ZTE

Kaikki arvostelut

ZTE

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo Kotimikro

Kotimikro

0 arvostelut

Kotimikron tavoitteena on tarjota tietoa ja työkaluja tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista kiinnostuneille sekä aloittelijoi...

Logo Drimsim

Drimsim

0 arvostelut

Monet innokkaat matkailijat voivat samaistua tietoliikenne vaivaan, joka liittyy SIM-kortin (Subscriber Identification Module) vaihtamiseen ai...

Logo DNA

DNA

20 arvostelut

"Elämä kallis, DNA halpa", kuuluu DNA:n kuuluisa ja kaikkien suomalaisten tuntema mainoslause. DNA onkin mainonnassa ja mielikuvissa...

ZTE

Kännykkämarkkinoita hallitsevat tutut nimet kuten Apple ja Samsung. Markkinoilla on myös paljon pienempiä valmistajia ja uusia valmistajia tulee varsinkin Kiinasta sekä muualta Aasiasta. Nämä valmistajat ovat Aasiassa suuria ja niillä on paljon käyttäjiä vaikka Euroopassa niistä ei vielä oikein tiedetä mitään. Oletko sinä ajatellut uuden kännykän ostoa ja harkitset uuden mallin hankintaa? Mistä tiedät onko kännykkä hyvä ja laadukas? Hyvä tapa selvittää asia on lukea toisten asiakkaiden arvostelu tuotteesta ja millainen kokemus tuotteesta on tullut käytön jälkeen. Palautteista saat yleensä myös selville, onko tuotteen tilaaminen ollut helppo ja mitä pitää huomioida tilausta tehdessä. Me haluamme myös antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa toimittajista. Tällä sivulle tutustumme ZTE yritykseen. Mitä ZTE tekee ja mitä tuotteita sen tarjoaa asiakkailleen. Kerromme myös, miten voit tilata tuotteita ja miten olla tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun. Voit sen jälkeen tehdä oman päätöksesi, haluatko ostaa tuotteita ZTE yritykseltä.

Tietoa ZTE
ZTE on perustettu vuonna 1985 ja se on yksi maailman johtavista teknologia valmistajista, joka valmistaa integroituja kommunikointi ja tietoliikenne laitteita. Yritys toimii ympäri maailman  ja se on saanut useita media palkintoja tuotteistaan. ZTE on osittain valtion omistama yritys ja sen pääpaikka on Shenzhen Kiinassa. Yrityksen liikevaihto on 13 miljardin dollarin paikkeilla ja yritys työllistää noin 68 000 työntekijää.

Tuotteet ja palvelut ZTE
ZTE verkkokaupasta voit ostaa mobiilituotteita kuten älypuhelimet, älykellot, kuulokkeet, kuoret ja tarvikkeet. Älypuhelimia löytyy ZTE Axon mallit ZTE Axon 30, Axon 30 Ultra ja Axon 20 5G mallit. Kaikissa malleissa on koko laitteen kokoinen näyttö ja laitteiden väleillä on eroja muun muassa kamerassa, joka on 30 Ultra mallissa neljällä kameralla varustettu kamera, jolla voi ottaa erittäin tarkkoja kuvia. ZTE LiveBuds kuulokkeissa on melunvaimennus ja 20 tunnin akun kesto. Älykello ZTE Watch Live mittaa sykettä ja siinä on 12 erilaista urheilutoimintoa, nopeasti latautuva akku sekä kellolla voi ohjata puhelime eritoimintoja ja vastaanottaa viestejä.

Verkkokaupasta voi ostaa normaaliin tapaan ja jokainen tilaus, jossa on puhelin mukana, toimitus on ilmainen. Tuotteet toimitetaan 2-4 päivän kuluessa ja tarjolla on useita eri toimitusvaihtoehtoja. Ilmainen toimitus, jonka avulla tuotteet toimitetaan eri maihin vaihtelevien aikataulujen mukaisesti. Toimitukset Suomeen kestävät 2-15 päivään ja pikatoimitukset toimitetaan noin 5-8 päivän kuluessa. Näihin toimitusaikoihin tulee mukaan 2-4 päivän käsittelyaika, joka pidentää toimituksen kestoa. Tuotteet voi maksaa pankki- tai luottokortilla, PayPalin sekä monien muiden korttien avulla kuten American Express. 

Verkkokaupan asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostin, puhelimen tai live-chatin välityksellä. Sähköpostiin saa vastauksen keskimäärin 36 tunnin kuluessa. Puhelinpalvlu on avoinna arkisin klo 9-17 välillä GMT aikana. Live-Chat on käytössä verkkokaupassa koko ajan. Verkkokaupan tukiosiossa voi etsiä vastauksia yleismpiin kysymyksiin ja support centeristä saa tietoa puhelimen korjauspalvelusta, palvelupisteistä ja muista tärkeistä ZTE tuotteiden asioista kuten takuuehdot.

Suositukset, vinkin ja valitukset ZTE
Oletko sinä ostanut ZTE tuotteet? Olisitko hyvä ja kertoisit kokemuksistasi meille. Suomiarvostelut sivuilla oikeat käyttäjät voivat antaa palautetta tuotteista, verkkokaupoista ja toimittajista. Kaikki palautteet ja kommentit ovat tärkeitä ja auttavat toisia käyttäjiä tekemään oikean ostopäätöksen. Lisäksi kannattaa käydä tutustumassa toimittajan verkkosivuilla tuotteiden käyttöehtoihin ja takuuehtoihin. Toimittajia ja tuotteita kannattaa vertailla, jotta sinä löydät itsellesikaikkein parhaimman tarjouksen. Tämä onnistuu helposti Suomiarvostelut sivuilla. Jätä siin oma palautteesi tai luet toisten käyttäjien kommentit ja vertaile yrityksiä sivuillamme, jotta löydät juuri itsellesi sopivimman palveluntarjoajan.