RusVPN

Kaikki arvostelut

RusVPN

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo SF Anytime

SF Anytime

0 arvostelut

Maailma on tiiviimmässä yhteydessä, kuin koskaan ennen. Ihmiset, arjessa käyttämämme laitteet, sähkövoimala...

Logo DAZN

DAZN

0 arvostelut

Oletko sinä live-urheilun ystävä ja haluat seurata useita eri lajeja livenä? Nykyään urheilun katselu vaatii yleens&a...

Logo Vod Base

Vod Base

0 arvostelut

Suoratoistopalveluita on nykyään tuhansia. Moni meistä katsookin sarjoja ja elokuvia pääasiassa netistä eikä per...

Logo OnlineCinema.eu

OnlineCinema.eu

0 arvostelut

Toisinaan on pakko viettää pitkiä aikoja kotosalla – ja joskus peräti yksin. Riippumatta siitä, pakottiko sinut...

RusVPN

Arvostelut RusVPN:stä
Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko tietää enemmän, mikä on VPN-yhteys? Kiinnostaako sinua edullinen, suojattu yhteys ja haluat tietää lisää valttikortteja, miten suunnistaa salattuna ja hyvin varustautuneena kybermaailmassa turvallisesti sekä huoletta? Onko sinulla monia selaimia ja mobiililaitteita käytössä ja etsit niihin jotakin salausta? RusVPN:n tarjoaa näihin kysymyksiin vastauksen, mutta miten hyvin itse palvelu toimii? Tulevatko VPN-yhteydet nopeasti ja edullisella palvelukustannuksilla sinulle? Vastaako asiakaspalvelu moitteetta? Onko palvelun käyttö asiallista, luotettavaa ja selkeätä? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita RusVPN:stä. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko tämä VPN-yhteys vaivan sekä väärtin arvoista.

RusVPN:stä 

RusVPN on verkossa toimiva VPN-palveluita tarjoava yritys, joka on siis erikoistunut turvallisten ja salattujen verkkoyhteyksien tarjoamiseen asiakkailleen. Nimensä perusteella yritys tulee Venäjältä. Tämä VPN-palvelu on vakiintunut verkossa suhteellisen isoksi toimijaksi hakutuloksien perusteella viime vuosien aikana. 


RusVPN:n tuotteet ja palvelut

RusVPN on yrityksen nimensä mukaisesti VPN:n palvelua tarjoava verkkopalvelu. VPN:n avulla voi suojautua hakkereiden ja verkkorikollisten uteliailta silmiltä, mikä vähentää merkittävästi mahdollisuuksia joutua verkkohyökkäyksen uhreiksi. Ne estävät myös kaikenlaisen valvonnan tapahtuvan piilottamalla liikenteesi ja tietosi valtion virastoilta ja Internet-palveluntarjoajalta pitämällä online-toiminnot täysin yksityisenä. RusVPN on pysynyt alan standardien kanssa samalla tasolla heidän tietoturvansa suhteen ja tarjoaa käyttäjille ominaisuuksia, kuten lokin kirjautumattomuuskäytäntöä ja 2048-bittistä salausta. RusVPN:n suojauksella pystyy siis, kuten VPN:n kuuluukin suojata nimettömyys Internetin selaamisen aikana. Palvelu myös mahdollistaa tiettyjen blockattujen palveluiden käytön, kuten torrent-palveluiden tai tiettyjen maakohtaisten sisältöihin pääsyn.
RusVPN:n palvelun VPN-verkko on suhteellisen pieni: 338 palvelinta, mutta ne ovat hyvin jakautuneita 37 maahan. Sovelluksien puolesta sillä on parempia uutisia, koska sillä on mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, Androidille ja iOS:lle, Chromelle ja Firefoxille selainlaajennuksia ja myös suoraa tukea Linuxille ja reitittimille sekä OpenVPN-yhteensopivuutta. RusVPN:n sovellukset ovat saatavana englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. RusVPN:n hinnat ovat vaihtelevat 9 eurosta kuukausittain 5 euroon yhden vuoden aikana, 3 euroa kolmen vuoden ajalta. Palvelun käyttöönottomaksut maksut hyväksytään kortilla, PayPalilla, Bitcoinilla ja muilla vastaavalla. RusVPN:llä ei ole yleistä kokeiluversiota, mutta saa tavallisen 7 päivän kokeilun mobiilisovelluksilla. Käyttäjää suojaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, mutta se ei ole voimassa jos on siirtänyt yli 500 megaa tietoja. RusVPN on edustettuna sosiaalisessa mediassa, ja sillä on tietoturvaan sekä yksityisyyteen erikoistunut blogi, jossa muun muassa käsitellään kaikkea tietoturvaan liittyvää maan ja taivaan väliltä.

Kiitokset, valitukset ja vinkit RusVPN:stä
Oliko VPN:n yhteyden hankkiminen  ja sen saaminen tästä palvelusta helppoa ja yksinkertaista? Oliko asiakaspalvelu palvelevaa? Toimiko sivusto erittäin luotettavasti? Löysitkö vastauksen kysymyksiisi, jotka ovat erittäin tärkeätä, kuten esimerkiksi tietoturvassa? Olitko tyytyväinen itse VPN:n yhteyteen ja sen toimivuuteen? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä VPN-yhteydestä, koska tietoturva on suorastaan äärimmäisen tärkeätä ymmärrettävistä syistä johtuen. Siitä syystä arviosi on tuo luottamusta muita kohtaan, jotta he tietäisivät, kuinka löytää se parhain mahdollinen VPN:n yhteys luotettavuudella, nopeudella ja käytettävyydellä. Siten RusVPN voidaan arvioida rehellisin mittarein.