Boutiquefeel

Kaikki arvostelut

Boutiquefeel

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Boutiquefeel

Muodin verkkokauppoja on nykypäivänä verkossa koko ajan kasvava määrä ja kilpailijoita perinteisille muotiliikkeille on yhä enemmän. Oletko sinä kiinnostunut uusimmasta muodista? Monille erottuminen ja uusien trendien löytäminen on tärkeää. Näistä lukuisista muodin verkkokaupoista voit löytää itsellesi aivan oman uuden tyylin, jota ei näy jokapäiväisessä arjessa. Mistä tiedämme, onko tällaisista kaupoista turvallista tilata tuotteita? Hyvä tapa selvittää asia on lukea asiakkaiden kokemuksia verkkokaupoista. Toisen käyttäjän kirjoittama arvostelu kertoo meille, miten verkkokauppa on onnistunut palvelemaan asiakkaitaan. Me haluamme myös antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa, jotta sinä voisit löytää itsellesi oikean kaupan. Tällä sivulla tutustumme Boutiquefeel verkkokauppaan. Kerromme sinulle, millaisesta yrityksestä on kyse ja miten voit tilata Boutiquefeel verkkokaupasta. Lisäksi saat tietoa toimituksista ja asiakaspalvelusta, jos sinulle tulee kysyttävää omasta tilauksestasi. Voit näiden tietojen jälkeen tehdä oman päätöksesi, haluatko tilata tuotteita Boutiquefeel verkkokaupasta.

Tietoa Boutiquefeel
Boutiquefeel tuotemerkki perustettiin vuonna 2015 ja se on siitä asti kasvattanut liiketoimintaa yli 220 maahan ympäri maailman. Verkkokauppa pyrkii olemaan nykyaikainen kattava kauppa tämän ajan muotitietoisille ihmisille. Inspiroiva muodin verkkokauppa tarjoaa uusimmat ja halutuimmat tuotteet edulliseen hintaan. Verkkokauppa kuuluu HONGKONG JIGAO INFORMATION & TECHNOLOGY CO.,LTD. yritykselle ja sen pääpaikka on Hong Kong.

Tuotteet ja palvelut Boutiquefeel
Verkkokaupassa on kattava valikoima viimeisintä naisten muotia. Valikoimasta löytyy uusimmat topit, mekot, alusasut ja housut. Lisäksi kaupassa on kenkiä, koruja, laukkuja ja muita asusteita. Ainutlaatuisia asuja ja painatuksella olevia vaatteita voi selata omassa kategoriassaan ja myös plus koon naisille löytyy oma osio, jossa on kattava valikoima vaatteita sekä muotia. Lisäksi verkkokaupasta voi ostaa tuotteita kotiin ja lemmikeille. Kotiin on saatavilla muun muassa mattoja, lamppuja ja valaisimia ja lemmikeille löytyy valikoima erilaisia vaatteita. Voit yhdistää oman tyylisi myös lemmikkisi kanssa. Verkkokaupassa voi tuotteita selata kategorioittain tai etsiä haun avulla. Lukemattomat tarjoukset ovat heti esillä etusivulla ja esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen, voi lunastaa itselleen alennuskuponkeja. Rekisteröitymällä verkkokaupan käyttäjäksi voi myös alkaa tienaamaan bonuspisteitä, joita kertyy ostoista ja pelkästä rekisteröitymisestä. Omalla sivulla pystyy selaamaan kaikkia omia kuponkeja, bonuksia ja omien tilausten etenemistä.

Tuotteiden ostaminen on helppoa ja sen voi tehdä normaalin verkkokaupan tavoin. Kassalla voi maksaa suojatuilla maksutavoilla kuten PayPal, Visa ja Mastercard. Tuotteet ovat verottomia ja ilman tullia, joten kannattaa selvittää ennen mitä se vaikuttaa omaan tilaukseen. Toimitusmaksut Suomeen ovat normaalille toimitukselle 9,78€ ja pikakuljetukselle 24€. Normaali toimitus toimitetaan noin 11-13 arkipäivän kuluessa ja pikatoimitus 4-6 arkipäivän kuluessa. Asiakaspalveluun saa yhteyden verkkokaupasta löytyvän chatin avulla online-operaattorit vastaavat kysymyksiisi vuorokauden ympäri. Omien tilausten osalta voi kysymyksiä lähettää mysö verkkolomakkeen avulla, johon Boutiquefeel pyrkii vastaamaan mahdollisimman pian. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Boutiquefeel
Ostatko sinä muotia verkkokaupoista? Oletko ehkä ostanut tuotteita Boutiquefeel verkkokaupasta? Kertoisitko siitä meille SuomiArvostelut sivuilla. Arvostamme todella paljon palautetttasi ja kaikki palaute on tervetullutta. Sivuillamme todelliset käyttäjät kertovat kokemuksistaan ja antavat rehellistä palautetta. Palautteet kertovat muille käyttäjille tärkeää tietoa verkkokaupasta ja sen laadusta. Ne auttavat myös palveluntarjoajaa kehittämään omia palveluitaan eteenpäin. Suosittelemme myös vertailemaan verkkokauppoja sivuillamme. Tällä tavalla voit löytää itsellesi parhaat tarjoukset ja parhaan verkkokaupan, josta voit ostaa itsellesi uusinta muotia. Muista myös käydä aina tutustumassa verkkokaupan käyttö- ja toimitusehtoihin, koska ne voivat vaihdella paljon kauppojen välillä. Tutustumalla vältät yllätykset ja varmistat, että saat omat tuotteesi perille. Ole hyvä ja jätä omat kommenttisi tai luet toisten palautteet.