Vakuuttava

Kaikki arvostelut

Vakuuttava

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

Logo EKTA

EKTA

0 arvostelut

Jos olet matkustamassa ulkomaille on hyvä ajatella myös vakuutuksen ottamista. Oletko koskaan lähtenyt matkalle ilman matkavakuutust...

Logo Vakuutustori

Vakuutustori

0 arvostelut

"Vakuuta se, mitä sinulla ei ole varaa menettää", kuuluu vanhakansan sanonta, jota soveltavat kaikenlaiset ihmiset pohtiessaan sit&a...

Vakuuttava

Jokaisella meillä on jotain vakuutuksia. Voi olla, että vakuutuksia on todella monia ja asiaa ei ole tullut sen enempää mietittyä. On normaalia, että vakuutamme ajoneuvon, talon, lapset ja ehkä oman henkemme mutta monesti emme ajattele lainojen kilpailutusta. Kaikkien vakuutuksien kilpailuttaminen on järkevää ja kannattavaa. Kilpailutuksella voi olla mahdollista saada säästöä kuukausittaisissa tai vuosittaisissa maksuissa. Vakuutusten ehdot voi olla kilpailutuksen jälkeen huomattavasti paremmat vaikka hinta ei niissä muuttuisikaan. Lisäksi oma vakuutusyhtiö voi myös tarjota entistä parempia ehtoja, jos vakuutusta lähdetään kilpailuttamaan. Miten vakuutusten kilpailuttaminen tehdään? Voit tietenkin lähteä soittamaan vakuutusyhtiöitä läpi ja kysyä tarjouksia tai käyttää kilpailutuspalvelua. Tutustumme tällä sivulla Vakuuttava nimiseen palveluun. Mitä palvelua se tarjoaa ja miten sitä käytetään? Kenelle palvelu on tarkoitettu ja mitä hyötyjä siitä on? Voit myös lukea muiden käyttäjien palautteet Vakuuttava yrityksestä. Toisen tekemä arvostelu on hyvä tapa saada selville millainen kyseinen yritys on ja mikä kokemus sen palvelun käytöstä on syntynyt.

Tietoa Vakuuttava
Vakuuttava kertoo sivuillaan olevan ensimmäinen palvelu Suomessa, joka tarjoaa vakuutusten kilpailutusta. Verkkopalvelu kuuluu Novum Life Oy:lle, jonka kotipaikka on Helsinki. Novum Life Oy on perustettu vuonna 2013 ja se on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on Rahoitus ja luottotoiminta.

Tuotteet ja palvelut Vakuuttava
Vakuuttava tarjoaa vakuutusten kilpailutusta ja palvelun periaate on helpottaa yksityisiä kotitalouksia ja pieniä yrityksiä vakuutusten kilpailuttamisessa sekä auttaa vakuutustarjousten vertailussa. Vakuutusten kilpailutusta tarjotaan, kun vakuutusmaksut ylittävät 500 euron summan vuosittain. Palvelussa täytetään verkkolomake eli kilpailuttamislomake, jonka jälkeen täyttäjä vastaanottaa sopimuksen sähköpostiinsa. Sopimuksessa annetaan vakuutusmeklarille valtuutus kilpailuttamiseen. Tämän jälkeen Vakuuttava kilpailuttaa kaikki kotimaiset vakuutusyhtiöt sekä erikoisvakuuttajat tarvittavien vakuutusten osalta. Kilpailutuksen jälkeen vakuutusmeklari rakentaan yhteenvedon kilpailutuksesta ja saaduista tarjouksista. Tämän jälkeen asiakas pystyy helposti vertailemaan kaikki tarjouksia ja tekemään yhteenvedon perusteella päätöksen. 

Kilpailuttaminen on täysin maksutonta eikä siihen sisälly mitään riskejä. Se säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa ja vakuuttava perii palvelusta maksun vasta silloin, kun asiakas päätyy valitsemaan jonkin tarjotun vaihtoehdon tai saa omalta vakuutusyhtiöltä paremman tarjouksen, jonka hyväksyy. Vakuuttava veloittaa 50% ensimmäisen vuoden vakuutusmaksujen hyödyistä. Eli jos hyöty ensimmäisenä vuotena on 500 euroa puolet siitä muodostuu yrityksen palkkioksi. 

Vakuuttava tarjoaa myös yrityksille samanlaista vakuutusten kilpailuttamista. Verkkopalvelussa yritys voi jättää yhteystiedot verkkolomakkeen avulla ja vakuutusmeklari on tämän jälkeen yhteydessä yritykseen. Lomakkeeseen täytetään tarkasti kaikki yrityksen tiedot, jotta vakuutusmeklari voi tehdä kilpailutuksen mahdollisimman tarkoilla tiedoilla. Vakuutusmeklari kilpailuttaa samalla tavalla kaikki vakuutusyhtiöt ja etsii yrityksen tarpeita parhaiten vastaavat vakuutukset. 

Kysymyksien osalta voi olla suoraan yhteydessä yhteyspäällikköön puhelimella tai sähköpostilla tai erillisellä verkkolomakkeella. Lisäksi sivuilta löytyy usein kysytyt kysymykset, joissa on vastauksia palveluun liittyviin kysymyksiin.

Kiitokset, valitukset, vinkit Vakuuttava
Kilpailuttaminen kannattaa ja sillä on oikeasti mahdollista saada säästöä kuukausi kustannuksissa. Oletko sinä koskaan kilpailuttanut omat vakuutuksesi? Oliko se helppoa vai oletko ehkä käyttänyt Vakuuttava yrityksen palveluita? Haluaisimme kuulla sinun kokemuksistasi. Suomiarvostelut sivuilla käyttäjät voivat jättää omat rehelliset palautteet ja valitukset. Myös sinun palautteesi on todella tärkeä. Se voi auttaa muita käyttäjiä tekemään oikean valinnan ja saamaan positiivisia kokemuksia. Kannattaa myös tutustua muiden kokemuksiin. Sillä tavalla voit välttyä pettymyksiltä ja saada juuri oikeaa tietoa, miten eri tilanteissa kannattaa toimia. Yhdessä keskustelemalla voimme varmistaa, että jokaisen käyttäjän on mahdollisimman turvallista käydä kauppaa netissä. Käy siis lisäämässä omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien kommentit!.