SuomiArvostelut

  Arvostelut Blackshark

  Viime vuosina aiempaakin suositummaksi harrastukseksi – toisinaan jopa ammatiksi – on muodostunut pelaaminen. Videopeleistä voi nyt nauttia konsoleiden lisäksi pöytäkoneilla, kannettavilla ja jopa matkapuhelimilla. Suurin osa matkapuhelimista ei silti vielä, monista edistyksellisistä ominaisuuksista huolimatta, ole yhteensopivia suurta prosessointikykyä edellyttävien pelien kanssa.
  Peliharrastajien onneksi vastauksia ongelmaan on alkanut ilmestyä myös eurooppalaisille markkinoille. Hiljattain rantautumistaan on tehnyt kilpailukykyisellä hintatasolla ja huippuominaisuuksilla asiakkaita houkutteleva Black Shark.
  Miten onnistuu toimitus Suomeen valmistusmaa Kiinasta asti? Miten hyvin nämä Android-pohjaiset laitteet sopivat länsimaiseen yhteiskuntaan? Kestääkö puhelin hyvin myös Suomen kylmiä talviolosuhteita, vai haihtuuko akku tällöin nopeasti Black Sharkin vanhempien mallien tavoin? Tutustu pelipuhelimeen tarkemmin sen ostaneiden ihmisten jättämiä arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Black Shark -puhelimista

  Black Shark on yksi kiinalaisen elektroniikkayritys Xiaomin valmistamista älypuhelimista. Monista muista puhelimen tuotesarjoista poiketen tämä puhelin on suunniteltu etenkin mobiilipelaamisen edellytykset mielessä pitäen. Black Shark -tuotemerkin lisäksi yrityksen valmistamiin laitteisiin kuuluu esimerkiksi Mi-, -Redmi- ja Pocophone-puhelinmerkit, Mi-älytelevisiot sekä Mi-älykellot.
  Xiaomi Corporationin tuotanto ja toiminta on keskittynyt Kiinan pääkaupunkiin, Pekingiin. Yritys perustettiin vuonna 2010, ja se tuli alkuaikoinaan tunnetuksi pitämistään Flash Sale -tyylisistä pikamyynneistä, joissa kaupattiin rajoitettuja puhelineriä jopa satojen tuhansien kappaleiden edestä vain muutamissa tunneissa.
  Nykyisin Xiaomi on siirtynyt pikamyynnistä lähemmäs perinteisten puhelinvalmistajien toimintatapaa, ja esimerkiksi vuonna 2019 se myi yli 124 miljoonaa kappaletta älypuhelimia. Myyntistrategia on siis ollut ilmeisen menestyksekäs, ja Xiaomin puhelimet ovat alkaneet muutoksen seurauksena yleistyä myös eurooppalaisen käyttäjäkunnan keskuudessa.
  Suomessa Xiaomin valmistamia puhelimia myyvät jo Verkkokauppa.com, DNA, Telia sekä Gigantti. Vuonna 2019 teknologiajätin liikevaihto oli noin 15 miljardia euroa. Nykyisin Xiaomi luokitellaan maailmanlaajuisten markkinoiden neljänneksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi, ja yhtiön perustajan varallisuudeksi on arvioitu noin 10 miljardia euroa.

  Oletko miettinyt verkkokaupan perustamista?

  Black Shark valikoima

  Black Shark-tuotemerkin alla Xiaomin älypuhelimia on jo julkaistu useita. Tyypillisesti nämä on hinnoiteltu varsin kilpailukykyisesti, eli länsimaisillakin standardeilla tehokkaan ja korkealaatuisen älypuhelimen on voinut ostaa siltä noin 500 eurosta alkaen.
  Tuotemerkin puhelimien päätavoitteena on mahdollisimman tehokkaan puhelinpelaamisen saavuttaminen. Niissä on siksi panostettu erityisen tarkoin muun muassa korkeaan virkistystaajuuteen, joka vastaa siitä, miten nopeasti erilaiset toimet näytöllä näkyvät. Etenkin kilpatason pelaamisesta tästä on suuri hyöty.
  Koska monien pelien prosessointi vaatii jo pöytäkoneilta paljon energiaa, on puhelimet tyypillisesti varustettu uusimmalla Snapdragon-suorittimella sekä puhelimen sisäisillä jäähdytysaineilla, joilla molemmilla pyritään ehkäisemään laitteen ylikuumenemista.
  Black Shark-puhelinten suunnittelussa on tyypillisesti huomioitu myös esteettiset seikat. Sen viimeisimmät versiot on siksi varustettu suurehkoilla, joskaan ei markkinoiden suurimmilla akuilla, sillä näin laite on pystytty pitämään ohuempana ja miellyttävämpänä, kuin mihin moni kilpaileva pelipuhelin on pystynyt.
  Muusta markkinoiden tarjonnasta puhelin erottuu myös nuorekkaalla, usein värikkäin geometrisin muodoin koristelluilla takakansillaan. Puhelin näyttäisi suosivan alumiinin ja lasin ohella eräänlaista muovista mattapintaa, joka mahdollistaa hyvän pidon ja puhelimen paremman säilymisen pelaajan käsissä. Merkin verkkokaupasta voi toki ostaa lisäksi erilaisia suojakuoria ja muita lisätarvikkeita, kuten pelimenestystä edesauttavia, puhelimeen yhdistettäviä peliohjaimia.
  Pelikokemusta ovat tyypillisesti parantaneet jopa muita Xiaomin puhelimia huomattavasti korkealaatuisemmat stereoäänet sekä jo monista länsimaisista puhelimista kaikonneet kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat langallisten kuulokkeiden käytön.
  Tuotemerkin verkkokauppa on mukautettu eurooppalaiset markkinat huomioiviksi, ja se tarjoaa siksi luotettavan toimituksen myös Suomessa asuville asiakkaille. Ilmaisen toimituksen yrityksen omasta verkkokaupasta saa yli 50 euron arvoisille tilauksille. Tilauksen maksuun voi käyttää Visa-, MasterCard- ja American Express -kortteja sekä PayPalia.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Black Sharkiin liittyen

  Ostitko Black Shark -pelipuhelimen joko itsellesi tai jollekin sukulaisellesi? Pääsitkö kenties itse laittamaan puhelimen ominaisuudet testiin jonkin lempipelisi parissa? Miten hyvin laite onnistui tätä peliä pyörittämään?
  Ilmenikö toimituksen kanssa mitään ongelmia? Onnistuiko yhteystietojen, kuvien ja sovellusten siirto edellisestä puhelimesta uuteen ilman ongelmia? Kerro omasta Black Shark-kokemuksestasi – tästä on suuri apu muille puhelimen ostoa harkitseville!

  Blackshark
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Blackshark

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Blackshark luotettava yritys?

  Blackshark on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Blackshark tarjoaa?

  Blackshark on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Blackshark-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.