BIBA

Kaikki arvostelut

BIBA

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

BIBA

Verkkokauppojen suosio jatkaa kasvuaan ja myös monet muodin kivijalkakaupat ovat siirtyneet myymään muotia suoraan verkossa. Monille verkosta ostaminen on myös helpompi tapa shoppailla, koska sitä voi tehdä helposti omalta kotisohvalta. Ostatko sinä muotisi verkosta ja etsitkö itsellesi jotain erilaista muotia? Kauppoja riittää verkossa ja eteen tulee helposti valinnan vaikeus. Monet miettivät, millä tavalla kannattaa valita itselleen luotettava ja hyvä toimittaja. Yksi tapa on lukea toisen käyttäjän arvostelu verkkokaupasta. Lukemalla toisten kokemuksia, voi helposti samaistua henkilöön ja kokea sopiiko samantapainen verkkokauppa itselle, josta arvostelun kirjoittanut henkilö kertoo. Voit myös tutustua erilaisiin verkkokauppoihin meidän SuomiArvostelut verkkosivuilla. Haluamme kertoa sinulle mahdollisimman paljon tietoa erilaisista yrityksistä. Tällä sivulla kerromme Biba verkkokaupasta. Käymme läpi tuotevalikoimaa sekä miten sinä voit tilata tuotteita kaupasta. Kerromme myös, miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää.

Tietoa Biba
Biba on intialainen muotibrändi, joka on perustettu vuonna 1988 ja brändin vaatteet ovat Intiassa synonyymi etnisille vaatteille. Biba brändin vaatteet ovat hyvin suosittuja intialaisten näyttelijöiden keskuudessa ja sitä kautta myös hyvin trendikkäitä ja muodikkaita kansan keskuudessa. Brändillä on Intiassa yli 100 liikettä 25 kaupungissa ja liikevaihto on yli 8 miljardia.

Tuotteet ja palvelut Biba
Verkkokaupan valikoimasta löytyy paljon muodikkaita vaatteita naisille, tytöille, tapahtumiin ja juhliin sekä lisäksi valikoimassa on asusteita, mallistoja sekä erillinen hääosasto. Mallistossa on huima määrä intialaisia etnisiä asuja ja asukokonaisuuksia. Verkkokaupasta löytyy myös yöpukuja, jalkineita kuten lipsut ja sandaalit ja asusteista voit etsiä huiveja, maskeja, lompakoita sekä koruja. Biba verkkokaupassa on myös kahden designerin suunnittelemia vaatteita ja mallistoja, joita voi ostaa myös verkkokaupasta.

Verkkokaupasta tuotteita voi ostaa hakemalla haluamansa tuotteet ja lisäämällä ne ostoskoriin. Luomalla asiakastilin voit seurata omia tilauksia sieltä helposti. Tuotteiden maksaminen onnistuu kassalla eri maksutapojen avulla. Biba hyväksyy maksutavoiksi luottokortit, joiden avulla verkkokaupassa voi maksaa. Maksun jälkeen tilaus prosessoidaan ja keskimäärin vuorokauden sisällä tuotteet toimitetaan Intian varastolta eteenpäin. Riippuen tuotteiden määrästä lähetyksen lähteminen voi kestää kauemmin. Toimitukset kansainvälisille asiakkaille Intian ulkopuolelle toimitetaan FEDEXin avulla. Fedex toimitusaika on noin 5-7 työpäivää ja tilauksen käsittely vie noin vuorokauden. Alle 149 dollarin tilauksille tulee 25 dollarin toimitusmaksu ja yli 149 dollarin toimitukset toimitetaan ilmaiseksi. Kansainvälisiin toimituksiin voi tulla lisäksi erilliset verot tai maksut, jos sellaisia on kohdemaassa. 

Biba verkkokaupan asiakaspalveluun on helppo ottaa yhteyttä verkkokaupan yhteystietosivuilta. Voit lähettää kysymyksesi verkkolomakkeen avulla tai sähköpostilla. Lisäksi käytössä on paikallinen puhelinpalvelu, joka on avoinna maanantaista lauantaihin klo 9:30 - 18:30 paikallista aikaa. Sivuilta löytyy myös kysymys osio, jossa on vastauksia tilauksiin, toimituksiin ja moneen muuhun asiaan. Lisäksi yhteistyökumppaneille on yhteystiedot Intian molempiin toimistoihin.

Suositukset, valitukset ja vinkit Biba
Oletko sinä ostanut erityistä muotia verkosta? Ehkä olet käyttänyt Biba verkkokaupan palveluja? Jos olet niin haluaisimme kuulla sinun kokemuksistasi. SuomiArvostelut sivuilla käyttäjät voivat kertoa omista kokemuksistaan ja jättää palveluun kommentteja eri yrityksistä. Kaikki palaute on tärkeää, koska se auttaa myös toisia käyttäjiä päätöksenteossa. Kun tilaat tuotteita ulkomaisista verkkokaupoista suosittelemme, että käyt lukemassa tarkasti käyttö- ja toimitusehdot. Ne vaihtelevat suuresti eri toimittajien välillä. On tärkeää tietää, mitä ehtoja sovelletaan ongelmatilanteissa. Kannattaa myös vertailla eri yrityksiä. Sen voit helposti tehdä sivuillamme ja vertailemalla voit löytää itsellesi parhaan ja laadukkaimman toimittajan. Käy siis tutustumassa Biba verkkokauppaan, jätä oma kommenttisi tai lue toisten käyttäjien kommentit.