Blue Mic

Kaikki arvostelut

Blue Mic

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Blue Mic

Jos pidät podcastia, ymmärrät, että tarvitset laadukkaat kuulokkeet ja mikrofonin. Panostaminen laadukkaisiin mikrofoneihin ja kuulokkeisiin ratkaisee podcastin menestyksen tai epäonnistumisen. Yksi yritys, joka tekee kuulluksi tulemisesta helppoa, on Blue Microphone. Blue Microphonen verkkokaupassa on laaja valikoima laadukkaita tuotteita. Lue lisää Blue Microphonesta lukemalla rehellisiä asiakasarvosteluja heidän verkkosivuillaan myydyistä tuotteista SuomiArvostelut-sivustolta. Vuonna 1995 perustetusta Blue Microphonesta on kasvanut maan johtava korkealaatuisten premium-luokan USB- ja XLR-mikrofonien sekä audiofiilisten kuulokkeiden verkkokauppa. Blue Microphonen tuotteet ovat ihanteellisia äänittämiseen, podcastingiin, pelaamiseen, suoratoistoon, YouTubeen ja muuhun. Westlake Villagessa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin Blue Microphone on pystynyt mullistamaan ääniteollisuuden maailman johtavalla USB-mikrofonillaan, Yeti-USB-mikrofoneilla. Jos olet ostanut jonkin tuotteen Blue Microphonen valikoimasta, olet parhaassa asemassa kertomaan ostokokemuksestasi. Olitko tyytyväinen heidän verkkokaupan tuotteidensa laatuun? Kerro palautteesi, sillä se on arvokasta tuleville asiakkaille. Jaa kokemuksia muiden asiakkaiden kanssa ja arvostele yritys.

Palvelut yrityksessä Blue Microphone
Asiakkaat, jotka haluavat ostaa Blue Microphonen verkkosivuilta, voivat tehdä niin ja saada tilauksensa toimitettua suoraan kotiovelleen. Blue Microphone -verkkokauppa tarjoaa verkkosivuillaan eri tuoteryhmiä, kuten mikrofoneja, kuulokkeita ja lisävarusteita. Kaikki Blue Microphone -verkkokaupasta ostetut vähintään 29 dollarin arvoiset tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Kysymyksiä Blue Microphonen verkkosivuston tarjoamien tuotteiden laadusta käsittelevät asiantuntevat ja asiantuntevat asiakaspalvelun edustajat. Toimivat mikrofonit, kuulokkeet ja niiden lisätarvikkeet ovat hyvin suosittuja ja tarpeellisia niin kotona, töissä kuin tien päällä. Moni tekee töitä kotona ja etätöissä tarvitaan hyvät välineet kokousten ja tapaamisten pitämiseen etänä. Etäkokouksissa olennaista on, ettei jatkuvasti tarvitse kysellä ”kuuluuko äänenin?”, vaan voit luottaa, että kuulokkeet ja mikki toimii oikealla hetkellä selkeästi ja sopivalla voimakkuudella. Lisäksi kuulokkeiden pitää olla helposti kytkettävissä eri laitteisiin, kuten kannettavaan tietokoneeseen tai puhelimeen. Aina ei ole aikaa perehtyä asentamiseen, joten kuulokkeiden ja mikin pitää toimia heti, kun kokousohjelman avaa läppäriltä tai puhelimesta. Lisäksi välineiden pitää olla mukavia, koska kokoukset voivat ajoittain kestää kauankin aikaa. Mikäli kuulokkeet painavat ikävästi korviin, on hankala keskittyä kokouksen pitämiseen, vaan huomio keskittyy epäolennaisiin asioihin. Kuulokkeita ja mikkejä tarvitaan myös monissa muissa töissä ja vapaa-ajan puuhissa. Monelle podcastien tekeminen on arkipäivää ja niissä laadukas ääni on kaiken perusta. Mikäli podcastin ääni on huono ja rätisevä, vaikuttaa tämä suoraan kuulijoiden määrään. Sen lisäksi, että taustamelua ei saa olla, pitää mikrofonin olla laadukas, joka äänittää puheen parhaalla, laadukkaalla mahdollisella tavalla. Blue Microphonen tuotteet ovat ihanteellisia äänittämiseen, podcastingiin, pelaamiseen, suoratoistoon, YouTubeen ja muuhun.

Kehut, valitukset ja vinkit Blue Microphonelle
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Blue Microphonen kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin tuotevalikoiman vaihtoehtoihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Blue Microphonesta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi mikrofoneja, kuulokkeita ja lisälaitteita. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Blue Microphonen valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.