SuomiArvostelut

  Arvostelut Auto Bild

  Vaikka tapoja vapaa-ajan viettoon on monia, ovat jotkin näistä palkitsevampia, kuin toiset. Psykologian ja filosofian asiantuntijat ovat jo kauan sitten todenneet, että työn jälkeen jäänyt aika kannattaa käyttää jossakin tietyssä harrastuksessa tai aiheessa kehittymiseen – ei pelkkään peukaloiden pyörittelyyn.
  Yksi tapa tällaiseen tiedon keräämiseen ja sen päivittämiseen on aihepiiriin sopivien aikakauslehtien lukeminen. Modernissa yhteiskunnassamme ehkäpä yksi hyödyllisimmistä harrastuksista on kiinnostus autoja kohtaan, ja tätä auttaa kehittämään muun muassa suomalainen Auto Bild.
  Millaisille autoharrastajille lehti sitten oikein sopii? Ehtiikö edeltävät numerot lukemaan juuri sopivasti ennen seuraavien julkaisua? Millaisia ovat tilauksen yhteydessä mahdollisesti saatavat tilauslahjat? Vastauksia näihin ja moniin muihin lehteä koskeviin kysymyksiin saat asiakkaiden kirjoittamista arvosteluista.

  Tietoa Auto Bild -lehdestä

  Auto Bild Suomi on Suomen useimmin ilmestyvä autolehti. Se pohjautuu Euroopan suurimpaan autolehteen, jo vuodesta 1986 julkaistuun saksalaiseen Auto Bild -lehteen, joskin sen taustalla toimii täysin oma suomalainen toimitus. Lehteen tuotetaan muiden eurooppalaisten julkaisujen kanssa yhteistyössä laadittujen artikkelien lisäksi juuri suomalaiselle asiakaskunnalle räätälöityä sisältöä – ei ainoastaan käännöksiä.
  Auto Bild on yksi suomalaisen lehdenkustannusyhtiö Fokus Media Finland Oy:n omistamista aikakauslehdistä. Yhtiön perustivat Sanoma Median entiset työntekijät, mikä näkyy myös sen valikoimassa – monet sen lehdistä on ostettu Sanomalta. Näihin kuuluvat muun muassa V8-Magazine, Antiikki & Design, Pelit-lehti, Fit ja Cosmopolitanin Suomen painos. Vaikka itse Auto Bild on saksalainen, osti yhtiö Auto Bild Suomi -lehden Sanoma Medialta vuonna 2014.
  Fokus Median liikevaihto oli vuonna 2019 noin 13,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna. Tästä tilikauden tulokseksi jäi 43 tuhatta euroa. Yritys työllisti samaisena vuonna 70 henkilöä, mikä oli 20 henkilöä vähemmän, kuin edellisenä vuonna. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja toimitusjohtajan virkaa kantaa Mikko Paavo Saastamoinen.

  Verkkokauppa.com: "Manuaali-Markku"

  Auto Bild sisältö

  Auto Bild on suomenkielinen aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat etenkin autot, niiden testit sekä ylläpito. Lehden lukijakunta koostuu pääosin eri ikäisistä, aikuisista miehistä, ja kyseinen kohderyhmä näkyykin sen sisällössä vahvasti. Erilaisia artikkeleja, koeajojen tuloksia ja testejä voi löytää myös lehden omilta nettisivuilta.
  Auto Bild Suomen artikkelitarjonnassa korostuvat etenkin sellaiset autot, joiden hankintaa useimmat suomalaiset saattaisivat harkita. Siksi harvinaisemmat merkit, kuten Lincoln, Bentley ja Lamborghini saavat väistyä Pohjois-Euroopassa yleisempien Mercedes-Benzin, BMW:n ja Toyotan tieltä. Toki erikoisempiakin malleja käsitellään, joskin harvemmin. Tällaisten artikkelien löytämisen apuna ovat lehden sivuilla Klassikot- ja Superautot-osiot.
  Oli sitten käsittelyn kohteena mikä auto tahansa, on artikkeleille ominaista tarkka teknisten tietojen käsittely, vertailu ja listaus. Mikäli lehden tilaamista harkitsee, kannattaa varautua siihen, että sisältö rakentuu laajalti autoalan harrastajille tutun termistön ympärille. Tämän aihepiirin sanaston tulisi siis olla hallussa jo ennen lehden lukua.
  Lehden uskollista lukijakuntaa palkitaan erilaisin kilpailuin ja arvonnoin, joilla haetaan usein jonkin numeron parasta juttua. Palkintoina annetaan usein erilaisia autoilussa tarvittavia tuotteita, kuten varaosia ja renkaita. Seuraavan kilpailun ajankohdan voi saada selville lehden sivuilta.
  Auto Bild on suomen useimmin julkaistava autoaiheinen lehti, ja se ilmestyykin tilaajilleen 16 kertaa vuodessa. Normaalihintaisena vuoden lehtien hinta alkaa noin 100 eurosta, mutta erilaisten sivujen kautta tilatessa tästä voi saada tuntuvan alennuksen. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla sekä laskulla. Tilaukseen sisältyy ilmainen lukuoikeus julkaisun digitaalisiin näköislehtiin.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Auto Bildin toimintaan liittyen

  Ostitko itse Auto Bildin suomen painoksen ruokakaupassa asioidessasi? Ehkäpä rohkaistuit vihdoin tilaamaan lehden itsellesi tai jollekin läheisellesi? Millainen on lehdestä saamasi kokonaisvaikutelma? Koska autoja on monia, on niitä käsitteleviä aikakauslehtiäkin moneen makuun. Kerro oma mielipiteesi juuri tästä lehdestä tai julkaisijan asiakaspalvelun toiminnasta kirjoittamalla oma arvostelu!

  Auto Bild
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Auto Bild

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Auto Bild luotettava yritys?

  Auto Bild on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Auto Bild tarjoaa?

  Auto Bild on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Auto Bild-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.