Biodelly.fi

Kaikki arvostelut

Biodelly.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Biodelly.fi

Nykyään monia kiinnostaa luonnonkosmetiikka yhä enemmän. Luonnonkosmetiikkaa myyviä verkkokauppoja onkin useita. Yksi tällainen on Biodelly. Biodelly myy luonnonkosmetiikkaa sekä kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita. Heidän valikoimastaan löytyy useiden eri brändien ja kategorioiden tuotteita. Sinua ehkä kuitenkin kiinnostaa, että voiko Biodellyyn luottaa? Onko heiltä turvallista ostaa? Sujuuko Biodellyltä ostaessa kaikki vaivatta? Lue minkälaisia arvosteluja muut heiltä ostaneet ovat kirjoittaneet Suomiarvostelut -sivuille. Tämä voi auttaa sinua päättämään, ostatko heiltä vai jostain muusta kaupasta.
 
Mikä on Biodelly?
Biodelly on suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2009. Se onkin siis suomalainen pienyritys, jonka pääkonttori ja varasto sijaitsee Suomessa, Tampereella. Biodellyllä on suomenkieliset verkkosivut, mutta tuotteita toimitetaan Suomen lisäksi myös muualle Eurooppaan. Yrityksen nimi tulee sanoista bio, joka viittaa luonnonmukaisuuteen ja sanasta ”delly”, joka on englanninkielinen slangi sana, joka viittaa herkkukauppaan. Biodelly haluaakin olla niin sanotusti luonnonkosmetiikan herkkukauppa. Biodellyn arvoja ovat luonnollinen kauneus, luovuus, aitous, yhtenäisyys ja yhdenvertaisuus.
 
Biodelly kertoo verkkosivuillaan, että heille yhteisö ja asiakkaat ovat tärkeitä, joten heihin voi ottaa yhteyttä koska tahansa. Yhteyden Biodellyn asiakaspalveluun saa puhelimitse, WhatsApilla tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@biodelly.fi tai instagramissa. BIodellyllä on myös Facebook -sivu.
 
Mitä Biodelly myy?  
Biodelly myy erilaisia luonnonkosmetiikan, kauneuden ja terveyden tuotteita verkkokaupassaan. Luonnonkosmetiikkatuotteilla tarkoitetaan tuotteita, jotka koostuvat luonnonmukaisista ainesosista. Biodellyn verkkokaupassa on useita eri kategorioita kuten hiukset, hyvinvointi, kasvot, meikit, koti ja nautinto. Kategorioiden alla on myös alakategorioita. Esimerkiksi kasvot -kategoriasta löytyy muun muassa kasvojen puhdistukseen tarkoitettuja tuotteita, naamioita sekä voiteita. Puolestaan nautinto -kategoriasta löytyy kaikenlaista kuten seksileluja, kangasnaamioita tai kuukuppeja.
 
Tuotteita voikin siis etsiä joko kategorioittain tai brändin mukaan. Biodelly verkkokaupassa myydään useita eri brändejä, joista osa on tunnettuja ja osa vähemmän tunnettuja. Voit myös hakea hakupalkin kautta haluamasi tuotetta sen nimellä. Halutessasi voit myös selata Delly Magazinea, joka kertoo erilaisista tuotteista ja trendeistä. Tuotteista kannattaa myös lukea niiden tuotesivuilta. Esimerkiksi ihonhoitotuotteita valitessa, sinun kannattaa selvittää, sopiiko kyseinen tuote sinun ihotyypillesi.
 
Biodellystä osto, tuotteiden toimitus ja palautus
Biodellystä ostetaan suoraan verkkosivujen kautta. Voit lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriisi ja sitten siirtyä oston tekoon. Ostoa varten sinun tulee täyttää itsestäsi tietoja, kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi sinun tulee jakaa toimitusosoitteesi, jotta ostoksesi voidaan lähettää sinulle.
 
Tuotteet lähetetään Postin tai Matkahuollon kautta. Biodelly tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 59€ tilauksille ja ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 100€ tilauksille. Jos ostoksesi hinta on alle tuon, toimituskulut ovat 4,90€. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 arkipäivää. Kampanja-aikoina toimitusaika voi olla 5-6 arkipäivää.
Tilauksen voi maksaa suomalaisilla verkkopankeilla, Visa tai MasterCard luottokorteilla tai Pivolla, MobilePaylla tai Siirrolla. Voit myös halutessasi valita maksutavaksi Klarna -laskun tai Klarna -osamaksun. Tilata voi kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Tuotteilla on myös 14 päivän palautusoikeus.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Biodelly verkkokaupasta
Onko sinulla kokemusta Biodelly verkkokaupassa asioinnissa? Oletko kenties tilannut esimerkiksi meikkejä, seksuaalisuuden tai ihonhoidon tuotteita heiltä? Kerro meille kokemuksestasi Biodelly verkkokaupassa asioinnista. Haluamme kuulla, miten asiointisi sujui ja oliko siinä jotain parantamisen varaa. Löysitkö etsimäsi tuotteet helposti verkkokaupan valikoimasta? Tuliko toimitus ajallaan? Onko Biodelly mielestäsi luotettava yritys? Onko heillä asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu? Jaa meille arviosi, ajatuksesi ja kokemuksesi. Näin voit auttaa muita ostoa pohtivia selvittämään, kannattaako Biodellyyn luottaa.
 
Tai ehkäpä mietit Biodellystä tilaamista? Lue mitä kokemuksia muilla on ollut heidän verkkokaupastaan! Näin saat lisätietoa siitä, miten yritys toimii ja onko yritykseltä vaivatonta ostaa.