Liquid Web

Kaikki arvostelut

Liquid Web

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo One

One

0 arvostelut

Henkilökohtaisten verkkosivujen ja blogien rakentaminen on nykyään todella yleistä ja uusia sivustoja syntyy päivittä...

Logo Setapp

Setapp

0 arvostelut

Käytämme monia eri applikaatioita tietokoneella ja mobiililaitteilla päivittäin ja moni tehtävä hoituu eri applikaati...

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 arvostelut

Nykypäivänä käytämme suurimman osan ajastamme verkossa eri laitteilla ja myös televisiot sekä muut laitteet ovat...

Liquid Web

Verkkosivujen, blogien ja verkkokauppojen perustaminen on nykyään suosittu tapa kasvattaa lisätienestejä ja ansaita rahaa verkossa. Haluaisitko sinä ansaita lisää rahaa oman palkkasi päälle? Nykyään oman blogin tai verkkosivun perustaminen ei ole vaikeaa. Perustaminen vaatii yleensä webhotellin tai hostingpalvelun hankkimista. Tällaisia palveluntarjoajia riittää ja voi olla hankala valita niistä oikea. Ovatko kaikki hostingpalvelut turvallisia ja toimivatko ne laadukkaasti. Yksi tapa selvittää asia on lukea toisen käyttäjän arvostelu hostingpalveluita tarjoavasta yrityksestä. Toisen käyttäjän kokemus kertoo nopeasti, miten palvelu on toiminut ja onko sen kanssa ollut ongelmia. Arvosteluja voi myös käydä lukemassa palveluntarjoajan sivuilla ja tutustua sitä kautta yritykseen. Me haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa, jotta sinun on helpompi päättää. Tällä sivulla tutustumme yritykseen nimeltä Liquid Web, joka tarjoaa erilaisia tietoliikenne palveluita asiakkailleen. Kerromme mitä palveluita on saatavilla? Miten niitä tilataan ja miten saada apua, jos tulee ongelmia. Voit sen jälkeen päättää haluatko käyttää kyseisiä palveluita.

Tietoa Liquid Web
Liquid Web on perustettu vuonna 1997 ja sen kotipaikka sijaitsee Yhdysvalloissa, Lansingin kaupungissa, Michiganin osavaltiossa. Liquid Webiin kuuluu 4 yritystä, jotka tarjoavat erilaisia palveluita kuten tiedon prosessointi, hostinpalvelut ja grafiset tietoliikennepalvelut. Yrityksellä on yli 500 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 175 miljoonaa dollaria.

Tuotteet ja palvelut Liquid Web
Liquid Web tarjoaa useita erilaisia tietoliikenne palveluita verkkosivuillaan. Yritys tarjoaa hostingpalveluita niin yksityisille kuin yrityksille. Pilvipohjaiset verkkolevyt ja serverit tai turvatut yksityiset serverit asiakkaiden käyttöön. Palvelusta voi myös ostaa hostingpalveluita omille verkkosivuille, blogille tai verkkokauppaan. Tarjonnasta löytyy myös Wordpress lisäosat ja Woocommerce verkkokauppa. Osa palveluista on takoitettu yritysten toimintaan mutta esimerkiksi oman blogin pyörittämiseen aloituspaketteja on saatavilla todella edullisesti. Saatavilla on esimerkiksi 1 sivun palvelupaketti alle 5 dollarilla ja 25 sivuston paketti vain 37 dollarilla. Näihin paketteihin kuuluu luonnollisesti sähköpostit ja tallennustilat sekä muuta vastaavat palvelut.

Tuotepaketit voi tilata suoraan verkkosivuilta ja niille on saatavilla kuukausittainen tilaus tai vuositilaus. Vuositilauksella säästää rahaa noin kahden kuukauden maksun verran. Hankkimansa paketin voi maksaa luottokortilla, josta palvelu veloitetaan jatkossa automaattisesti joko kuukausittain tai vuosittain ellei sitä peruuteta. Heti kun on maksanut palvelun saa sähköpostivahvistuksen, jonka jälkeen palvelu pitäisi olla käytössä. Verkkosivuilla on käytössä tukikeskus, jossa on paljon tietoa siitä, miten aloittaa palvelun käyttö, teknistä tukea palveluiden käyttöön liittyen ja paljon muuta.

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä luomalla verkkosivujen kautta palvelupyyntö, soittamalla suoraan kansainväliseen tukipuhelimeen tai lähettämällä sähköpostia. Verkkosivut ja tuki ovat englannin kielellä ja lisäksi käytössä on 24/7 chat palvelu. Verkkosivuilla on myös oppaita ja webinäärejä, joita voi hydöyntää halutessaan. Lisäksi palveluiden käytöstä on saatavilla verkkosivuilla asiakkaiden ja käyttäjien arvosteluja, joita voi selata. Näsitä selviää nopeasti, millaisesta palveluntarjoajasta on kyse.

Suositukset, valitukset ja vinkit Liquid Web
Oletko sinä ostanut palveluita LiquidWeb verkkosivuilta? Jos olet niin me SuomiArvostelut sivuilla kuulisime mielellämme kokemuksistasi. Oliko tuotteiden ostaminen helppoa? Saiko palvelun heti käyttöön ja saitko tuke asiakaspalvelusta? Tällaiset palautteet auttavat toisia käyttäjia tekemään oikean päätöksen palveluntarjoajan suhteen. Voit myös itse käydä lukemassa toisten kokemuksista, jos olet aikeissa hankkia palveluita Liquid Web sivustolta. Kannattaa tämän lisäksi käydä tutustumassa palveluntarjoajan verkkosivuille. Sieltä saat lisätietoa ja voit selvittää soveltuu heidän palvelunsa juuri sinun käyttöön. Ole hyvä anna siis omat kommenttisi tai käy lukemassa toisten käyttäjien arvostelut. Voimme yhdessä parantaa palveluntarjoajien palveluita antamalla rehellistä palautetta.