SuomiArvostelut

  Arvostelut Band Company

  Saatamme usein kuulla puhuttavan harmaasta arjesta. Töissä käynnin ja viikonloppujen ei kuitenkaan tarvitsisi tätä välttämättä olla. Vaihtelua ja miellyttävyyttä voi saada jo vain oman kotielämän piristämisestä, ja verkkokauppojen ansiosta tämä on nyt helpompaa, kuin koskaan ennen.
  Yksi arjen luksusta tarjoavista toimijoista on suomalainen Band Company -verkkokauppa. Sen valikoima koostuu erilaisista laadukkaista arjen merkkituotteista. Sisustuksen ja aterinten ohella sen kautta voi tilata esimerkiksi urheiluvälineitä, lasten leluja, kosmetiikkaa ja kodinkoneita.
  Millaisia ovat verkkokaupan toimitusajat? Entäpä miten täyttyy nettikaupan lupaus tuotteiden laadukkuudesta? Saako sivuston alennusten avulla kodin tarvikkeita tilattua huomattavasti halvemmalla, kuin mikä kivijalkamyymälöissä olisi mahdollista? Lue Band Companyn arvosteluja tai jätä omasi vaikka heti!

  Tietoa Band Company -verkkokaupasta

  Band Company on suomalainen, sisustuksen merkkituotteiden tarjontaan keskittyvä verkkokauppa. Sen taustalla on Helsingistä käsin toimiva Gifted Group Oy, joka perustettiin vuonna 2011. Muita yhtiön operoimia verkkokauppoja ovat Inessa, Kokkiman.com, Voimia, Lelufantti sekä Mulletoi.
  Vuonna 2019 päättyneellä tilikaudella osakeyhtiö työllisti 2 henkilöä, yhtiön hallituksen jäsenet. Liikevaihto oli 439 tuhatta euroa, joskin tilikauden tulos painui punaiselle 56 tuhannen euron edestä. Yhtiö on maahantuoja.

  Maksuton koulutus - Käynnistä oma verkkokauppa, kasva ja menesty

  Band Company palvelutarjonta

  Mustavalkoisen, modernin nettikaupan valikoima koostuu laajalti niin sanottuun skandisisustukseen sopivista sisustus- ja design-esineistä. Heti etusivulle valikoitujen tuotteiden ohella tarjontaa pääsee tarkastelemaan näkymän yläosaan sijoitettujen kategorioiden kautta. Näitä ovat esimerkiksi Sisustus, Kodinkoneet, Elektroniikka sekä Lapset.
  Vaikka ylivoimaisesti eniten tuotteita löytyy juurikin Sisustus-kategoriasta, löytyy tarjontaa huimasti myös lasten lelujen ja muiden tarvikkeiden saralta. Tuotteet on ryhmitelty värien, brändien, materiaalien sekä suunnittelijoiden mukaan selailun helpottamiseksi.
  Keittiön pienkoneiden tarjonnasta iso osa on monen suomalaisen suosimaa OBH Nordica -merkkiä. Verkkokaupan Deli-osiosta löytyy myös erilaisia ylellisiä säilykkeitä ruoanlaittoa ja herkuttelua varten. Arkeen hemmottelua voi saada myös sivuston luonnonkosmetiikasta ja -saippuoista.
  Sivusto sopii varsin useiden eri tarvikkeiden ja esineiden kertaostoihin, sillä pysyvän Ale-osion ohella yli 70 euron tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus. Koska tunnettujen merkkien tuotteita löytyy niin monista eri kategorioista, voi jo rakastamiansa merkkejä saada sen kautta kätevästi elämän eri osa-alueita varten.
  Mikäli ostamastaan tuotteesta ei syystä tai toisesta pidä, sisältyy kaikkiin tuotteisiin 30 päivän palautusoikeus. Tilausten peruutuksista ja mahdollisista palautuksista on otettava yhteyttä sivuston asiakaspalveluun. Sen saattaa tavoittaa sähköpostitse osoitteesta info@bandcompany.com.
  Sivusto tarjoaa 16 eri maksutapaa, mukaan lukien yleisimmät verkkopankit, joita ovat esimerkiksi Nordea, Osuuspankki, Danske Bank sekä S-Pankki. Näiden lisäksi maksun voi hoitaa Visa-, Master Card- tai Diner’s Club -korteilla, PayPalilla sekä Klarnalla.
  Halutessaan verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa myös verkkokaupan Helsingissä sijaitsevasta noutokioskista. Asiakaspäätteellä ostoksia voi tehdä myös paikan päällä; näin tuotteet saa välittömästi mukaan. Noutokioski on auki arkisin 11-16, ja sen tarkemman osoitteen löytää verkkokaupan nettisivuilta.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Band Companyn toimintaan liittyen

  Tilasitko itse tuotteita Band Companyn kautta? Löytyikö valikoimasta juuri oma lempimerkkisi? Aina kodinkoneliikkeistä ei löydä omia luottomerkkejä, ja eri kauppojen välillä ravaaminen muuttuu äkkiä uuvuttavaksi. Oliko nettikaupan kautta ostosten teko kätevämpää?
  Sivuston toimintaperiaatteessa näyttäisi sen omien sanojen mukaan korostuvan laatu. Saapuivatko tuotteet perille hyvässä kunnossa? Ovatko ne kestäneet käyttöä juuri niin hyvin, kuin soisi odottaakin? Laadusta on moni valmis maksamaan hieman enemmänkin.
  Entäs sivuston alennukset? Oliko Ale-osiosta saatavien tuotteiden hankinta Band Companylta kannattavampaa, kuin paikallisesta tavaratalosta? Selaa muiden mielipiteitä ja jätä oma Band Company -arvostelu jo tänään! Siitä on suuri apu muille tilausten tekoa harkitseville.

  Band Company
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Band Company

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Band Company luotettava yritys?

  Band Company on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Band Company tarjoaa?

  Band Company on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Band Company-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.