Blackshark

Kaikki arvostelut

Blackshark

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Blackshark

Viime vuosina aiempaakin suositummaksi harrastukseksi – toisinaan jopa ammatiksi – on muodostunut pelaaminen. Videopeleistä voi nyt nauttia konsoleiden lisäksi pöytäkoneilla, kannettavilla ja jopa matkapuhelimilla. Suurin osa matkapuhelimista ei silti vielä, monista edistyksellisistä ominaisuuksista huolimatta, ole yhteensopivia suurta prosessointikykyä edellyttävien pelien kanssa.
Peliharrastajien onneksi vastauksia ongelmaan on alkanut ilmestyä myös eurooppalaisille markkinoille. Hiljattain rantautumistaan on tehnyt kilpailukykyisellä hintatasolla ja huippuominaisuuksilla asiakkaita houkutteleva Black Shark. 
Miten onnistuu toimitus Suomeen valmistusmaa Kiinasta asti? Miten hyvin nämä Android-pohjaiset laitteet sopivat länsimaiseen yhteiskuntaan? Kestääkö puhelin hyvin myös Suomen kylmiä talviolosuhteita, vai haihtuuko akku tällöin nopeasti Black Sharkin vanhempien mallien tavoin? Tutustu pelipuhelimeen tarkemmin sen ostaneiden ihmisten jättämiä arvosteluja lukemalla!


Tietoa Black Shark -puhelimista
Black Shark on yksi kiinalaisen elektroniikkayritys Xiaomin valmistamista älypuhelimista. Monista muista puhelimen tuotesarjoista poiketen tämä puhelin on suunniteltu etenkin mobiilipelaamisen edellytykset mielessä pitäen. Black Shark -tuotemerkin lisäksi yrityksen valmistamiin laitteisiin kuuluu esimerkiksi Mi-, -Redmi- ja Pocophone-puhelinmerkit, Mi-älytelevisiot sekä Mi-älykellot.
Xiaomi Corporationin tuotanto ja toiminta on keskittynyt Kiinan pääkaupunkiin, Pekingiin. Yritys perustettiin vuonna 2010, ja se tuli alkuaikoinaan tunnetuksi pitämistään Flash Sale -tyylisistä pikamyynneistä, joissa kaupattiin rajoitettuja puhelineriä jopa satojen tuhansien kappaleiden edestä vain muutamissa tunneissa.
Nykyisin Xiaomi on siirtynyt pikamyynnistä lähemmäs perinteisten puhelinvalmistajien toimintatapaa, ja esimerkiksi vuonna 2019 se myi yli 124 miljoonaa kappaletta älypuhelimia. Myyntistrategia on siis ollut ilmeisen menestyksekäs, ja Xiaomin puhelimet ovat alkaneet muutoksen seurauksena yleistyä myös eurooppalaisen käyttäjäkunnan keskuudessa.
Suomessa Xiaomin valmistamia puhelimia myyvät jo Verkkokauppa.com, DNA, Telia sekä Gigantti. Vuonna 2019 teknologiajätin liikevaihto oli noin 15 miljardia euroa. Nykyisin Xiaomi luokitellaan maailmanlaajuisten markkinoiden neljänneksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi, ja yhtiön perustajan varallisuudeksi on arvioitu noin 10 miljardia euroa.


Black Shark valikoima
Black Shark-tuotemerkin alla Xiaomin älypuhelimia on jo julkaistu useita. Tyypillisesti nämä on hinnoiteltu varsin kilpailukykyisesti, eli länsimaisillakin standardeilla tehokkaan ja korkealaatuisen älypuhelimen on voinut ostaa siltä noin 500 eurosta alkaen.
Tuotemerkin puhelimien päätavoitteena on mahdollisimman tehokkaan puhelinpelaamisen saavuttaminen. Niissä on siksi panostettu erityisen tarkoin muun muassa korkeaan virkistystaajuuteen, joka vastaa siitä, miten nopeasti erilaiset toimet näytöllä näkyvät. Etenkin kilpatason pelaamisesta tästä on suuri hyöty.
Koska monien pelien prosessointi vaatii jo pöytäkoneilta paljon energiaa, on puhelimet tyypillisesti varustettu uusimmalla Snapdragon-suorittimella sekä puhelimen sisäisillä jäähdytysaineilla, joilla molemmilla pyritään ehkäisemään laitteen ylikuumenemista.
Black Shark-puhelinten suunnittelussa on tyypillisesti huomioitu myös esteettiset seikat. Sen viimeisimmät versiot on siksi varustettu suurehkoilla, joskaan ei markkinoiden suurimmilla akuilla, sillä näin laite on pystytty pitämään ohuempana ja miellyttävämpänä, kuin mihin moni kilpaileva pelipuhelin on pystynyt.
Muusta markkinoiden tarjonnasta puhelin erottuu myös nuorekkaalla, usein värikkäin geometrisin muodoin koristelluilla takakansillaan. Puhelin näyttäisi suosivan alumiinin ja lasin ohella eräänlaista muovista mattapintaa, joka mahdollistaa hyvän pidon ja puhelimen paremman säilymisen pelaajan käsissä. Merkin verkkokaupasta voi toki ostaa lisäksi erilaisia suojakuoria ja muita lisätarvikkeita, kuten pelimenestystä edesauttavia, puhelimeen yhdistettäviä peliohjaimia.
Pelikokemusta ovat tyypillisesti parantaneet jopa muita Xiaomin puhelimia huomattavasti korkealaatuisemmat stereoäänet sekä jo monista länsimaisista puhelimista kaikonneet kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat langallisten kuulokkeiden käytön. 
Tuotemerkin verkkokauppa on mukautettu eurooppalaiset markkinat huomioiviksi, ja se tarjoaa siksi luotettavan toimituksen myös Suomessa asuville asiakkaille. Ilmaisen toimituksen yrityksen omasta verkkokaupasta saa yli 50 euron arvoisille tilauksille. Tilauksen maksuun voi käyttää Visa-, MasterCard- ja American Express -kortteja sekä PayPalia.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Black Sharkiin liittyen
Ostitko Black Shark -pelipuhelimen joko itsellesi tai jollekin sukulaisellesi? Pääsitkö kenties itse laittamaan puhelimen ominaisuudet testiin jonkin lempipelisi parissa? Miten hyvin laite onnistui tätä peliä pyörittämään? 
Ilmenikö toimituksen kanssa mitään ongelmia? Onnistuiko yhteystietojen, kuvien ja sovellusten siirto edellisestä puhelimesta uuteen ilman ongelmia? Kerro omasta Black Shark-kokemuksestasi – tästä on suuri apu muille puhelimen ostoa harkitseville!