24S

Kaikki arvostelut

24S

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

24S

24S on Louis Vuitton Moët Hennessy, LVMH -konsernin jäsen. 24S haluaa tuoda Pariisin hengen miehille ja naisille suunnatun verkkokaupan kautta. 24S tarjoaa valikoiman 300 muoti- ja kauneusalan tuotemerkkiä tunnetuista luksustaloista nouseviin suunnittelijoihin, mukaan lukien LVMH Prize -palkinnon lupaavat lahjakkuudet. 24S on myös Louis Vuittonin, Diorin, Celinen ja Moynatin yksinoikeudellinen verkkokumppani maailmanlaajuisesti. Yritys toimittaa noin 80 eri maahan. Toimituskulut vaihtelevat riippuen siitä, minnepäin maailmaa tilaus toimitetaan.

Tuotteet ja palvelut yrityksessä 24S
Nimi 24S on koodi, jonka sisäpiiriläiset ymmärtävät. Se on saanut inspiraationsa 24 rue de Sèvresistä, jossa sijaitsee Le Bon Marché, ikoninen pariisilainen tavaratalo, jonka digitaalista kokemusta 24S ilmentää. Asiantuntijatiiminsä avulla 24S antaa avaimet pariisilaiseen eleganssiin, joka ilmentää sitomatonta ja estetiikkaa, jossa yhdistyvät perintö ja nykyaikaisuus. "Live from Paris", 24S yhdistää maailman Pariisiin, kansainväliseen muotipääkaupunkiin, ja sen luovaan ja kulttuuriseen elämään. Pariisilainen kokemus jatkuu toimitukseen asti, ja pakkaukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaisessa 24S-pakkauksessa on pieni pala Pariisia. Verkkokauppa palvelee maailmanlaajuisesti ja 24S haluaa tarjota asiakkaille valikoiman tasokkaita palveluja, kuten pikatoimitukset yli 100 maahan, 24 tunnin toimitukset New Yorkiin, Lontooseen ja Milanoon sekä saman päivän toimitukset Pariisin. Asiakaspalvelutiimi on käytettävissä 24/7, ja tarjolla olevat henkilökohtaiset stylistit ovat käytettävissäsi räätälöityjä valintoja ja ostoapua varten. Le Bon Marchén kanssa jaetun kanta-asiakasohjelman ansiosta asiakas voi hyödyntää useita etuja: räätälöityjä palveluita, yksityistapahtumia, jäsenpäiviä ja paljon muuta. Palvelu vaatii kirjautumisen ja yrityksellä on asiakaspalvelu, joka auttaa joka arkipäivä. Yrityksen nettisivuilta löytyy koko-opas, jossa on hyvä huomioida, että eri muotibrändeillä on eri kokoluokitukset. Koko-opas on siis suuntaa antava. Sivuilta löytyy oppaat niin naisille kuin miehille. Sivuilta löytyy myös tietoja kenkien ostamisesta ja sopivat koon sekä mallin löytämisestä. Yirtys kertoo, että näistä on hyötyä, sillä jokaisen jalka on eri mallinen kuten myös eri brändien luokitukset. Maksutapana toimii verkkopankkimaksu sekä eri luottokortit. Yritys toimittaa noin 80 eri maahan. Toimituskulut vaihtelevat 8-25 euron välillä, riippuen siitä, minnepäin maailmaa tilaus toimitetaan. Lisäksi joissain maissa toimitus on ilmainen, kun tilaa tietyllä summalla, useissa tapauksissa yli 200 eurolla. Kuka tahansa, joka on paikalla tarkassa toimitusosoitteessa, voi vastaanottaa tilauksen. Kuljettaja hankkii vastaanottajan allekirjoituksen. Tilauksia ei voida toimittaa eri osoitteeseen kuin tilauksen yhteydessä ilmoitettu osoite (esim. naapuri, huoltopiste), jos et ole antanut siihen lupaa. Kun tilaus on tehty, et voi enää muuttaa toimitusosoitetta. Toimitus työpaikallesi on mahdollista ajoittaa. Asiakkaiden kokemuksen yksinkertaistamiseksi tuontiverot ja tullimaksut lasketaan automaattisesti ja sisällytetään tilauksesi kokonaishintaan. Hintaan ei sisällytetä tuontiveroja tai tulleja. Palautuksen yhteydessä asiakkaan maksama kokonaissumma, mukaan lukien mahdolliset tuontiverot ja -tullit, palautetaan.

Mielipiteet yrityksestä 24S
Millaisia tuotteita sinä tykkäät tilata netistä? Monet löytävät verkkokaupasta tuotteita paremmilla hinnoilla kuin kivijalkakaupoista. Toisille taas on tärkeää nähdä tuote paikan päällä ennen ostopäätöstä. Shoppailetko mielummin arkipäivisin vai viikonloppuisin? 24S -verkkokaupassa on erilaisia tarjouksia ja verkkokauppa on avoinna joka päivä, vuorokauden ympäri. Oletko ostanut tuotteita 24S verkkokaupasta? Sujuiko rekisteröityminen, tilin luominen, sopivan tuotteen löytäminen ja maksaminen nopeasti? Löysitkö verkkokaupasta esimerkiksi kengät, laukun, mekon, housut, korun tai muita tuotteita? Oletko ollut yhteydessä 24S:n asiakaspalveluun ja saanut sitä kautta apua ostoksien tekemiseen verkkokaupassa? Kerro kokemuksestasi muille käyttäjille, niin voit auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Tutustu myös muiden käyttäjien palautteisiin, jolloin saat vinkkejä siitä, millainen ostokokemus on 24S. Jaa kokemuksia nyt.