Ann Taylor

Kaikki arvostelut

Ann Taylor

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Ann Taylor

Mielessä uusi takki? Etsitkö mekkoa piristämään päivääsi? Tai ehkä kaipaat uusia työvaatteita kotitoimistolle? Etsitpä sitten rentoa kotiasua tai skarppia asua töihin, yksi asia on varma: netti on vaihtoehtoja pullollaan! Vaatteita ja muotia myyviä verkkokauppoja on nykyään tarjolla valtava määrä ja valinta tekeminen niiden välillä voi tuntua lähes pökerryttävältä. Me haluamme auttaa sinua valinnassa ja siksi olemme koonneet tälle sivulle tietoa Ann Taylor -yrityksestä, joka tarjoaa naisten muotia verkossa. Olemme myös varmoja, että sinulle on apua arvosteluista, joita muut asiakkaat ovat Ann Taylorista kirjoittaneet. 

Esittelyssä Ann Taylor
Ann Taylor on yhdysvaltalainen naistenvaatemerkki. Yrityksen päämaja sijaitsee New Yorkissa. Ann Taylor on osa Ann Inc. -yritystä, joka puolestaan on Ascena Retail Group -nimisen yrityksen tytäryhtiö. Yritys perustettiin vuonna 1954 New Havenin kaupungissa Connecutin osavaltiossa. Yrityksen perusti Richard Liebeskind ja se nimettiin Ann Taylorina tunnetun mekon mukaan, jota myytiin hänen isänsä omistamassa liikkeessä. 

Ann Taylor vaatteet
Ann Taylor on erikoistunut naisten muotiin. Tämän vaatemerkin valikoimasta löytyy paitoja, housuja, farkkuja, neuleita, mekkoja, hameita, yöasuja, pukuja ja niin edelleen. Vaatteiden koot ovat yleisesti ottaen välillä XXS - XXL. Lisäksi Ann Taylorilla on oma petite-mallisto, joka on suunnattu pienikokoisille pukeutujille. Ann Taylor on tunnettu erityisesti toimistoystävällisistä business casual työvaatteistaan. 

Verkkokauppa
Ann Taylorin vaatteita voi tilata Suomeen yrityksen verkkokaupasta. Verkkokaupan yläosasto löytyy valikko, josta voit valita oman sijaintisi sekä valuutan, jossa haluat tuotteiden hinnan näkyvän. Verkkokaupasta löytyy oma osio vaatteille, jonka alta löydät eri tuoteryhmät: housut, paidat, mekot, hameet ja niin edelleen. Lisäksi löydät verkkokaupasta omat osastot esimerkiksi työvaatteille, neuleille, kengille, asusteille ja pienikokoisten petite-valikoimalle. Ann Taylorin verkkokauppa on englanninkielinen. Verkkokaupasta löytyy myös vaatteiden koko-opas. 

Tilaaminen ja toimitukset
Ann Taylorin verkkokauppa toimittaa kansainvälisesti useisiin eri maihin, mukaan lukien Suomeen. Maksutapoina toimivat yleisimmät maksukortit: American Express, MasterCard, Visa, Diners Club, Discover ja JCB sekä PayPal ja Alipay. Maksut tapahtuvat Borderfreen kautta, joka tarjoaa eli 40 eri valuuttavaihtoehtoa. Voit siis maksaa tilauksesi euroissa. Tuotteiden toimitusaika Eurooppaan on arviolta 5 - 13 arkipäivää. Tarjolla olevat toimitusmenetelmät sekä toimituksen hinta ilmoitetaan tilauksesi yhteydessä. Kun olet tehnyt tilauksen, voit seurata sen edistymistä verkkokaupasta löytyvän Check order status -toiminnon kautta. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Huomioi, että tilaaja vastaa itse tuotteiden palauttamisesta aiheutuvista postikuluista. 

Asiakaspalvelu ja some
Ann Taylorin verkkosivuilta löytyy live chat -ikkuna, jossa voit kysyä kysymyksiä yrityksen tuotteisiin ja palveluihin liittyen. Lisäksi asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse. On kuitenkin varsin mahdollista, ettei sinun tarvitse olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluun, sillä Ann Taylorin verkkosivuilta löytyy laaja asiakaspalveluosio, josta löytyy neuvoja ja vastauksia moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Lisäksi Ann Taylor on aktiivinen useissa eri sosiaalisen median kanavissa ja yritykseltä löytyy oma Instagram, Pinterest, Twitter ja Facebook-tili. Lisäksi voit halutessasi liittyä Ann Taylorin ilmaiselle postituslistalle verkkosivuilta löytyvän linkin kautta. 

Ann Taylor - Arvostelut, vinkit ja kommentit 
Hurmaavia mekkoja, tyylikkäitä housuja, ajattomia paitapuseroita... Ovatko Ann Taylorin tuotteet sinulle jo ennestään tuttuja? Sitten me haluamme kuulla sinusta! Rehelliset arvostelut suoraan asiakkailta ovat yritykselle parasta mahdollista mainosta. Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut myös vaikuttavat tutkitusti meidän kaikkien kulutusvalintoihimme. Käytä siis omaa valtaasi ja kerro muille käyttäjille oma mielipiteesi Ann Taylorin tuotteista ja palveluista! Rehellinen palaute tuo tunnustusta hyville toimintatavoille ja toisaalta auttaa kitkemään huonot käytännöt pois päiväjärjestyksestä. Kaikki siis voittavat!