Bobshop

Kaikki arvostelut

Bobshop

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Bobshop

Pyöräily on todella hauska aktiviteetti monelle urheilijalle. Se toimii hyvin liikuntasessiona, tai ehkä haluat ottaa hieman rennommin ja ottaa pienen lenkin lauantaina iltapäivällä kumppanisi kanssa? Tai ehkä pyöräilet töihin joka päivä. Mihin vain käytätkin pyörääsi, sinun täytyy aina varmistaa, että sinulla on oikea laitteisto, kun pyöräilet. Olemassa ei ole niin monia myymälöitä, jotka myyvät kaikkea mahdollista liittyen pyöräilyyn, yhden katon alta. Mutta saatat ottaa huomioon Bobshopin ennen muita myymälöitä. Ammattimaisista pyöräilyvaatteista osiin, jotka auttavat sinua suojaamaan pyörääsi ja tuotteita sisäkumisi korjaamiseen. Bobshop on kauppa, joka myy kaikkea, mitä vain tarvitset pitääksesi pyöräsi tip-top-kunnossa ja saat myös varusteita, jotka antavat suojaa myös sinulle. Mutta miksi valitsisit juuri tämän myymälän muiden sijasta? Ja voitko oikeasti luottaa heidän suojavarusteisiinsa? Kuinka kestäviä heidän myyvänsä lukot ovat? Kestävätkö heidän vaatteensa kulumista, jota ympäristö aiheuttaa? Ja ovatko vaatteet mukavia päällä kun pyöräilet?

Tietoa Bobshopista
Perustettu vuonna 1983, Bobshop on myymälä, joka myy osia pyöriin, suojavarusteita ja paljon muuta pyöräilijöille. Heillä on oikeat varusteet, josta jokainen pyöräilijä voi haaveilla. He toimittavat tuotteensa yli 120 maahan ja tarjoavat sekä viimeisimmät ja loistavimmat trendit että heidän sivustollaan on tuotteita monelta suurelta pyöräilymerkiltä. Heillä on valtava valikoima vaatteita ja tuotteita huippumerkeiltä kuten Castelli, Nalini, Sportful ja monia, monia muita. Löydät tuotteita katupyöräilyyn, maastopyöräilyyn, cyclo-crossingiin, vaeltamiseen tai triatloniin, sivustolla on se kaikki. Bobshop tarjoaa myös Pro-Team-vaatetustamaailmanlaajuisesti. 

Heidän pyörävarustekategoriansa muodostuu laukuista, kelloista, pyörän lukoista, kahvioista, juomapulloista, ohjaustangoista, pyörän valoista, ohjaustangon teipeistä, häkeistä, työkaluista, lokasuojista ja työkaluista, joita tarvitset pyörän huoltamiseen. Heidän tuotevalikoimansa pyöräosista muodostuvat vaihdevivuista, vannenauhoista, polkimista, ketjuista, rungoista, kypäristä, ohjaustangoista, poljinvarsista, jarruista, varaosista, satuloista, knaapeista, pyörän renkaan korjausseteistä, putkimaisista pyörän renkaista, sisäkumeista jne. Bobshop myy myös vaatekappaleita kuten sukkia, kypäriä, käsilämmittimiä, paitoja, liivejä, jalkalämmittimiä, mutta myös jääpakkauksia, jne. Heidän alennusosiossaan on myös tuotteita, jotka ovat alennussa sillä hetkelläm jossa voit napata tuotteita loistavalla hinnalla.

Bobshopin Palvelut
BobShop on yhden pysähdyksen paikka kaikille pyöräilyyn liittyvälle. Voit hyödyntää heidän palveluitaan tilaamalla heidän sivustoltaan. Koska Bobshopilla on vuosikymmenten kokemus, heidän toimituksensa ovat nopeita ja helppoja ilman hässäkkää. Jos teet tilauksen samana päivänä ennen klo 14.00, tuotteesi lähetetään samana päivänä, sillä he lupaavat nopeita toimituksia. He tekevät myös palautuksista todella helppoja siinä tapauksessa, että et ole tyytyväinen tuotteeseen jostakin syystä. Kaikilla Bobshopista ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, edellyttäen sen, että tuote on käyttämätön ja kaikki alkuperäiset hintalaput ovat vielä kiinni. He tarjoavat 14 päivän laillisen peruutuksen tai laillisen takuun, joka ei häiritse 30 päivän palautusaikaa. Bobshopin sivustolla on sivu, joka on omistautunut lähettämiseen ja toimitukseen, joka selittää yksityiskohtaisesti, kuinka kauan toimituksessa menee ja kuinka paljon maksaa, että tuote lähetetään osoitteeseesi ja tiettyyn maahan. Tämä voi todella auttaa sinua arvioimaan lopullisen hinnan kun olet ostamassa tuotetta. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Mikä sinun mielipiteesi on Bobshopista? Täyttävätkö heidän tuotteidensa laatu odotuksesi sivustosta? Ovatko heidän pyörän osansa kestäviä ja laadukkaita? Ovatko heidän vaatteensa mukavia päällä ja kestäviä? Oletko koskaan joutunut käyttämään heidän asiakaspalveluaan? Millainen sinun kokemuksesi oli heidän kanssaan kun kohtasit ongelman? Olivatko he ystävällisiä? Pyydämme sinua jättämään arvostelusi tähän siitä, mitä ajattelet Bobshopista ja heidän palvelustaan. Tämä todella auttaa muita potentiaalisia asiakkaita päättämään, haluavatko he käyttää heidän palveluitaan.