Cibdol
Verkkokaupat

Etsitkö laadukasta hamppusiemenestä valmistettua CBD-öljyä? Oletko kiinnostunut tekemään elintavoistasi terveellisiä, tasapainoisia ja kaikin puolin parempia? Näihin kysymyksiin vastaat sveitsiläisen Cibdolin CBD-öljyillä, jotka ovat tutkitusti puhtaita, luonnonmukaisia ja laadukkaita. Ne myös kuuluvat markkinoiden turvallisimpiin CBD-tuotteisiin.

Mitä CBD-öljy oikein on?

CBD-öljyt ovat nousseet nopeasti suureen suosioon terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtivien kuluttajien keskuudessa. Suosion seurauksena markkinoilla onkin jo öljyjen ja muiden tuotteiden valmistajia moneen eri lähtöön.

Öljyjen ja muiden CBD-valmisteiden vaikuttava aine on molekyyli nimeltään kannabidioli, jota valmistetaan hamppukasvin siemenistä. Hamppukasvia on käytetty ja hyödynnetty terveysvaivojen hoitamiseen jo tuhansien vuosien ajan, ja modernit laboratorioissa kehitetyt CBD-valmisteet ovatkin pitkän jatkumon ja työn tulos. Esimerkiksi Cibdol käyttää CBD-öljynsä valmistuksessa hienoa valmistusprosessia, joka varmistaa pitoisuudeltaan aina puhtaan kannabidioli-yhdistettä sisältävän öljyn. CBD-lyhenne öljyjen yhteydessä viittaakin siis aina kannabidioliin, joka on yksi hampun sisältämistä orgaanisista aineista.

Koska CBD-öljyjen alkuperä on täysin luonnonmukaisissa yhdisteissä, myös sen vaikutukset kehon ja mielen hyvinvointiin ovat luonnollista alkuperää. Vaikka kannabidiolin nimen takia CBD-valmisteita voi erehtyä luulemaan päihteiksi, asia ei kuitenkaan näin ole. Toisin kuin kannabis, CBD-öljyt eivät ole psykoaktiivisia, eivätkä näin ollen aiheuta päihtymistilaa.

CBD-öljyn käyttötarkoitukset ja vaikutukset

Tieteelliset tutkimukset osoittavat kannabidiolin vaikuttavan ihmisen kehoon ja elimistöön monin tavoin reseptoriverkon kautta. CBD-öljy vaikuttaa reseptoreihin sekä aivojen ja muun keskushermoston alueella, että immuuni- ja ruoansulatusjärjestelmien alueilla.

CBD-öljyjä ja muita tuotteita käytetään useisiin terveyttä ja hyvinvointia edistäviin tarkoituksiin. Niiden vaikutukset auttavat muun muassa arkipäiväisempien ongelmien, kuten tulehduskipujen sekä -särkyjen ja iho-ongelmien ratkaisemiseen. Lisäksi CBD-yhdisteillä voidaan hoitaa mielen hyvinvointia ja jaksamista, sillä ne lievittävät ahdistus- sekä masennusoireita. CBD-öljyjen hyödyt tulevat esiin myös ruokahaluun tai unen laatuun liittyvien ongelmien ja vaivojen hoidossa. CBD:n neurologisten vaikutusten vuoksi sitä käytetään myös muun muassa epilepsialääkkeissä. Tulevaisuudessa CBD saattaa tarjota keinoja muidenkin vakavien ja haastavien tautien, kuten Parkinsonin ja Alzheimerin -tautien hoidossa. Cibdolin öljyillä ja muilla tuotteilla parannat siis kokonaisvaltaisesti terveydentilaasi ja elämänlaatuasi.

Cibdol yrityksenä

Vuonna 2014 perustetun Cibdolin sveitsiläinen CBD-öljylaboratorio on nuoresta iästään huolimatta ollut tunnettu jo vuosia puhtaimpien CBD-tuotteiden valmistajana sekä koko alan edelläkävijänä. Cibdol kuuluu alansa terävimpään kärkeen niin CBD-valmisteiden kehittämisen kuin itse tuottamisen suhteen. Kaikki Cibdolin tuotteiden CBD-yhdisteet ovat peräisin eurooppalaisesta hamppuöljystä.

Cibdol kulkee ja on aina kulkenut tiukasti tieteellisen tutkimuksen kintereillä. Se on tuotekehityksessään seurannut aina vastuullisesti uutta tutkimustietoa, ja pyrkinyt tuotteillaan tuomaan tieteellisen kehityksen hedelmiä asiakkaidensa saataville. Tieteellinen tutkimus, innovaatio, intohimo ja halu viedä eteenpäin niin Cibdolia yrityksenä, kuin CBD-tuotteita yleisesti, ovat yrityksen toiminnan keskiössä.

Cibdolin laatutakuu

Cibdol noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia, ja laatutarkastukset kuuluvat oleellisesti jokaisen tuotteen valmistusprosessin jokaiseen osaan. Näin Cibdol varmistaa CBD-öljyjensä, -kapselien, -kosmetiikan ja muiden tuotteidensa olevan alan johtavaa tasoa sekä turvallisuudeltaan että laadultaan.

Cibdolin arvoihin kuuluu keskeisesti myös läpinäkyvyys. Yrityksen kaikessa toiminnassa aina tuotekehityksestä markkinointiin läpinäkyvyyden uskotaan olevan tärkein tekijä asiakasluottamuksen luomiseksi. Läpinäkyvyys näkyykin Cibdolin toiminnassa konkreettisesti. Tuotannossa epäpuhtaudet ja ei-toivotut kemikaalit suodatetaan CBD-öljystä pois, joten valmistusprosessin tuloksena on puhdas ja tasokas öljy. Kaikki Cibdolin tuote-erät testataan riippumattomasti. Näitä tiukkoja laatutarkastuksia sovelletaankin jokaiseen Cibdolin CBD-öljyn valmistusprosessin vaiheeseen. Lisäksi Cibdol haluaa olla mahdollisimman avoin ja läpinäkyvä tuotteidensa laadusta. Siksi voitkin löytää ja lukea jokaisen erän laatuanalyysin heidän verkkosivuiltaan.

Miksi valita juuri Cibdolin CBD-öljyt?

Cibdolin tuotteiden laadun, selkeiden merkintöjen sekä tuoteselostusten, miellyttävän annostelun ja tuotteiden helppokäyttöisyyden ansiosta huippulaadukkaat CBD-öljyt ja niiden monimuotoinen hyödyntäminen ovat kaikkien niitä tarvitsevien ja haluavien saatavilla. Lisäksi Cibdolin CBD-öljyt ovat 100-prosenttisesti luonnollisia ja luonnonmukaisesti tuotettuja. Niiden valmistusmenetelmä takaa sen, että niiden kannabidiolipitoisuus on aina tasalaatuinen sekä sen mukainen, mitä tuotteen ostaja voi odottaa.

Laajamittainen testaaminen takaa sen, että Cibdolin sveitsiläinen CBD-öljy on aina puhdasta eikä sisällä keinotekoisia tai myrkyllisiä vierasaineita, lisäaineita tai raskasmetalleja. Tämä testaus pitää huolen myös siitä, että tuotteet eivät sisällä haitallisia bakteereita tai niiden jäämiä.

Cibdol on asettanut riman itseään varten korkealle. Näin CBD-öljyjen tehokkuus yrityksen kaikissa tuotteissa on maksimoitu korkeimmalle tasolle. Cibdolin öljyt valmistetaan patentoitua suodatusprosessia käyttäen. Sen hamppu on aina ensiluokkaista ja eurooppalaista alkuperää, minkä lisäksi öljyt sekä muut tuotteet valmistetaan Sveitsissä ekologisin menetelmin. Kaikki Cibdolin tuotteet sopivat myös vegaanista ruokavaliota noudattaville, eivätkä ne sisällä mitään eläinperäisiä aineita.

Cibdolin valikoima

Cibdolin valikoima on laaja ja monipuolinen kokonaisuus CBD-tuotteita. Sen ytimessä ovat tietenkin CBD-öljyt, joita valikoimasta löytyy eri vahvuisina ja eri kokoisissa pakkauksissa. Öljyjen lisäksi valikoimasta löydät CBD-kapselit ja lisäravinteet, jotka yhdistävät CBD:n terveys- ja hyvinvointivaikutukset yhdessä vitamiinien ja muiden ravintoaineiden kanssa. Jos taas et halua nauttia CBD:tä erikseen, Cibdol tuottaa myös CBD:llä höystettyjä voiteita, kosmetiikkatuotteita ja jopa makeisia. Näin löydät varmasti itsellesi mieluisimman tavan siirtyä terveempään elämään!

Lisää Verkkokaupat