ASTRO Gaming

Kaikki arvostelut

ASTRO Gaming

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

ASTRO Gaming

ASTRO Gaming on alunperin nettipeleihin erikoistunut teknologiayritys, joka on viime aikoina tuonut valikoimaansa myös pelikokemusta täydentäviä tuotteita. Videopelaaminen on erityisen suosittua ja siksi siihen liittyvät oheistuotteet ovat pelaajille tärkeitä. ASTRO Gaming:in tunnuslause on kehitetään nettipelaamisen urheilumuotoa. ASTRO Gaming:in tuotteita voi tilata maailmanlaajuisesti verkkokaupasta. Yritys on panostanut erityisesti korkealaatuiseen teknologiaan oheistuotteissaan. ASTRO C40 Configuration -ohjelma, jonka voi asentaa tietokoneelle ja näyttää ruudulla, on suunniteltu toimimaan yhdessä C40 TR ASTRO Controllerin kanssa. Lisäksi ASTRO Gaming:iltä löytyy ASTRO Command Center ja ASTRO Command Center Windows 10:lle. Teknologia videopelien taustalla perustuu näihin kokonaisuuksiin.

ASTRO Gaming yrityksenä
ASTRO Gaming on osa Logitech-yritystä, jolla on laaja tuotevalikoima ja useita eri tavaramerkkejä. Logitech on sveitsiläinen yritys, jonka tavoitteena on kehittää korkealaatuisia tietokonemaailmaan liittyviä tuotteita ja ohjelmia. Se perustettiin vuonna 1981 Lausannessa, mistä se laajentui nopeasti myös Yhdysvaltojen Silivon Valley:hin. Yritys panostaa erityisesti tuotteiden muotoiluun. Tavoitteena on keskittyä nimenomaan siihen, miten asiakkaat ovat yhteydessä digitaaliseen maailmaan. Logitech myy tuotteitaan ympäri maailmaan. Se yhdistää musiikkia, pelaamista, videoita ja tietokoneita yhteen. Sen tuotemerkkejä ovat Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Eears, Jaybird, Blue Microphones ja Streamlabs. Astro Gaming -yrityksen osti kuulokkeiden valmistajayritys Skullcandy vuonna 2011, ja Logitech vuonna 2017 85 miljoonalla dollarilla. Astro Gaminng:in perustajia ovat Brett Lovelady ja Jordan Reiss vuonna 2006. 

Tuotteet ja palvelut
ASTRO Gaming tarjoaa joitakin videonettipeliä että nettipelaamiseen sopivia erilaisia langattomia tuotteita, kuten kuulokkeitaja Base station:eita. Kuulokkeet on suunniteltu ammattipelaajille. Langattomat pelaamisen apuvälineet ovat ASTRO Gaming:in erityisosaamista. Erityisesti yritys panostaa tuotteiden suunnitteluun, muotoiluun ja korkeaan teknologiaan joiden tarkoitus on viedä pelaamiskokemuksen toiselle tasolle kuin aiemmin. Kuulokkeiden hinnat vaihtelevat muutamasta kymmenestä dollarista satoihion dollareihin. Niitä voi tilate Astro Gaming verkkokaupasta. ASTRO Gaming on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Microsoft:in kanssa teollisuussuunnittelun osalta koskien X360 pelikonsolia ja kontrolleria.

Muuta
Logitech on voittanut yli 250 tuotesuunnittelupalkintoa arvostetuiden organisaatioiden ja julkaisujen myöntämänä. Lisäksi se on nimetty kahdesti "10 parhaan tuotesuunnitteluun panostavan yrityksen joukkoon" maailmassa vuosina 2018 ja 2020. Logitech pitää ihmisiä tärkeinä voimavaroina kestävän kehityksen osalta. Siksi eettiset standardit, osaamisen korostaminen, monimuotoisuus ja tasa-arvo, terveys- ja turvallisuusasiat sekä ihmisoikeudet ja työolosuhteet otetaan yrityksessä vakavasti. Yritys käyttää hyväntekeväisyyten huomattavasti rahaa. Lisäksi sillä on oma vapaaehtoisten ohjelma, joka auttaa eri yhteiskunnallisia toimijoita tekemään hyvää. Ympäristöasioiden osalta yritys huolehtii omasta hiilijalanjäljestään, suunnittelee tuotteensa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, kierrättää kaiken muovin, paketoi tuotteensa luontoystävällisesti ja yleisesti kierrättää kaiken mitä on mahdollista kierrättää.

Vinkit, suositukset, valitukset
Oletko ostanut ASTRO Gaming:in tuotteita? Tai oletko pelannut ASTRO Gaming:in pelejä? Mitä kokemuksia sinulla on niistä? Suosittelisitko niitä muilla potentiaalisille pelaajille? Kerro meille omista kokemuksistasi suomiarvostelut-sivuilla ja auta muita tekemään omat päätöksensä okeisiin kokemuksin pohjautuen.