Envato Market

Kaikki arvostelut

Envato Market

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Envato Market

Verkkosivujen, blogien ja verkkokauppojen tekeminen itse on nykyään suosittu tapa tienata itselleen lisätienestejä tai jopa muodostaa niistä kokopäiväinen työ. Oletko halunnut tehdä oman kotisivun? Tällaisen luominen ei enää ole vaikeaa ja se onnistuu ilman suurempaa ohjelmointi osaamista. Se kuitenkin helpottaa, jos jaksat opetella jotain ohjelmointia. Lisäksi omalle verkkosivulle on kuitenkin tehtävä sisältöä ja sen hankkiminen on myös nykyään tehty hyvin helpoksi. Verkossa on useita palveluntarjoajia, jotka myyvät verkkosivujen mallipohjia, valmiita kuvia, videoita, audiota ja muuta, mitä omalle verkkosivulle, blogiin tai youtube kanavaan voi lisätä. Mistä tietää, mitä palvelua kannattaa käyttää? Se selviää kun lukee muiden käyttäjien kokemuksia eri palveluntarjoajista. Toisen käyttäjän arvostelu on hyvä tapa selvittää, millaisesta toimittajasta on kyse. Voit myös käydä palveluntarjoajan sivuilla tutustumassa palveluihin. Me haluamme kuitenkin antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa, ennen kuin teet oman ostopäätöksen. Tällä sivulle kerromme EnvatoMarket nimisestä yrityksestä. Minkälaisesta yrityksestä on kyse? Mitä tuotteita sieltä voi ostaa ja miten olla EnvatoMarket asiakaspalveluun yhetydessä. 

Tietoa EnvatoMarket
Envato on yksi maailman johtavista verkkoyhteisöistä, josta saa palveluita omiin luoviin tarpeisiin. VErkkosivuilla voi myydä ja ostaa tuotteita. Verkkosivuilla on yli 2 miljoonaa käyttäjää vuosittain ja yrityksessä työskentelee yli 600 työntekijää. Envatolla on useita eri verkkosivuja, jotka keskittyvät eri osa-alueihin ja myyvät tai ostavat tuotteita niiden kautta. Yrityksen historia alkoi vuonna 2006, jonka jälkeen yritykseen on tullut useita erilaisia sivustoja.

Tuotteet ja palvelut EnvatoMarket
EnvatoMarket keskittyy myymään ja ostamaan digitaalista omaisuutta. Tämä sisältää erilaiset julkaisualustojen valmiit teemat, joita palvelussa on esimerkiksi Wordpressille, Elementorille, markkinointiin ja useisiin eri verkkokauppoihin kuten Woocommerce, OpenCart ja Ecwid. Teemat on listattuna erilaisille yrityksille tai tuotealueille ja niitä on myös tietenkin yksityisille luovilla teemoilla. Verkkopalvelusta voi myös ostaa valmista koodia omille verkkosivuille ja niistä löytyy kalentereita, laskureita ja muuta tarvittavaa työkalua, joilla saa sivuista entistä toimivammat. Koodeista löytyy myös valmiita html pohjia sivuille ja erilaisia scriptejä. Tarjolla on myös erittäin kattavat audio, video ja kuvapankit, joista löytyvät tarvittavat sisällöt omien sivujen ulkoasun korostamiseen. Grafiikka osastolta löytyy niin logoja, iconeja kuin myös vektoreita ja paljon muuta. Verkkokaupassa on myös yli 70 000 erilaista 3D printti mallia saatavilla. 

Tuotteet ja sisällön voi ostaa verkkokaupasta ostoskorin kautta. Ostamista varten ei tarvitse rekisteröityä mutta, jos on aikeissa ostaa paljon tuotteita kannattaa rekisteröityä sivuille. Tämä helpottaa tilausten seuraamista ja ongelmatilanteissa pääse nopeasti kiinni omiin tuotteisiin. Tuotteet voi maksaa luottokortilla, PayPalillä tai Skrills palvelussa. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostiin ja tuotteet ovat riippuen typistä ladattavissa palvelusta maksamisen jälkeen. EnvatoMarket palvelussa on apusivusto, josta saa apua moniin verkkokaupan prosesseihin. Asiakaspalveluun voi olla myös yhteydessä verkkolomakkeen avulla, jonka avulla saadaan luotua palvelupyyntö Envato asiakaspalveluun.

Suositukset, valitukset  ja vinkit EnvatoMarket
Verkossa on todella paljon sisältöä, jota voi ladata vapaasti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos itse julkaisee jotain voi olla parempi hankkia tuotteet, joista on lisenssit maksettu tekijälle. Oletko sinä hankkinut lisensoituja tuotteita kyseisestä kaupasta? Me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla kokemuksistasi. Ne ovat tärkeitä myös toisille käyttäjille, jotka haluavat tai aikova ostaa tuotteita EnvatoMarketin verkkosivuilta. Myös sinä voit saada tietoa muiden käyttäjien antamasta palautteesta. Kannattaa kuitenkin aina käydä palveluntarjoajan sivuilla lukemassa tuotteita koskevat käyttöehdot, jotta voit varmistua, että saat käyttää niitä. Ennen ostamista kannattaa myös vertailla sivuillamme muita saman alan yrityksiä ja selvittää, mikä sopii parhaiten juuri sinun käyttöösi.