SuomiArvostelut

  Tietosuoja- ja Vastuuvapauslauseke

  SuomiArvosteluihin - Tietosuoja- ja vastuuvapauslauseke

  Tietosuoja
  Tietosuoja on meille erittäin tärkeää SuomiArvosteluissa ja otamme sen vakavasti, erityisesti GDPR ja ePrivacyn viimeaikaisista muutoksista johtuen. Tavoitteenamme on tarjota itsenäinen, luotettava ja pettämätön alusta, johon asiakkaat voivat turvallisesti jättää arvostelunsa kokemuksistaan ja luokituksen palvelusta tai brändistä. Emme koskaan jaa henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, jollei lupaa ole kysytty ja myönnetty arvostelun kirjoittajalta. Haluamme auttaa potentiaalisia asiakkaita esittämällä heille puolueettoman ja mahdollisimman objektiivisen näkökulman yrityksestä, joka perustuu asiakkaiden aikaisempiin arvosteluihin. Turvallisuus, luotettavuus ja itsenäisyys ovat etusijalla SuomiArvosteluissa.

  Vastuuvapauslauseke
  SuomiArvosteluihin kirjoitetut arvostelut ja arvosteluihin kirjoitetut vastaukset ovat kirjoittajan mielipiteitä ja/tai kokemuksia, eivät koskaan SuomiArvosteluiden arvosteluita tai mielipiteitä. SuomiArvostelut ei ole vastuussa väärästä tai epäselvästä sisällöstä arvosteluissa tai vastauksissa. Jos on tarpeen, poistamme nimet ja epäasiallisen kielenkäytön arvosteluista ja vastauksista (jätämme maininnan tästä) varmistaakseen arvostamamme turvallisuuden.

  Onko sinulla kokemuksia yrityksistä? Pyydämme sinua, erityisesti negatiivisen kokemuksen kohdalla, olemaan epäröimättä kirjoittaa kokemuksestasi niin hyvin kuin voit. Keskity faktoihin ja kokemuksen konkreettisiin asioihin, jotka saattavat olla korvaamattomia niille, jotka eivät ole olleet yhteydessä yritykseen. Kun tarkennusta tarvitaan, yritämme ottaa yhteyttä arvostelun kirjoittajaan ja pyydämme heitä tukemaan arvosteluaan todistusaineistoilla. Esimerkit todistusaineistosta voivat olla sähköpostikeskusteluita tai kuitteja.

  Parhaan kykymme mukaan estämme ihmisiä kirjoittamasta epärehellisiä arvosteluita sivustolle. Kaikilta, jotka haluavat kirjoittaa sivulle, kysytään mahdollisimman paljon yksityiskohtia. Mitä enemmän yksityiskohtia, sitä varmempi arvostelusi on ja sitä suuremmalla todennäköisyydellä se pysyy verkossa, jos yritykseltä tulee valitus sitä kohtaan. Jos olet kirjoittanut negatiivisen arvostelun, sinuun saatetaan olla yhteydessä sähköpostitse. Arvostelut suurissa määrissä samasta IP-osoitteesta poistetaan. Jos useampi kuin yksi arvostelu on kirjoitettu (yhdestä tai useammasta yrityksestä) ilman totuusperää, nämä arvostelut poistetaan. Mainokset, toimintakehotukset ja uhkailut poistetaan sekä yhteystiedot ja verkkotunnukset (ULS) sensuroidaan.