Reseller Club

Kaikki arvostelut

Reseller Club

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Reseller Club

Verkkosivujen, blogien ja verkkokauppojen määrä lisääntyy ja monet tekevät tällaiset sivut itselleen. Nykyään ei enää vaadita paljoakaan osaamista, jotta voi tehdä itselleen verkkokaupan, nettisivut tai blogin, jossa voi kertoa vaikka omista harrastuksistaan. Blogista tai nettisivuista voi saada mukavaa lisätienestiä oman palkan lisäksi ja jos oma sivu menestyy voi siitä tehdä itselleen varsinaisen päivätyön. Myös verkkokaupan perustaminen ja varsinkin dropshipping on suosittua ja monet tienaavat elantonsa oman verkkokaupan kautta. Mitä nettisivun, blogin tai verkkokaupan perustaminen vaatii? Yleisesti tämän aloittaminen vaatii webhotellin hankkimista hostingpalveluita tarjoavalta yritykseltä. Millainen on hyvä palveluntarjoaja? Se selviää esimerkiksi lukemalla arvostelu yrityksestä, jonka on kirjoittanut palveluita ostanut käyttäjä. Toinen tärkeä asia on oma kokemus yrityksestä kun vierailee heidän sivuillaan. Me haluamme tarjota mahdollisimman paljon tietoa yrityksistä, jotta sinä voit tehdä oman päätöksesi. Tällä sivulla tutustumme Reseller Club yritykseen. Mitä tuotteita Reseller Club tarjoaa ja miten tuotteita voi ostaa?

Tietoa Reseller Club
Reseller Club tarjoaa verkkopalveluita ja haluaa olla paras markkinapaikka pienille yrityksille ja alan ammattilaisille. Yritys kuuluu Endurance International Group konserniin, jossa on kymmeniä alan yrityksiä, jotka toimivat verkostona. Konserni on yksi maailman suurimmista verkkopalveluita tarjoavista yrityksistä. Yritys on alunperin perustettu vuonna 1997 mutta myöhemmin 2000-luvun puolella myyty Intiaan, jossa yritys on kasvanut lukuisten yritysostojen seurauksena. 

Tuotteet ja palvelut Reseller Club
Reseller Club tarjoaa erilaisia verkkopalveluita asiakkailleen. Tarjolla on yli 800 erilaista verkkosuunnittelu ja kehitystuotetta. Näitä ovat muun muassa hostingpalvelut, wordpress tuotteet, pilvipalvelut, serverit ja sähköpostipalvelut. Lisäksi yritys tarjoaa verkkosivujen rakennustyökaluja, turvallisuustuotteita kuten VPN ja SSL salaus tuotteet ja domainien jälleenmyynti palveluita. Useimmille tuotteille on 30-päivän rahat takaisin takuu, jonka aikana voit kokeilla tuotetta ja jos et ole tyytyväinen voit peruuttaa tilauksen. Verkkokaupassa on saatavilla käyttöehdot joihin kannattaa tutustua.

Tuotteita voi ostaa suoraan sivustolta, joka toimii perinteisenä verkkokauppana. Tuotepaketeista on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja kuukausitilauksista vuositilauksiin. Lisäksi kaupassa voi valita tuleeko paketti yksityiseen, yrityksen tai ammattilaiskäyttöön. Pakettien hinnat vaihtelevat tarpeen mukaan. Kun on löytänyt itselleen haluamansa palvelun verkkokaupasta sen voi ostaa helposti ostoskorin kautta. Maksutapoja on valittavissa verkkomaksut kuten Pay.pw ja PayPal ja pankkisiirrot. Oston jälkeen tuotteet on helposti asennettavissa käyttöön ja esimerkiksi omien sivujen rakentamisen voi aloittaa välittömästi. 

Reseller Club asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkolomakkeen avulla, puhelimitse tai verkkokaupasta löytyvän chat palvelun avulla. Asiakaspalvelu on avoinna 24/7 ja asiakaspalvelusivulta löytyy myös kattava tietopalvelu. Täältä voit etsiä tietoa ja saatavilla on oppaita sekä videoita, miten aloittaa tuotteiden käyttö. Samalla sivulla voi tutustua blogeihin, joissa on ajankohtaisia uutisia, uutuustuotteista tietoja ja teknologia artikkeleita. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Reseller Club
Oletko sinä hankkinut palveluita tai tuotteita Reseller Club verkkokaupasta? Me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla kokemuksistasi. Miten tuotteiden ostaminen onnistui? Saitko haluamasi tuotteet tai jouduitko olemaan yhteydessä asiakaspalveluun? Kaikki pienetkin kommentit ja palautteet auttavat toisia käyttäjiä tekemään oikean ostopäätöksen. Voit myös itse käydä lukemassa toisten käyttäjien palautetta. Siitä voi olla sinulle hyötyä ja voit saada lisätietoa omien palveluiden käytölle. Suosittelemme myös tutustumaan palveluntarjoajan sivustoihin. Sieltä saat paljon tietoa muun muassa käyttöehdoista sekä voit varmistaa, että palvelut soveltuvat juuri sinulle. Kannattaa käydä vertailemassa useampia palveluntarjoajia ja sen voit tehdä helposti sivuillamme. Tällä tavalla löydät itsellesi sopivimman. Käy siis jättämässä oma palautteesi tai lue toisten käyttäjien kommentit.