EKTA

Kaikki arvostelut

EKTA

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

Logo Vakuutustori

Vakuutustori

0 arvostelut

"Vakuuta se, mitä sinulla ei ole varaa menettää", kuuluu vanhakansan sanonta, jota soveltavat kaikenlaiset ihmiset pohtiessaan sit&a...

EKTA

Jos olet matkustamassa ulkomaille on hyvä ajatella myös vakuutuksen ottamista. Oletko koskaan lähtenyt matkalle ilman matkavakuutusta? Monet jättävät matkavakuutuksen ottamatta ja kun onnettomuus tai vahinko tulee eteen, joutuu kaiken korvaamaan omasta pussista. Tämä voi olla todella suuri kustannus, jos puhutaan lääkärikuluista tai jopa leikkaus kuluista. Myös tavaroiden hukkuminen matkalle tai ryöstetyksi tuleminen on ikävää, jos et saa mitään korvausta menetetystä rahasta tai tavarasta. Millainen matkavakuutus sitten kannattaa ottaa? Tätä asiaa voi esimerkiksi selvittää lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia siitä, mikä on hyvä ja kattava vakuutus. Toisen käyttäjän arvostelu kertoo myös onko kyseinen yritys ollut luotettava. Tietenkin kannattaa aina myös tutustua itse palveluntarjoajan sivustoon ja ottaa itse selvää asioista. Me kuitenkin haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa eri matkavakuutusten tarjoajista ja tällä sivulla tutustumme EKTA nimiseen yritykseen. Käymme läpi, mitä EKTa tarjoaa ja miten vakuutuksia voi ostaa sekä miten voit tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos jotain tapahtuu matkallasi.

Tietoa EKTA
EKTA on ukrainalainen vakuutuksia tarjoava yritys. Se on perustettu vuonna 2012 ja se mainostaa itseään uuden sukupolven vakuutusyhtiönä. Yrityksellä on yli 2 miljoonaa asiakasta ja se tarjoaa laajentuvan valikoiman erilaisia tuotteita vakuutusmarkkinoilla. EKTA jakaa sivuillaan tietona oman yrityksen sertifikaatit, joilla se todistaa olevansa luotettava toimija. Sivuilla on myös kuvaukset voimassa olevista lisensseistä, joihin voi kaikki käydä tutustumassa. Pääkonttori sijaitsee Kiovassa Ukrainassa.

Tuotteet ja palvelut EKTA
EKTA myy terveysvakuutuksia ulkomaan matkoille. Palvelu valikoimasta voi valita erilaisia vakuutus paketteja. Terveysvakuutuksista löytyy peruspaketti, tavallinen paketti ja premium paketti. Riippuen matkan kestosta pakettien ja palvelun hinnat vaihtelevat. Verkkokaupasta voi myös hankkia pelkän matkavakuutuksen, joka korvaa lippuja, matkatavaroita ja turistikierroksia. Verkkosivuilla vakuutusten ostaminen on tehty helpoksi.Oston voi suorittaa suoraan sivuilla tai messengerin kautta. Sivuilla tulee ensin täyttää lomake tiedoilla ja valita haluamansa paketti, jonka jälkeen voi paketin ostaa helposti klikkaamalla nappia osta.

Tuote sisältö vaihtelee pakettien laajuuden mukaisesti. Peruspaketti sisältää perusterveydenhoidon palvelut. Tavallinen paketti sisältää perusterveydenhuollon palvelut, tapaturma korvauksen ja ambulanssikulut. Premium paketti korvaa peruspalveluiden ja muiden palveluiden lisäksi hammashoitoa, sairaskuljetusta pidemmälle matkalle ja paljon muita kuluja.

EKTA verkkosivuilla on myös asiakaspalvelu, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin liittyen toimittajan palveluihin. Voit olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse tai chatin välityksellä. Verkkosivuilla puhelinpalvelu on Venäjäksi, joten sen käyttäminen voi olla hankalaa ellei käännä sivua toiselle kielelle. Online chat on englanniksi kuten muukin sivusto, joten asioista voi hoitaa sitä kautta kätevästi. Yhteydenotot onnistuvat myös sähköpostin välityksellä.

Suositukset, valitukset ja vinkit EKTA
Oletko sinä ostanut matkavakuutuksen? Oletko ehkä hankkinut sen EKTA sivuston kautta? Kuulisimme erittäin mielellämme sinun kokemuksistasi. SuomiArvostelut sivuilla kaikki käyttäjät voivat kertoa omat rehelliset mielipiteensä vapaasti eri palveluntarjoajista. Monet ovat hankkimassa ensimmäistä kertaa kyseisiä palveluita, joten on todella tärkeää tietää, mitä ollaan hankkimassa. Tämän takia kaikki palautteet ovat tärkeitä. On tärkeää tietää onnistuuko tuotteiden ostaminen palvelun kautta? Jos matkalla tapahtui jotain, saitko siitä juuri luvatun mukaisen korvauksen? Kaikki tällainen kiinnostaa toisia käyttäjiämme. Myös sinä voit käydä lukemassa toisten käyttäjien kommentteja EKTA sivustosta ja heidän tuotteistaan. Tämän lisäksi suosittelemme, että käyt tutustumassa EKTA verkkosivuilla heidän vakuutusten ehtoihin ja sääntöihin. Tällä tavalla varmistat, että saat varmasti korvauksen, jos sinulle tapahtuu jotain. Ole hyvä ja jätä siis omat kommenttisi tai käy lukemassa toisten käyttäjien kokemukset.