Ivacy

Kaikki arvostelut

Ivacy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo DNA

DNA

20 arvostelut

"Elämä kallis, DNA halpa", kuuluu DNA:n kuuluisa ja kaikkien suomalaisten tuntema mainoslause. DNA onkin mainonnassa ja mielikuvissa...

Logo Moi

Moi

3 arvostelut

Jokainen omistaa matkapuhelimen tänä päivänä, mutta voidaksesi ottaa siitä kaiken irti, tarvitset puhelinliittymä...

Logo HBO Max

HBO Max

2 arvostelut

Mitä kautta sinä katsot suosikkielokuviasi? Entä tiedätkö, mistä näet kaikki uusimmat TV-sarjat? Erilaisia suora...

Ivacy

Ivacy tarjoaa VPN palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Ivacy:n VPN (virtual Private Network) avulla yksityishenkilöt tai yritykset pystyvät olemaan yhteydessä eri palveluihin mistä tahansa paikasta tai maasta turvallisesti. VPN:n avulla pystytään suojaamaan käyttäjän henkilöllisyys esimerkiksi internettiä selaillessa. Sen avulla tietokoneen tai mobiililaitteen ja palvelun välille muodostuu väylä, joka on suojattu. Sen avulla käyttäjä pystyy myös käyttämään suosittuja alustoja eri maista kuten Netflix tai Disney Plus, vaikka yritykset olisivat lisänneet maakohtaisia rajoituksia palveluilleen. Ivacy:n VPN ohjelman avulla voi suojata IP osoitteensa, jolloin käyttäjä pysyy anonyyminä eikä hänen sijaintiaan pystytä seuraamaan. Ivacy VPN tarjoaa tietoturvaa ja yksityisyydensuojaa yksityishenkilöille ja yrityksille tavoitteena välttää hakkerointi sekä kyper-rikollisuuden tuottamat mahdolliset ongelmat. Käytännössä Ivacy VPN korvaa näkyvän IP osoitteen omalla näkymättömällä ja turvallisella palvelimellaan. 

Ivacy:stä
Yritys on perustettu vuonna 2007, ja se perustuu kahden ystävän visioon digitaalisesta turvallisesta maailmasta. VPN tuotemerkkinä on sen jälkeen toiminut jonkinlaisena innovaattorina, ja yritys onkin tuonut itsekehittämiään turvallisuusominaisuuksia markkinoille, kuten Split Tunneling 2010. Sen avulla voidaan turvata internetin käyttö. Ivacy:n pääkonttori sijaitsee Singaporessa. Yritys toimii kuitenkin laajemmin, sillä sen VPN palvelinverkosto toimii ympäri maailman. Ivacy on auditoitu kolmannen osapuolen toimesta. 

Ivacy tuotteet ja palvelut
VPN palvelimiaon Ivacy:llä käytössä noin 3500 ja 100:ssa maassa, joihin asiakas voi liittyä. Yhteen VPN tilaukseen kuuluu viisi laitetta ja samanaikaisesti sitä pystyy käyttämään kymmenen laitetta. VPN toimii military-grade 256-bit:in suojauksella, encryption. Asiakas voi valita L2T, OpenVPN tai IKEv2 protokollavaihtoehtojen välillä. Hinta määräytyy kuukausilisenssi-perusteisesti, mutta tilauksen voi tehdä yhden kuukauden, vuoden tai kahden vuoden tai pidemmälle ajanjaksolle. Maksun pystyy hoitamaan yleisillä luottokorteilla tai kansainvälisillä muilla maksutavoilla Esim. Paypal. Kuukausihinta vaihtelee 1.75$ - 9,95$ välillä riippuen lisenssistä.  Yritys tarjoaa seitsemän päivän koeajan hintaan 0,99$. Ivacyllä on VPN palvelu yksityishenkilöille ja oma palvelunsa yrityskäyttöön VPN Business. Molemmat tukevat Windows, Android, iOS käyttöjärjestelmiä ja niitä voi käyttää myös mobiilisovelluksina. Selaimista Ivacy:lta löytyy tuki Chromelle, Firefoxille ja Edgelle. Käyttöönotto tapahtuu lataamalla Ivacy:n nettisivuilta VPN ohjelma tai mobiilisovellus kaupasta. Yrityksen sivustolta löytyy käyttöohjeet ohjelman lataamiseen.  

Muuta
Ivacy:n yksi periaatteista on no log policy, joka tarkoittaa, että yritys ei tallenna mitään käyttäjätietoja tai logeja. Mikäli käyttäjä ei löydä sopivaa palvelinta itse, hän voi tehdä tiketin asiakaspalveluun, joka osoittaa hänelle sopivan palvelimen. VPN käyttö auttaa julkisten Wi-fi:en turvallisessa käytössä, koska henkilön IP osoitetta ei pysty paikantamaan. Julkisen Wi-fin käytön tukemiseen löytyy kill switch mekanismi, joka palauttaa pudonneen wi-fi yhteyden automaattisesti takaisin ja huolehtii, että yhteys on edelleen turvattu. Ivacy VPN tukee P2P protokollaa, joten torrenting on mahdollista. Ivacy:n  tuki toimii 24/7 sähköpostilla ja chatilla. Ivacy tarjoaa 30 päivän ”rahat takaisin” takuun, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen. Ivacy:n tarjoamasta löytyy VPN tuotteisiin liittyvät perusominaisuudet, jotka valintaa tehdessä yleensä käydään minimissään läpi. 

Vinkit, suositukset, arvostelut
Oletko käyttänyt Ivacy VPN:ää? Oletko saanut pyytänyt tukea Ivacy:n 24/7 tuesta tai asiakaspalvelusta? Mitä kokemuksia sinulla on palvelun käytöstä? Suosittelisitko Ivacy:ä muilla asiakkaille? Entä miten arvostelisit tuotteet ja palvelut? Ole hyvä ja kommentoi, anna vinkkejä tai kirjoita valituksesi Ivacy:n tuotteista tai palveluista Suomiarvostelut sivuillamme. Jakamalla tietoa ja omia kokemuksia, autat muita tekemään oikeita päätöksiä todellisiin käyttökokemuksiin perustuen. Sivuiltamme voit myös itse saada tietoa ja uusia ajatuksia koskien VPN:än hankkimista tai käyttöä.