RU VDS

Kaikki arvostelut

RU VDS

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

RU VDS

Tietotekniikka on hyvin läsnä elämässämme, mutta siitä huolimatta harvalla meistä herää tarve saada käyttöömme oma palvelin. Oman palvelimen pystyttäminen ei ole yleensä realistista yksityiselle kuluttajalle, mutta yritysasiakkaalle se saattaa olla jopa välttämätöntä. Mikäli satut kuulumaan siihen joukkoon, jolle omasta serveristä olisi hyötyä, on SuomiArvostelut oiva paikka aloittaa tutkimusmatka oman palvelimen ylläpitämisen maailmaan. Tässä artikkelissa esittelemme virtuaalipalvelimiin erikoistuneen yhtiön nimeltään RU VDS. Selvitämme, millaisia palveluita RU tarjoaa ja mikä virtuaalipalvelin yleensäkään on. Jos yrityksen luotettavuus huolettaa tai kaipaat muuten käytännön kokemuksia RU VDS:tä, voit lukea tämän tekstin laidasta löytyvältä arvostelupalstalta RU:n asiakkaiden kommentteja.

Tietoa yrityksestä RU VDS
RU VDS on vuonna 2016 Venäjällä perustettu yritys, joka sai alkunsa yhteistyöstä kiinalaisen teknojätti Huawein kanssa. Yritys aloitti toimintansa yhdellä datakeskuksella Moskovan läheisyydessä, mutta on sittemmin laajentanut toimintaansa myös maantieteellisesti. Nykyään RU:lla on useampi datakeskus Venäjällä sekä muutama ripoteltuna ympäri Eurooppaa Saksaan, Alankomaihin, Sveitsiin ja Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Suomessa palvelua tarvitsevalle asiakkaalle keskuksista merkittävin lienee RU:n Pietarissa sijaitseva datakeskus, sillä mitä lähempänä datakeskus on palvelimen lopullista käyttöpaikkaa, sitä nopeampi yhteys sen kautta on mahdollista saada.

RU VDS:n tuotteet ja palvelut
Kuten firman nimikin tekee hyvin selväksi, perustuu RU VDS:n liiketoiminta VDS-palvelujen tarjoamiseen. Hiukan hämmennystä saattaa herättää se, että VDS-palvelut kulkevat usealla eri nimellä. Suomenkielisissä piireissä ne kulkevat yleensä nimellä virtuaalipalvelin, joskin toisinaan niistä käytetään myös englanninkielisiä lyhenteitä VDS ja VPS. Nämä tulevat sanoista "virtual dedicated server" sekä "virtual private server" ja tarkoittavat pitkälti samaa asiaa. Kyseessä on toisin sanoen palvelin, jonka fyysisestä laitteistosta eli hardwaresta vastaa virtuaalipalvelimen myyvä yritys, ei asiakas itse. Lähtökohtaisesti henkilö tai yritys, joka haluaa oman palvelimensa, joutuu ostamaan hardwaren itse, sijoittamaan sen konehuoneeseen ja ajan myötä myös huoltamaan sen itse. RU VDS:n kanssa asioidessaan asiakkaan ei tarvitse huolehtia tästä, sillä kaikki servereiden pyörittämiseen tarvittava laitteisto on jo olemassa yrityksen palvelinkeskuksissa. Tässä yhteydessä on todella puhuttava servereistä monikossa, sillä yksi datakeskus vastaa kaikista sen lähialueelle myydyistä palvelimista. RU VDS pitää myymiään palvelimia yllä vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä siten, että he lupaavat vuoden aikana tulevien katkosten kestävän yhteenlaskettuina maksimissaan 100 minuuttia. Tämä luku sisältää firman itsensä mukaan sekä huoltokatkot että mahdollisista onnettomuuksista seuraavat katkot. Palvelujen luonteeseen perustuen voidaan sanoa, että RU VDS on niin sanottu IaaS-yritys, eli sellainen yhtiö, joka tarjoaa kirjaimellisesti laitteistoa – tässä tapauksessa palvelimen ylläpitämiseen tarvittavaa laitteistoa – asiakkaalle suunnatun palvelun muodossa. Näin tarkasteltuna virtuaalipalvelimia tarjoava yritys on luonteeltaan poikkeuksellinen palvelualan yritys. Kun haluat ostaa RU:lta oman virtuaalipalvelimen, on heidän nettisivuillaan käytettävissä työkalu, jonka avulla voit muuttaa haluamiasi palvelinominaisuuksia ja saada lopulta muutoksiesi perusteella tarjouksen siitä, millä hinnalla RU suostuisi ylläpitämään palvelintasi. Epävarmuuden iskiessä RU VDS tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden kolmen päivän kokeilujaksoon, jotta asiakkaan ei ole pakko tehdä ostopäätöstä aivan heti. Kuten aina verkossa ja muuallakin asioidessa, on ajankohtaisimmat käyttöehdot toki syytä tarkistaa suoraan yritykseltä, jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä tilauskäytäntöjen ja laskutuksen suhteen.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä RU VDS:n asiakkailta
Mikä on RU VDS? VPS-palvelujen vertailu voi olla aikaa syövää, mutta toivomme tämän lyhyen artikkelin antaneen sinulle selkeän pikakatsauksen aiheeseen. Toistamme vielä suosituksemme tutustua muiden RU VDS:n asiakkaiden kokemuksiin, sillä niihin tukeutuminen mahdollistaa mahdollisimman informoidun ostopäätöksen tekemisen. Jätäthän myös oman arvostelusi RU VDS:stä, jos olet jo käyttänyt yrityksen palveluita. Myös kaikenlaiset vinkit virtuaalipalvelimen hankkimiseen ovat ehdottoman tervetulleita.