Amapodo

Kaikki arvostelut

Amapodo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Amapodo

Suomalaiset ovat kahvikansaa mutta löytyy meiltä myös muiden juomien suosijoita. toinen suosittu lämmin juoma on tee ja sen suosio on vuosien aikana kasvanut myös suomalaisten keskuudessa. Muualla maailmassa tämä juoma on todella suosittua ja sitä juodaan todella paljon. Teen makuun on monia tekijöitä, jotka siihen vaikuttavat. Yksi asia on astiat, jossa teetä haudutetaan ja toinen on astia mistä se juodaan. Jos haudutus tapahtuu astiassa, josta irtoaa makuja juomaan, pilaa se helposti nautintohetken kokonaan. Tähän on myös kehitetty ratkaisuja. Yksi tällaisia ratkaisuja tarjoava yritys on nimeltään Amapodo. Millainen yritys on  Amapodo ja mitä se tarjoaa asiakkailleen? Onko tältä toimittajalta turvallista tilata tuotteita? Tästä kannattaa ottaa selvää lukemalla toisten käyttäjien arvosteluja. Toisen kokemus kertoo nopeasti, miten tilaaminen on onnistunut. Käymme myös tällä sivulla läpi yritys tietoa Amapodo yrityksestä sekä mitä sen verkkokaupasta saa tilattua. Voit näiden tietojen perusteella käydä tutustumassa yritykseen ja selvittää, löytyykö sieltä sinulle tarpeellisia tuotteita.

Tietoa Amapodo
Amapodo on saksalainen yritys, jonka rekisteröity pääpaikka on Oberharz am Brocken kaupungissa. Yritys on perustettu vuonna 2020 ja sen liikevaihto no noin 25 000 euroa. tuottaa räätälöityjä ja korkealaatuisia tuotteita tee tuotteille. Yritys tekee myös mainostuotteita, jotka esimerkiksi yritykset voivat räätälöidä itselleen. Yrityksellä on oma verkkokauppa, joka on pääasiassa saksan kielellä mutta sivuille on liitetty google kääntäjä, jonka avulla sivut kääntyvät useimmille kielille.

Tuotteet ja palvelut Amapodo
Amapodo verkkokaupasta voi tilata erilaisia teen valmistukseen ja juontiin tarkoitettuja tuotteita. Yritys tekee myös mittatilauksena tuotteita esimerkiksi lahjoiksi, tuotteita yrityksien omalla logolla, tuotteita työntekijöille tai vaikka juhlatilaisuuksiin. Tuotteet suunnitellaan aina asiakkaan kanssa loppuun asti ja luodaan juuri asiakkaan tarvitsema tuote. Amapodo verkkokaupasta on myös mahdollisuus ostaa tuotteita yksitellen omaan käyttöön, joten se on myös avoinna tavalliselle kuluttajalle.

Verkkokapuan tuotteita ovat muun muassa Tee astiat ja kannut, teelehdet, juomapullot ja varusteet. Teekannut ja kattilat ovat valmistettu teräksestä, lasista ja bambusta. Ne ovat ympäristöystävällisiä, helppoja puhdistaa ja eivät sisällä vahingollisia aineita. Lasi on myös tuotteena sellainen, että teehen ei irtoa mitään makuja ja tupla seinämillä varustetut tuotteet säilyttävät teen lämpimänä pidempään. Teelehtiä on mahdollista osataa verkkokaupasta yksittisissä pusseissa, joista löytyy paljon erilaisia makuja tai saatavilla on myös valmiiksi rakennettuja lahjapakkauksia, jotka sisältävät useampaa eri makua ja yhden lasipullon.

Verkkokaupasta voi myös ostaa juomapulloja, jotka ovat myös valmsitettu samoista vastuullisista materiaaleista. Saatavilla on lasisia sekä teräksisiä pulloja, joissa on bambulla päälystetty ulkokuori. Tuotteiden tilaaminen onnistuu normaalin verkkokaupan tavoin ja verkkokauppaan voi lisäksi luoda halutessaan oman käyttäjätilin. Suomeen toimitetuille tuotteille tulee postimaksu ja maksun pystyy verkkokaupassa hoitamaan PayPalin kanssa tai muiden maksutapojen kuten klarna, visa ja mastercard sekä pankkisiirron avulla.  Tuotteet toimitetaan DHL:n kuljetuspalveluilla halutulla kuljetustavalla. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla service@amapodo.com kautta, puhelimella tai verkkolomakkeen avulla. Verkkokaupasta löytyy myös usein kysyttyjen kysymysten osio, josta saa vastauksia moniin kysymyksiin.

Suositukset, valitukset ja vinkit Amapodo
Verkkokaupasta tilaaminen varsinkin ulkomailta voi olla epäilyttävää. Oletko sinä tilannut tuotteita verkkokaupoista, jotka eivät sijaitse Suomessa? Tai oletko tilannut juuri Amapodo verkkokaupasta. Arvostaisimme todella paljon, jos voisit kertoa siitä myös meille SuomiArvostelut sivustolla. Antamalla palautetta autamme muita verkkokauppojen käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä ja välttämään joutumasta huijatuksi. Kommenttien lisäksi kannattaa käydä toimittajan sivuilla tutustumassa, että heiltä löytyy kaikki viralliset dokumentit, jotka vahvistavat kyseessä olevan oikea yritys, jos et ole siitä varma.