SuomiArvostelut

  Arvostelut Benefit Club

  Edullisten löytöjen tekeminen on nyt helpompaa, kuin koskaan ennen. Erilaisten alennuskuponkeja keräävien sekä hintatasoja vertailevien sivujen ansiosta on lähes aina mahdollista löytää toinen palveluntarjoaja, jolta haluamansa tuotteen saa aiempaakin halvemmalla. Mutta entä jos olisikin sivusto, joka keräisi tunnettujen merkkien valmistamia esineitä ja tarvikkeita aina alennetuin hinnoin?
  Tähän toimintaan keskittyy muun muassa GoGiftin ylläpitämä Benefit Club -verkkokauppa. Sen valikoimaan kuuluu satoja tunnettuja tuotemerkkejä, joiden tuotteita voi löytää nettikaupasta alennetuin hinnoin. Oli sitten hakusessa uusi meikkilaukku, kynäsetti, muistivihko, valaisin tai rannekello, löytyy sivuilta taatusti jokaiselle jotakin.
  Millaiset ovat sivuston toimitusajat? Tulevatko tuotteet todella halvemmiksi, kun tilaukseen lisätään vielä toimituskulut? Entä millaisessa kunnossa tavarat saapuvat perille? Onnistuuko myös isompikokoisten tuotteiden osto sivustolta vaivattomasti? Vastauksia näihin ja moniin muihin mahdollisesti vielä arveluttaviin kysymyksiin saat muiden asiakkaiden kokemuksia ja mielipiteitä lukemalla.

  Tietoa Benefit Club -yrityksestä

  Benefit Club on erilaisia tuotteita alennuksin myyvä verkkokauppa. Sen omistaa ja sen toiminnasta vastaa GoGift, joka on tunnettu Suomessakin erilaisista lahjakorteistaan, joita voi löytää monenlaista ravintolaa ja kauppaa varten. Itse GoGift puolestaan on Euroopan johtavan mediakonserni Egmontin omistuksessa.
  Egmontin perusti vuonna 1878 muuan Egmont Harald Petersen. Konsernin päämaja sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Konsernilla on GoGiftin lisäksi kymmenien muiden tytär-, yhteis- ja osakkuusyritystensä kautta toimintaa 30 eri massa. Egmont työllisää noin 6300 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 1,56 miljardia euroa.

  Verkkokauppa.com Q4’20: Tavoitteet miljardissa

  Benefit Club palvelutarjonta

  Benefit Clubin tarjontaan kuuluvat erilaiset arjessa ja matkailussa tarvittavat tuotteet, kuten kynttilät, vaatteet, lelut, matkalaukut, ihonhoitotuotteet ja valaisimet. Näitä pääsee selailemaan etusivulta sekä näkymän yläosasta löytyvien pudotusvalikoiden kautta. Kun on löytänyt mieleisensä tavaran, saa sitä klikkaamalla näkyviin suomenkielisen kuvauksen, tuotekuvat, hinnan sekä arvioidun toimitusajan.
  Tilauksiin lisätään 10 euron toimitusmaksu, joskin poikkeuksena ovat 100 euron ylittävät tilaukset, joille kuljetus on ilmainen. Sivustolla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron, ja sivusto tarjoaa kaikille tuotteille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Edellytyksenä on, että tuote on alkuperäisessä kunnossaan pakkauksessa, jossa se saapui. Palauttaminen ja vaihtaminen on maksutonta, joskaan sivusto ei hyvitä tilauksen toimituskuluja.
  Ennen tuotteen vaihtamista tai palautusta asiakkaan on muistettava ottaa yhteyttä sivuston asiakaspalveluun. Tämän voi tavoittaa puhelimitse arkipäivisin kello 9-16 tai sähköpostin välityksellä. Tavaran voi vaihtaa joko samanhintaiseen tai halvempaan tuotteeseen – yritys hyvittää tällöin hintaeron.
  Verkkokaupan hyväksymiä maksutapoja ovat MasterCard-, Visa-, JCB- ja American Express -luottokortit. Maksettava summa varataan kortilta jo tilauksen tullessa hyväksytyksi, mutta itse maksu peritään vasta, kun tuote on lähetetty asiakkaalle.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Benefit Clubin toimintaan liittyen

  Hankitko kotiisi uuden valaisimen Benefit Clubilta? Löysitkö sittenkin lempikasvonaamiosi nettikaupasta alennettuun hintaan? Ehkäpä ostitkin sivuston kautta matkalaukun uutta lomaasi varten? Olit sitten ostoksestasi erityisen kiitollinen tai jouduit pettymään, on arviosi muille kaltaisillesi suomalaiskuluttajille arvokas.
  Onko pakettien toimitus todella niin nopea, kuin sivustolla luvataan? Ilmenikö pakettia avatessa jotakin yllätyksiä? Onnistuuko tilauksen vaihto tai palautus yrityksen asiakaspalvelun avustuksella helposti? Miten asiakaspalvelu vastasi esittämiisi huolenaiheisiin tai pyyntöihin? Ideaalissa maailmassa markkinoilla menestyisivät parhaiten ne yritykset, jotka todella välittävät asiakkaistaan ja pyrkivät aktiivisesti tarjoamaan heille niin hyvää palvelua, kuin suinkin mahdollista.
  Tämän ei kuitenkaan tarvitse jäädä pelkäksi haikeaksi toiveeksi. Jakamalla kokemuksia ja näkemyksiä toistensa kanssa asiakkaat voivat varmistaa, että ostopäätöstään pohtivat voivat jättää tuetta ne palvelut, jotka pyrkivät hyötymään asiakkaidensa kustannuksella. Samalla nousevat myös yritykset, jotka antavat asiakkaidensa rahoille vastinetta. Tee siis päivän hyvä teko ja jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä!

  Benefit Club
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Benefit Club

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Benefit Club luotettava yritys?

  Benefit Club on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Benefit Club tarjoaa?

  Benefit Club on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Kosmetiikka & Hygienia, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Benefit Club-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.