Airy

Kaikki arvostelut

Airy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Airy

Naisten muotia on saatavilla verkossa monissa erilaisissa verkkokaupoissa. Selailemalla voi löytää kaikenlaisia kauppoja sekä erilaisia hintoja. Minkälaisia verkkokauppoja kannattaa käyttäämuodin ostamiseen? Monesti se selviää vain kokeilemalla ja tilaamalla muutamia tuotteita testattavaksi. Se voi kuitenkin olla hankalaa ja aikaa vievää sekä monesti verkkokauppojen palautus- ja vaihtoprosessit eivät toimi odotetulla tavalla. Toinen tapa selvittää, mistä muotia kannattaa ostaa on lukea toisten käyttäjien arvosteluita. Toisen käyttäjän arvostelu ja kokemus on hyvä tapa saada selville kannattaako tuotteita tilata. Tutustumme tällä sivulla Airy verkkokauppaan ja sen valikoimaan. Selvitämme myös millainen toimittaja Airy on ja miten verkkokaupasta tilaaminen onnistuu. Lue seuraavasta lisätietoa kyseisestä toimittajasta ja käy myös lukemassa muiden kommentteja.

Tietoa Airy
Airy on Hong Kongissa alunperin rekisteröity yritys ja muodin verkkokauppa. Yritys haluaa toimittaa korkealaatuisia tuotteita kaikkein luotettavimmilta valmistajilta asiakkailleen. Kauppa kuvaillee myös itseään uusimman muodin ja halutuimpien tuotteiden paikkana, josta ne voi myös ostaa tuotteita edulliseen hintaan laadusta tinkimättä. Yritys toimii kansainvälisesti ja sillä on varastoja Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Norjassa. 

Airy tuotteet ja palvelut
Airy verkkokaupasta voi siis ostaa tämän hetken kuuminta muotia. Verkkokaupan valikoima on laaja ja sieltä löytyy tuotteita monissa eri kategorioissa. Uutuus ja tarjous tuotteita voi selata erikseen ja verkkokaupassa on tarjolla koko ajan vaihtuvia tarjouksia. Vaatteiden kokoelmasta löytyy sekä mekkoja, toppeja, alusasuja, ulkovaatteita että plus koon vaatteita naisille ja myös miehille on oma valikoimansa. Vaatteiden lisäksi verkkokaupasta on saatavilla kenkiä sekä asusteita ja koruja.

Verkkokaupasta tilaaminen onnistuu helposti ostoskorin avulla. Airy suosittelee rekisteröitymistä käyttäjäksi, jotta ostoskokemus olisi entistä helpompi. Uusille asiakkaille on myös tarjolla tarjouskuponki, ja omilla sivuilla voi seurata helposti tilauksen etenemistä. Valitut tuotteet pystyy maksamaan verkkokaupassa erilaisilla maksutavoilla. On tärkeää valita oikea maksutapa ja tarjolla on perinteiset pankki- ja luottokortti maksut sekä maakohtaisesti vaihtuvat maksuvaihtoehdot. Tuotteita toimitetaan ympäri maailman ja käytössä on useita eri toimittajia kuten DHL, UPS ja EMS ja niiden osalta voi toimitukselle valita joko tavallisen toimituksen tai erikoistoimituksen. 

Airy verkkokaupassa on myös asiakaspalveluosio, josta voi etsiä tietoa useimpiin kysymyksiin. Asiakaspalvelun kysymys osio ja koko verkkokauppa on englanniksi. Kysymys osion lisäksi voi asiakaspalveluun olla yhteydessä sähköpostilla tai verkkokaupasta löytyvällä verkkolomakkeella. Toimitettuihin kysymyksiin verkkokauppa lupaa vastata arkisin 24 tunnin sisällä kysmyksen lähetyksestä. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja se alkaa siitä päivästä kun on vastaanottanut tuotteet. Jos tuotteita haluaa palauttaa tulee ensin olla yhteydessä asiakaspalveluun mainitun verkkolomakkeen tai sähköpostin välityksellä sekä kertoa palauttamisen syy. Tämän jälkeen verkkokauppa toimittaa palautusohjeet vastauksena. Palautuksen toimitusmaksuista vastaa ostaja ja kokonaisuudessaan palautusprosessiin kuluu arviolta 30 päivää ennen kuin asiakas saa rahapalautuksen tililleen.

Suositukset, valitukset ja vinkit Airy
Onko Airy verkkokaupasta tilaaminen turvallista? Onko tuotteet luvatun laatuisia ja toimitettiinko ne ajallaan? Nämä voivat olla kysymyksiä, joihin haluat saada vastauksen ennen kuin lähdet tilaamaan kyseisestä verkkokaupasta. SuomiArvostelut sivuilta voit lukea toisten käyttäjien rehellisiä kokemuksia Airyn verkkokaupasta. Selvitä millaiset suositukset verkkokauppa on saanut ja onko se saanut valituksia, jostain sen toiminnasta. Toivoisimme myös, että sinä jättäisit omat suositukset, valitukset ja vinkit sivuillemme, jos sinulla on kokemusta Airy verkkokaupasta. Kaikki palaute on tärkeää ja se auttaa myös toisia käyttäjiä, kun he ovat tekemässä ensimmäistä ostopäätöstä. Palautteilla voimme yhdessä myös parantaa toimittajien palveluita. Jätä siis rohekasti rehellinen palautteesi tai käy lukemassa muiden kommentit ja arvostelut.