Kotimikro

Kaikki arvostelut

Kotimikro

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo ZTE

ZTE

0 arvostelut

Kännykkämarkkinoita hallitsevat tutut nimet kuten Apple ja Samsung. Markkinoilla on myös paljon pienempiä valmistajia ja uusia ...

Logo Drimsim

Drimsim

0 arvostelut

Monet innokkaat matkailijat voivat samaistua tietoliikenne vaivaan, joka liittyy SIM-kortin (Subscriber Identification Module) vaihtamiseen ai...

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Kotimikro

Kotimikrontavoitteena on tarjota tietoa ja työkaluja tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista kiinnostuneille sekä aloittelijoille että pitkään näiden parissa toimineille. Lehden tarkoitus on puhutella nimenomaan kotikäyttäjiä, jotka haluvat oppia tietokonemaailmasta. Lehti opastaa hallitsemaan PC:iden monipuolisia ominaisuuksia. Tilaajat saavat sekä painetun lehden, että digitaalisen Kotinurkan, jossa on yli 100 PC-tietokoneohjelmaa, niiden suomenkieliset ohjeet ja artikkeleita. Kotinurkassa voi suorittaa PC-kursseja ja tilata Tietoturvahälytyksiä, joiden kautta saa tietoa tietoturvahyökkäyksistä. Tilaajat voivat saada apua henkilökohtaisiin teknisiin ongelmiinsa lähettämällä kysymyksiä Kysy meiltä -foorumille.  Lehden avulla lukijat saavat tietoa, joka auttaa tekemään tietokonemaailmaan liittyviä ostopäätäksiä kokemuksiin perustuen.

Kotimikrosta
Kotimikro:n levikki on 6949 ja lukijamäärä on 52 000. Lehti on pohjoismaiden suurimman aikakauslehtikustantajan Bonnier Publications omistama lehti, ja sen suomenkielinen versio on käännetty muista pohjoismaista. Muita tunnettuja suomalaisia lehtiä ovat Digi Kuva, Tieteen Kuvalehti, Tee Itse ja Tieteen Kuvalehti Historia. Bonnierillä on yhteensä yli 2 miljoonaa lukijaa joka kuukausi. Lisäksi se julkaiseekirjoja jaDVD-sarjoja. Lehtien toimituksen ovat Kööpenhaminassa Tanskassa. Lehdet käännetään eri kielille kuitenkin paikallisesti. Yrityksellä on yli 800 työntekijää ja näistä 10 on Helsingissä. Toimistot on myös Oslossa ja Tukholmassa. Bonnier Publications on osa Bonnierin suvulle kuuluvaa ruotsalaista konsernia. Se toimii yli 20 maassa ja pääpaino on kirjakustannus-, sanomalehti- ja televisioaloilla.

Tuotteet ja palvelut
Kotimikro ilmestyy 19 kertaa vuodessa painettuna ja sitä täydentää digilehti tai digisovellus, josta käytetään nimeä Wype. Sen voi tilata kuukausihintaan 12,99€ kuukaudessa tai mikäli tilaa painetun lehden, Wypen saa maksutta. Wype ei toimi windows -puhelimissa eikä windows-tableteissa. Lehteen kuuluu Testinurkka, jossa on vertailuja koskien tietokoneita, kännyköitä, tulostimia, näyttöjä.Jokaisessa numerossa on mukana CD, jossa on pelejä ja aiemmin mainittujan tietoturvaohjelmia. Lukijat voivat osallistua lehdessä järjestettäviin kilpailuihin. Lehdestä on jatkuvasti voimassa olevia lehtitarjouksia. Kestotilauksen voi ostaa verkkokaupasta hintaan 9,45€kuukaudessavaihtuvan tutustumistarjouksenjälkeen. Lehden tilaajat saavat kertaluoteisen tilaajalahjan, joka voi olla esimerkiksi bluetooth-kelloradio ja langaton laturi. Kotimikro toimittaa säännöllisesti uutiskirjettä, jonka voi tilata lehden nettisivuilta. Uutiskirjeessä on ajankohtaisia artikkeleita ja uutisia alaan liittyen. Näiden lisäksi Kotimikron tilaaja saa 4 Gt ilmaista tallennustilaa sekä mahdollisuuden tehdä omat kotisivut. Mainostilaavoi ostaa eri koissa ja hinnat määräytyvät koon mukaisesti aina pienimmästä ilmoituksesta ¼ sivu 1170€ kokonaiseen aukeamaan 3720€. Bonnierin asiakaspalveluun voi lähettää sähköpostia tai soittaa arkipäivisin klo 9-17 välilllä.

Muuta
Pääosin lehden tilaajat ovat miehiä, joita kiinnostaa teknologia. He haluavat pysyä ajantasalla maailmassa tapahtuvista teknologisista uudistuksista ja yhä enemmän heitä kiinnostaa tietoturva- ja kyperturvallisuusasiat. Kotimikron tilaajat saavat merkittäviä alennuksia heitä varten kehitetystä MoreShopista, josta voi ostaa alennuksella tuotteita tilaajanumerolla. Shopissa on sellaisia tuotteita kuin työkaluja, elektroniikkaa, keittiöveitsiä, kuntoiluvaatteita- ja varusteita. Tuotekaupan tarjonta on laajentunut vuosien varrella. Kotimikrolla on 14 päivän peruuttamisoikeus tilauksiin liittyen. Kotimikron voi tilata myös lahjakorttina, johon saa henkilökohtaisen tervehdyksen. Tällöin tilaus päättyy automaattisesti määräajan kuluttua. Kaikki lehdet toimitetaan postimaksutta.

Vinkit, suosittelut, valitukset
Oletko lukenut ja tilannut Kotimikro lehteä? Oletko käyttänyt Kotimikron Kotinurkkaa? Tai lukenut asiantuntija-artikkeleita ? Millaista tietoa lehti tarjoaa? Millaisia kokemuksia sinulla on lehdestä? Mikä siinä on erityisen hyvää tai huonoa? Entä miten arvioisit asiakaspalvelun? Mitä mieltä olet lehden hinnoittelusta? Kerro omia kokemuksia ja jaa mielipiteesi SuomiArvostelut -sivuilla niin autat muita asiakkaita tekemään omat ostopäätöksensä kokemuksiisi perustuen. Voit antaa sivuillamme vinkkejä, suosituksia ja myös valituksia. Arvostamme kommenttejasi.