Annie Cloth

Kaikki arvostelut

Annie Cloth

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Annie Cloth

Haluatko ostaa uusia vaatteita? Mietitkö, mistä löydät muodikkaita vaatteita edulliseen hintaan? Jos kyllä, Annie Cloth on yksi verkkokauppa, jossa sinun kannattaa käydä. Annie Clothin verkkokaupassa on laaja valikoima naisten muotivaatteita edulliseen hintaan. Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Annie Cloth -sivuston kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Ennen kuin annat heille mahdollisuuden, lue lisää Annie Clothista tutustumalla riippumattomiin asiakasarvosteluihin yrityksestä SuomiArvostelut -sivustolta.

AnnieCloth
Perustamisestaan lähtien Annie Cloth on kasvanut muotimarkkinoilla tarjoten edullisia vaatteita asiakkaille ympäri maailmaa. Annie Clothin päätavoitteena on tarjota asiakkaille ainutlaatuisia korkealaatuisia vaatetustuotteita, joiden avulla asiakkaat voivat ilmaista itseään ammatista, harrastuksesta, urheilusta tai intohimosta riippumatta. He väittävät tuntevansa asiakkaiden kiinnostuksen räätälöityihin tuotteisiin ja varmistavat siksi erittäin ammattitaitoiset ja tuotantotalot, joihin he pitävät tiiviisti yhteyttä varmistaakseen, että ne ovat korkeatasoisia. He ovat kiinnostuneita palvelemaan jokaista asiakasta riippumatta siitä, missä he ovat, keitä he ovat ja mitä he ovat intohimoisesti. Yritys haluaa tarjota asiakkaille räätälöityjä tuotteita, jotka auttavat heitä ilmaisemaan, keitä he ovat. Anniecloth.com:issa kertoo, että he haluavat panostaa yksilöllisyyteen. Siksi Anniecloth.com -sivustolta löytyy räätälöidyn malliston lisäksi tuotteita eri ammatteihin, harrastukseen ja urheiluun. Asiakkaat voivat tilata sähköpostia saadakseen ilmoituksia tarjouksista ja myymälän uusimmista tuotteista.

Annie Clothin tarjoamat tuotteet ja palvelut
Asiakkaiden, jotka etsivät edullisia tarjouksia vaatteista, kannattaa vierailla Annie Clothin verkkokaupassa. Annie Cloth -verkkokaupassa on tarjolla laaja valikoima laadukkaita vaatteita, kuten yläosat, mekot, alaosat, koteja, kenkiä, asusteita ja Plus-kokoja. Asiakkaat saavat 10 prosentin alennuksen ensimmäisestä Annie Cloth -verkkokaupasta ostetusta tilauksesta. Asiakkaiden saatavilla on koko- ja väriopas sekä pesuvinkkejä kaikille vaatteille. He tarjoavat myös Lahjoja kaikkiin yli 89 dollarin arvoisiin tilauksiin. Verkkokaupasta ostetut vähintään 109 dollarin arvoiset tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Vakiotoimitusmenetelmä kestää 20–30 arkipäivää, ja toimitusmaksu on 10,99 dollaria, mutta se voi vaihdella määränpäästä ja tuotteen painosta riippuen. Heidän vaatteillaan on 15 päivän palautusoikeus. Uimapuvut, korut, asusteet ja loppumyyntituotteet (mittatilaustyöt) eivät ole palautus- tai vaihto-oikeutettuja. Palautusten toimituskulut maksaa ostaja. Asiakkaat voivat tilata sähköpostia saadakseen ilmoituksia tarjouksista ja myymälän uusimmista tuotteista. Asiakkaiden käytettävissä on turvallisia, nopeita ja käteviä maksuvaihtoehtoja, kuten MasterCard, Visa, JCB ja PayPal. Annie Clothin asiakastukitiimiin voi ottaa yhteyttä heidän verkkosivuillaan ilmoitetun sähköpostin kautta.

Kehut, valitukset ja mielipiteet
Oletko aiemmin ostanut tuotteita Annie Cloth -verkkokaupasta? Jos kyllä, ovatko Annie Clothin vaatteet hyvälaatuisia? Onko Annie Cloth luotettava? Onko Annie's cloth turvallinen? Minne Annie Clothin tuotteet toimitetaan? Suosittelisitko niitä muille? Ostaisitko heiltä lisää tulevaisuudessa? Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Annie Cloth -sivuston kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Annie Cloth -sivustosta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi kosmetiikkatuotteita, kodinhoitotuotteita tai koruja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Annie Cloth -sivuston valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.