Bombay Shirts

Kaikki arvostelut

Bombay Shirts

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Bombay Shirts

Bombay Shirts kertoo, että heidän tehtävä on muuttaa vaatetusteollisuuden toimintatapoja, ei vain Intiassa vaan maailmanlaajuisesti. Vakiokoot ja yleiset mallit eivät voi olla normi. Tyylin pitäisi olla henkilökohtainen. Jokainen vaatekappale, joka on tehty juuri sinulle sopivaksi. Joka vuosi miljoonia tonneja ylimääräistä tavaraa päätyy kaatopaikoille maailmanlaajuisesti. Työntekijät ympäri maailmaa saavat surkeat työolot ja heille maksetaan ala-arvoista palkkaa. Me aiomme muuttaa tämän. Bombay Shirts kertoo, että he yhdistävät Mumbain räätälöintiperinnön koneisiin ja automaatioon, jotta Bombay Shirt Company voisi tarjota toimivan asiakaskokemuksen.

Bombay Shirts Companyn tuotteet
Yritys kertoo, että heidän tuotteensa on tilauksesta tehty. Bombay Shirt Company ei tee tuotetta ennen kuin asiakas ostaa sen. Tämä tarkoittaa, että Bombay Shirt Companylla ei ole valtavia määriä ylimääräisiä vaatteita varastoissa odottamassa myyntiä, eikä heillä ole hukkatuotteita. Bombay Shirt Company ostaa vain rajoitetun määrän kangasta, joten kun se on loppunut, se on todella loppunut. Yritys kertoo tekevänsä istuvia vaatteita ja heillä on mukautettu mitoitus sekä suunnittelu. Näin ollen jokainen vaate valmistetaan mittatilaustyönä juuri asiakasta varten, yksilöllisen koon ja tyylin mukaan. Jokaisella tuotemerkillä on koko-opas. Yritys kertoo myös alkuperästä ja kestävyydestä. Jokaisella tuotemerkillä on taustatarina, jonka juuret ovat samoissa kestävän kehityksen, eettisen tuotannon ja laadun arvoissa. Myös pakkaukset ja raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä. Bombay Shirt Company puhuu myös tuoteasiantuntevuudesta. Jokaisen tuotemerkin perustajat ovat mukana tuotteessaan. He ovat sitoutuneet arvoihin ja uskomuksiin, joiden varaan se on rakennettu, joten tuotteen laadusta tai sen taustalla olevasta prosessista ei tingitä. Bombay Shirt Company puhuu lisäksi asiakaskeskeisyydestä. Hei eivät keskity kasvamaan miljardiin asiakkaaseen, vaan he keskityttävät nykyisiin asiakkaisiin. He kertovat, että asiakkaat ovat heidän perhettänsä. Bombay Shirt Company tarjoaa muotoiluneuvontaa, koko-ohjausta, elinikäisiä ilmaisia muutoksia ja monia muita palveluja, jotka ovat auttaneet heitä pitämään asiakkaansa vuosien varrella. Yrityksen tuotemerkkeihin kuuluu neljä eri merkkiä: Bombay Shirt Company, Cityof_, Korra ja Pause. Bombay Shirt Company haluaa, että asiakas on tyytyväinen vaatteisiin ja käyttää niitä pitkään. Jos vaatteet eivät vastaa odotuksia, asiakas voi palauttaa ne tarvittaessa muutettavaksi tai uusittavaksi tai saada täyden hyvityksen 45 päivän kuluessa siitä, kun lähetys on saapunut hänelle. Yrityksen asiakaspalvelun tavoittaa osoitteesta support@bombayshirts.com. Cityof_- tai Pause-merkkiset vaatteet voidaan vaihtaa vain toiseen kokoon tai palauttaa koko summa. Yritys ei näiden merkkien ostalta tarjoa muutostöitä. Yrityksen verkkosivuilta voi ostaa myös lahjakortin.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Bombay Shirt Companyn kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Bombay Shirt Companysta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi t-paitoja, paitapuseroita, pitkähihaisia paitoja ja toppeja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Bombay Shirt Companyn valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.