AJAX

Kaikki arvostelut

AJAX

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

AJAX

Laitteet ja elektroniikka on kehittynyt koko ajan eteenpäin ja myös kotiin on kehitetty paljon lisää laitteita, joista on apua kaikissa arjen askareissa. Myös kodin turvallisuuteen on saatavilla paljon erilaisia laitteita, jotka ovat hyvin kehittyneitä ja mobiiliyhteyksien avulla voi niitä käyttää, mistä päin maapalloa tahansa. Turvalaitteiden  omistajat voivat myös saada alennusta vakuutuksista. Voit seurata oman lomamatkasi aikana oman kodin tilannetta ja saada ilmoituksia puhelimeesi tai ohjata laitteita etänä, jos olet unohtanut sulkea jonkin laitteen. Oletko harkinnut kodin turvalaitteitteiden hankintaa kotiisi? Voi olla hankala tietää, mitä yritystä kannattaisi käyttää.

Hyvä tapa löytää luotettava toimittaja on lukea toisten käyttäjien kokemuksia eri toimittajista. Käyttäjän, joka on kokeillut laitteita, kirjoittama arvostelu kertoo nopeasti, onko kyseessä luotettava ja toimiva laite. Haluamme myös tarjota sinulle mahdollisimman paljon tietoa eri yrityksistä, jotka tarjoavat kodin turvalaitteita. Tällä sivulla kerromme yrityksestä nimeltä AJAX. Millainen yritys on kyseessä ja minkälaisia turvalaitteita AJAX myy. Käymme läpi myös, miten voit ostaa tuotteita ja olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla herää kysyttävää. Voit tämän jälkeen päättää haluatko käyttää kyseisen yrityksen palveluita.

Tietoa AJAX
Ajax Secure Europe B.V. on Ajax turvallisuustuote ratkaisujen kumppani Euroopassa. Hälytysjärjestelmiin erikoistunut yritys myy sekä asentaa tuotteitaan ympäri Eurooppaa ja sen pääpaikka on Hollannissa. Yritys haluaa tarjota all-in-one palveluita hälytysjärjestelmissä, jotka sisältävät kaiken tilauksesta asennukseen. Ajax secure on Ajax Systemsin virallinen yhteistyökumppani.

Tuotteet ja palvelut AJAX
AJAX tarjoaa palveluita, joita ei muista vastaavista verkkokaupoista saa. Verkkokaupan tuotteita ovat erilaiset hälytysjärjestelmät, joita on langattomina ja deluxe mallina. Valikoimasta saa myös erillisiä virtalähteitä järjestelmille, ohjaimia ja kontrollereita, liiketunnistimia ja muita tunnistimia sekä sireenejä. Verkkokaupassa on myös saatavilla muita varaosia laitteisiin ja lisätarvikkeita asentamiseen. 

Verkkokaupan kautta voi myös tilata erikseen asennuspalvelun, joka tekee asennuksia jokapuolelle Eurooppaan. Tuotteiden ostaminen tapahtuu normaalin verkkokaupan tavoin etsimällä haluamat tuotteet ja lisäämällä ne ostoskoriin. Tuotteet voi maksaa useilla eri maksutavoilla, joita ovat PayPal, AfterPay, In3 sekä pankki- ja luottokortit. Toimitukset tapahtuvat yleensä seuraavana päivänä jos tilaus on tehty ennen klo 23:59. Yli 500 euron ostoksille, toimitus on ilmainen Euroopan sisällä. Toimitukset tulevat DHL:n toimittamina ja ne voidaan toimittaa halutessa vaikka naapurille. 

Verkkokaupan ja tuotteiden osalta kysymyksiin vastaa asiakaspalvelu. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse viitenä päivänä viikossa klo 9-17 välillä. Tarvittaessa yhteyden saa myös sähköpostilla sekä Facebook sivuston kautta. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös usein kysyttyjen kysymysten osio, josta löytyy vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Sivustot ovat saatavilla useimmilla Euroopan kielillä ja myös suomeksi. 

Suositukset, valitukset ja vinkit AJAX
Onko sinulla kokemuksia AJAX turvalaitteista? Jos on, niin kuulisimme mielellämme sinun kokemuksistasi. SuomiArvostelut sivustolla todelliset käyttäjät voivat kertoa kokemuksistaan ja auttaa toisia käyttäjiä tekemään oikean ostopäätöksen. Voit kertoa hyvät tai huonot puolet verkkokaupoista, tuotteista tai palveluista. Kaikki palautteet auttavat eteenpäin ja niistä on myös hyötyä palveluntarjoajille. Palautteiden avulla palveluntarjoajat voivat kehittää palveluitaan. Kannattaa myös käydä sivustollamme vertailemassa toisia palveluntarjoajia ja tuotteita. Vertailemalla voi säästää kustannuksissa ja löytää itselleen juuri sen oikean toimittajan. Lisäksi kannattaa tutustua verkkokaupan ja tuotteiden käyttöehtoihin sekä palautuskäytäntöihin. Näistä saat myös tietoa toisilta käyttäjiltä, jos he ovat jo toimineet toimittajan kanssa. Ole hyvä ja jätä siis omat kommenttisi sivuillamme tai käy lukemassa toisten käyttäjien kommentit, jotta löydät itsellesi kaikkein parhaimman toimittajan ja palvelun.