, kuin mitä sivuston kuva näyttää? Millainen ostoksesi toimitus oli, saapuiko se postiin tai kotiovellesi luvattuna aikana vai veikö se kauemmin kuin odotit? Oliko ostamasi tuote hintansa väärti, myydäänkö sitä muualla halvemmalla? Entä sivuston korut ja laukut? Ovatko laukkujen ja reppujen remmit kestäviä, ovatko korut laadukkaita ja hintansa väärtejä? Ja viimeiseksi, auttoiko asiakaspalvelu sinua tarvittaessa? Juuri sinun kokemuksesi, mielipiteesi ja arvostelusi voi auttaa muita päättämään sivuston laadusta ja hinnastosta ja he voivat tietää, mitä odottaa yritykseltä.

  Mitä ihmiset ajattelevat Burker Watchesista? Lue ja kirjoita arvosteluja, kokemuksia ja mielipiteitä täällä.

  Burkerwatches
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Burkerwatches

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Burkerwatches luotettava yritys?

  Burkerwatches on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Burkerwatches tarjoaa?

  Burkerwatches on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Burkerwatches-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.