USENET

Kaikki arvostelut

USENET

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

USENET

Uusi sukupolvi ei ole tietoinen siitä, mutta jo ennen internetiä oli olemassa jotain, joka mahdollisti digitaaliset verkkopalvelut. Kun käännämme historian sivuja taaksepäin, saamme vain kaksi tällaista palvelua. Toinen oli Arpanet ja toinen Usenet. Arpanet oli suurelta osin Yhdysvaltain armeijan ja tieteellisten laitosten käytössä, kun taas USENET oli julkinen. Vuosien jälkeen se on yhä elossa, ja sen nopeus on paljon parempi! Lue tästä mielenkiintoisesta vuosia vanhasta palvelusta. Saatat haluta käyttää sitä!

Tietoja Usenet.nl:stä
Usenet.nl on internet-palveluntarjoaja. Se sijaitsee Alankomaissa, ja se perustettiin vuonna 2009. Usenet.nl on ottanut käyttöön ja pitänyt yllä vanhaa internetpalvelujärjestelmää Usenet, jonka perustivat kolme tietotekniikan opiskelijaa, Tom Truscott, Steve Bellovin ja Jim Ellis, vuonna 1979 Pohjois-Carolinan yliopistossa. Se perustettiin vaihtoehtona Arpanetille, josta myöhemmin tuli Internet. Usenet käyttää eri puolilla Eurooppaa sijaitsevia uutispalvelinfarmeja nopeiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi. Se tarjoaa myös pääsyn yli 100 000 uutisryhmään. 

Usenet.nl -sivuston tarjoamat tuotteet ja palvelut
Usenet.nl tarjoaa kaksi peruspakettia, jotka ovat Compact ja Relax. Käyttäjät voivat tilata Compact-paketin vain 11,99 eurolla kuukaudessa. Compact-paketin etuihin kuuluu 35 Gt kuukaudessa. Tämän lisäksi asiakkaat saavat etuja kuten ilmainen uutistenlukija, premium-tuki, Usenet-yhteys, yli 100 000 uutisryhmää. Yritys kertoo, että lisäksi saa 30 000 päivän säilytysaika, 256-bittinen SSL-salaus ja paljon muuta. Relax-pakettia tarjotaan 99,96 eurolla 30 prosentin alennuksella. Ja lähes samoilla eduilla. Usenet.nl tarjoaa myös 14 kokeilupakettia käyttäjille, jotta he voivat testata palvelua. Nykyajan sukupolvi ei muista, mutta jo ennen internetiä oli olemassa jotain, joka mahdollisti digitaaliset verkkopalvelut. Yritys kertoo itsestään seuraavasti: Yhtenä Usenet-palveluntarjoajista maailmanlaajuisesti usenet.nl on edustanut korkeinta nopeutta, turvallisuutta ja toimivaa palvelua vuodesta 2009 lähtien. He lupaavat 256-bittinen SSL-salauksen, 30 000 teratavua dataa, 16 yhteyttä samaan aikaan, yksityisyyden suojan, 3 800 päivää binäärisen säilytysaian ja yli 200 000 uutisryhmää. Yrityksellä on siis monia lupauksia, joiden kerrotaan sisältyvän heiltä ostettuihin palveluihin ja tuotteisiin. Ilmaisen usenet.nl-testipaketin jälkeen sinut pidennetään automaattisesti 12 kuukauden pakettiin, ellet peruuta tai tilaa toista sopimusta. Vaihtoehtoisesti, kun vielä testaat USENET - palvelua tai milloin tahansa myöhempänä ajankohtana jäsenalueella kohdassa "Oma tili" - "Oma tilaus", voit valita muita ehtoja ja pakettikokoja.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä USENET -sivustolle
Usenetin käyttäjät ovat arvostaneet palvelua. Arvostelut ovat pysyneet enimmäkseen positiivisina. Jos Usenet.nl verkkopalvelu on mielestäsi hyvä tai huono, kerro meille arvostelemalla yritys täällä sivustolla. Yritys lupaa monia eri palveluita kuten 256-bittinen SSL-salauksen, 30 000 teratavua dataa, 16 yhteyttä samaan aikaan, yksityisyyden suojan, 3 800 päivää binäärisen säilytysaian ja yli 200 000 uutisryhmää. Saitko kaikki nämä palvelut ostaessasi yritykseltä? Jäikö jokin puuttumaan? Ymmärsitkö kaikki ostamasi palvelut, vai olisitko kaivannut vielä lisätietoja ja selvennystä siitä, mitä kaikki tuotteet tarkoittavat? Onko heidän verkkosivustonsa käyttäjäystävällinen? Oliko sinulla haasteita heidän verkkosivustollaan surffaamisessa? Saitko sähköpostiisi nopeasti vahvistuksen ostamisen jälkeen? Menikö veloitus kerralla oikein vai tökkikö maksaminen? Mitä voitte kertoa meille heidän tuotteistaan? Palautettanne arvostetaan suunnattomasti. Arvostelujen avulla muut käyttäjät voivat lukea ja jakaa kokemuksia yrityksestä. Arvostelu auttaa myös ostopäätöksen tekemisessä, mikäli asiakas harkitsee vielä yrityksen palveluiden hankintaa. Ota selvää lukemalla käyttäjien kokemuksia, arvosteluja, kommentteja, huolenaiheita ja valituksia! Arvostelemalla tuotteet ja palvelut, autat muita käyttäjiä ostopäätöksessä. Tämän lisäksi muut asiakkaat saavat tärkeitä tietoja siitä, kannattaako yrityksen palveluita käyttää ja jos kannattaa, mitä niistä ovat ostamisen arvoisia. Arvostelemalla yrityksen ja kommentoimalla kokemuksiasi, nopeutat ostoprosessia, kun muut osaavat etsiä suoraan parhaat tuotteet yrityksen verkkokaupasta. Sana on vapaa!