OnlineCinema.eu

Kaikki arvostelut

OnlineCinema.eu

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo SF Anytime

SF Anytime

0 arvostelut

Maailma on tiiviimmässä yhteydessä, kuin koskaan ennen. Ihmiset, arjessa käyttämämme laitteet, sähkövoimala...

Logo Telia

Telia

0 arvostelut

Telia on media- ja teknologiayritys, joka on nykyisin yksi pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä sekä yrityksille ICT-palveluista t...

Logo DAZN

DAZN

0 arvostelut

Oletko sinä live-urheilun ystävä ja haluat seurata useita eri lajeja livenä? Nykyään urheilun katselu vaatii yleens&a...

OnlineCinema.eu

Toisinaan on pakko viettää pitkiä aikoja kotosalla – ja joskus peräti yksin. Riippumatta siitä, pakottiko sinut kotiin flunssa tai huono sää, saattaa kotona istuminen muutaman päivän nautinnon jälkeen alkaa tympiä. Silloin on syytä etsiä viihdettä, johon pääsee käsiksi neljän seinän sisältä. Toki viihteestä on iloa myös arjessa, vaikka uloskin pääsisi normaalisti. Olet tullut oikeaan paikkaan etsimään tietoa aiheesta, mikäli sinua kiinnostaa elokuvien katsominen netissä laillisesti. Vaihtoehtoja on monia ja valinnanvaikeus vaanii kulman takana. Jotta et kuitenkaan jäisi valinnanvaikeuden uhriksi, esittelemme tässä yhteenvedossa elokuvateatterin netissä, jonka nimi on OnlineCinema.eu. Mistä on kyse, ja noudattaako OnlineCinema tekijänoikeuslakia? Jos yhdistät yhteenvetomme ohesta löytyviin OnlineCinema.eu-elokuvateatterin asiakkaiden jättämiin arvosteluihin, saat hyvän kuvan siitä, millainen elokuvateatteri OnlineCinema on.

Tietoa elokuvateatterista OnlineCinema.eu
OnlineCinema.eu on niin sanottu nettielokuvateatteri. Kyseessä on melkoinen sanahirviö, mutta käytännössä nettielokuvateatteri tarkoittaa vain sitä, että sen elokuviin pääsee käsiksi netin välityksellä ja niitä voi siten katsoa oman kodin suojista. Joillakin elokuvateattereilla netissä on myös niihin liitetty fyysinen elokuvateatteri, ja netissä toteutettava teatteritoiminta on vain osa elokuvateatterin liiketoimintaa kokonaisuutena. OnlineCinema.eu:n tapauksessa näin ei kuitenkaan ole, vaan yritys operoi yksinomaan internetissä.

OnlineCinema.eu – tuotteet ja palvelut
Kuten elokuvateatterilta odottaa saattaa, ovat OnlineCineman pääasialliset tuotteet elokuvia – tai kenties tarkemmin sanottuna jopa elokuvanäytöksiä. Nettielokuvateatteri toimii pitkälti samalla periaatteella kuin tavanomainen elokuvateatterikin. Se hankkii itselleen oikeuden esittää jokin tietty elokuva ja esittää sen sitten maksua vastaan asiakkailleen. Tässä mielessä OnlineCinemassa asiointi tuntuu tutulta sellaiselle ihmiselle, joka on aiemmin käynyt minkäänlaisessa elokuvateatterissa. OnlineCinema hankkii elokuvien esitysoikeudet erilaisten VOD-palvelujen kautta. OnlineCinemassa saatavilla olevat elokuvat muuttuvat siksi ajoittain riippuen siitä, mitä VOD-palveluja OnlineCineman yhteistyökumppanien joukkoon kullakin hetkellä kuuluu ja mihin elokuviin kyseisillä yhteistyökumppaneilla on sillä hetkellä esitysoikeudet. VOD sanana saattaa kuulostaa hiukan erikoiselta, mutta pohjimmiltaan kyseessä on vain perinteisten tallennusmuotojen kuten DVD ja Blu-ray vastakohta. Se, että OnlineCineman tuotteet ovat VOD-elokuvia tarkoittaa siis yksinkertaisesti sitä, että ne toistetaan omasta tietokoneesta tai muusta vastaavasta laitteesta tiedostona, eikä asiakkaan tarvitse odotella minkäänlaista fyysistä levyä katsottavaksi. Tästä syystä OnlineCineman ja muidenkin alustojen VOD-elokuvat tunnetaan myös nimillä tilausvideot tai tilauselokuvat. OnlineCinema ei kuitenkaan ole suomenkielinen palvelu. Nykyisin sitä on mahdollista käyttää englanniksi, espanjaksi, venäjäksi, ukrainaksi, puolaksi tai bulgariaksi.

OnlineCinema.eu:n hakutoiminto
OnlineCineman elokuvakattausta voi selata useammalla eri tavalla. Näistä suoraviivaisin lienee hakusanan perusteella etsiminen. Elokuvia on kuitenkin mahdollista selata myös genren mukaan. OnlineCinemassa on mahdollista katsoa niin toiminta-, fantasia- kuin salapoliisielokuviakin. Myös esimerkiksi länkkärit ja romanttiset komediat ovat osa valikoimaa. Jos itselle sopivaa elokuvaa ei tahdo löytyä nimen tai tyylilajin perusteella hakien, on OnlineCinemalla tarjota vielä kolmaskin vaihtoehto: IMDb-listaus. Tutustumalla tähän listaukseen asiakas voi löytää elokuvia, jotka ovat saaneet hyviä arvosteluja. Tämän lisäksi elokuvia voi lajitella uutuuden mukaan.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä elokuvateatterin OnlineCinema.eu asiakkailta
Toivomme tämän tekstin selvittäneen sinulle, mistä OnlineCinemassa on oikeastaan kyse. Olemme tässä pitäytyneet vain faktoissa, mutta käytännön kokemuksia voit metsästää oheisista asiakasarvosteluista. Jos esimerkiksi huolehdit "Onko OnlineCinema oikeasti laillinen ja luotettavapalvelu?", voivat muiden asiakkaiden kokemukset antaa siihen osviittaa. Voit mielelläsi jättää myös oman arvostelusi OnlineCinemasta, sillä ilman arvostelujen kirjoittajia SuomiArvostelut ei olisi yhtä hyödyllinen tiedonlähde, kun haluat löytää riippumatonta tietoa itseäsi kiinnostavista yrityksistä. Päädyitpä sitten katsomaan elokuvia OnlineCinema.eu:n tai jonkin muun nettielokuvateatterin kautta, toivotamme sinulle joka tapauksessa antoisia katseluhetkiä!