Biancaneve.fi

Kaikki arvostelut

Biancaneve.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Biancaneve.fi

Kukapa ei haluaisi mukavia ja imartelevia urheiluvaatteita? Moni urheilua harrastava tietää, kuinka isoa osaa urheiluvaatteet pelaavat urheilun mielekkyydessä. Yksi urheiluvaatteita myyvä yritys on Biancaneve. Se on suomalainen designer urheiluvaatteiden brändi. Haluatko tietää, onko Biancaneve luotettava yritys? Onko heiltä turvallista ostaa? Ovatko heidän vaatteensa laadukkaita? Lue minkälaisia arvosteluja muut heiltä ostaneet ovat kirjoittaneet Suomiarvostelut -sivuille. Tämä voi auttaa sinua päättämään, ostatko lamput ja valotuotteet heiltä vai jostain muualta.
 
Mikä on Biancaneve?
Biancaneve on suomalainen muotialan yritys, joka on perustettu vuonna 2006. Yrityksen perusti suomalainen Elina Loueranta, joka on ollut lapsesta asti intohimoinen vaatesuunnittelija. Elina Louerannan historia meneekin taitoluisteluaikoihin, jolloin hän 13-vuotiaana suunnitteli ja toteutti joukkueellensa taitoluisteluasut.
Biancaneve tarkoittaa italiaksi Lumikkia. Alun perin yritys myi pääasiassa urheilijoille kisa-asujen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Tuotteet valmistettiin mittatilaustyönä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Myöhemmin vuonna 2013 Biancaneve alkoi valmistamaan myös designer urheiluvaatteita. Idea lähti siitä, että markkinoilla oli toive pystyä pukeutua tyylikkäästi ja naisellisesti myös urheillessa ja kuntosalilla. Biancaneve on tunnettu imartelevista leikkauksistaan urheiluvaatteissa.

Mitä Biancaneven valikoimassa on?
Biancaneve myy naisten urheiluvaatteita. Valikoimasta löytyy alaosia, yläosia, asusteita sekä korsetteja. Verkkokaupan valikoimassa on siis esimerkiksi urheiluun tarkoitettuja t-paitoja, toppeja, pitkähihaisia sekä alaosissa legginssejä, housuja ja shortseja. Tunnetuin Biancaneven tuote on B Lean legginssit, joissa on korkea vyötärö ja muotoja imarteleva leikkaus. Joissain tuotteissa on myös kristalleja, jotka on aitoja Swarovski kristalleja. Tuotteiden hinnat vaihtelevat noin 50 euron ja noin 150 euron välillä tuotteesta riippuen. Verkkokaupasta löytyy myös Outlet -osio, jossa valikoimasta poistuvia tuotteita on myynnissä alennettuun hintaan.
 
Tuotteita voi selata verkkokaupasta kategorioittain. Tuotteista löytyy lisätietoa niiden tuotesivuilta. Tuotesivuilla kerrotaan kuvaus tuotteesta, materiaalista, missä tuotteet on valmistettu sekä sieltä löytyy myös muiden ostajien jättämiä arvosteluja. Moni tuotteista on suunniteltu ja valmistettu Tampereella. Jos mietit tuotteen ostoa, sinun kannattaa valita koko tarkkaan. Koon valinnassa auttaa koko-opas. Sinun kannattaakin mitata omat mittasi ja sitten valita sopiva koko Biancaneven kokotaulukosta.
 
Biancaneven tuotteiden osto, toimitus ja niiden palautus
Kun olet lisännyt haluamasi tuotteet ostoskoriisi, voit siirtyä kassalle. Kassalla sinun tulee täyttää asiakastiedot kuten sähköpostiosoite, nimi, postiosoite sekä puhelinnumero. Sitten pääset toimitustavan valintaan. Biancaneven verkkokaupasta saa ilmaisen toimituksen kaikille yli 120€ hintaisille tilauksille. Muuten toimitusvaihtoehtoina on postipaketti, Express -paketti sekä kotipaketti. Toimitusten hinta vaihtelee toimitustavasta riippuen noin 5 euron ja noin 10 euron välillä.
 
Ostoksen voi maksaa joko Paytrailin, Klarnan tai PayPalin kautta. Paytrailin kautta maksettaessa voit maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, laskulla, osamaksulla, MobilePaylla tai ApplePaylla. Sitä kautta voit myös maksaa esimerkiksi Visa tai Mastercard luotto- tai pankkikorteilla. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen ja myöhemmin toimitusvahvistuksen. Toimitusaika on 2-5 työpäivää.
 
Huomaathan, että tilaus tulee noutaa sen saavuttuaan. Mikäli jätät tilauksen noutamatta, Biancaneve veloittaa 25€ tilauksen noutamatta jättämisestä. Jos haluat puolestaan palauttaa tuotteet, niillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Biancaneve yrityksestä
Oletko ostanut Biancaneve verkkokaupasta urheiluvaatteita? Kerro meille kokemuksestasi Biancaneve yritykseen liittyen. Haluamme kuulla, miten asiointisi sujui tai oliko siinä jotain parantamisen varaa. Löysitkö mielenkiintoisia tuotteita Biancaneven valikoimasta? Saitko heiltä hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua? Tuliko toimitus nopeasti? Entä onnistuiko palautus vaivattomasti? Jaa meille arviosi, ajatuksesi ja kokemuksesi Biancaneve yritykseen liittyen. Näin voit auttaa muita ostoa miettiviä päättämään, kannattaako Biancaneve yrityksen kanssa asioida.
 
Jos taas mietit Biancaneve yritykseltä ostoa, lue ensin mitä kokemuksia muilla on ollut heidän kanssa asioinnistaan! Näin saat lisätietoa siitä, miten yritys toimii ja onko yritykseltä vaivatonta ostaa.