Drimsim

Kaikki arvostelut

Drimsim

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo ZTE

ZTE

0 arvostelut

Kännykkämarkkinoita hallitsevat tutut nimet kuten Apple ja Samsung. Markkinoilla on myös paljon pienempiä valmistajia ja uusia ...

Logo Kotimikro

Kotimikro

0 arvostelut

Kotimikron tavoitteena on tarjota tietoa ja työkaluja tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista kiinnostuneille sekä aloittelijoi...

Logo DNA

DNA

20 arvostelut

"Elämä kallis, DNA halpa", kuuluu DNA:n kuuluisa ja kaikkien suomalaisten tuntema mainoslause. DNA onkin mainonnassa ja mielikuvissa...

Drimsim

Monet innokkaat matkailijat voivat samaistua tietoliikenne vaivaan, joka liittyy SIM-kortin (Subscriber Identification Module) vaihtamiseen aina kun he muuttavat toiseen maahan. Tämä johtuu siitä, että heidän paikallisia SIM-korttejaan ei tueta uudessa maassa, ja kun niitä lopulta tuetaan, verkkovierailumaksut ovat hyvin kalliita. Näin ollen syntyy tarve hankkia sellainen SIM-kortti, jota tuetaan kaikissa maissa. Tämä johti Drimsimin kehittämiseen. Kun luet eteenpäin, saat lisätietoja tästä SIM-kortista ja luet rehellisiä asiakasarvioita Drimsimistä asiakkailta, jotka käyttävät sen palveluja.

Tietoja Drimsimistä
Drimsim on kansainvälisesti hyväksytty SIM-kortti, jonka on kehittänyt televiestintäyhtiö Drimsim. Tämä yritys perustettiin vuonna 2016, ja sen pääkonttori sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa. He väittävät, että heidän SIM-korttejaan tuetaan yli 197 yrityksessä ja että heillä on myös kumppanuus yli 400 televerkon tarjoajan kanssa näissä maissa.

Drimsimin tarjoamat palvelut
Drimsim tarjoaa asiakkailleen SIM-kortin ja erilaisia sovelluksia, joilla ne voivat käyttää palvelujaan. Drimphone on Drimsimin puhelinsovellus, jonka avulla sen käyttäjät voivat saada yhteyden mihin tahansa maailman maahan. Se tulee asennettuna Drimsim-sovellukseen. Drimsim-sovelluksen avulla käyttäjät voivat hallita Drimsim SIM-korttinsa palveluja. Sen avulla he voivat tarkistaa saldonsa ja myös ladata saldoa. Drimsim tarjoaa myös VPN-sovelluksen ja eSIM-sovelluksen. eSIM on virtuaalinen SIM-kortti, joka voidaan asentaa älypuhelimeen ja jota voidaan käyttää yhdessä Drimsim-sovelluksen kanssa toimimaan tavallisena Drimsim-SIM-korttina. Henkilöt, jotka haluavat hankkia Drimsimin SIM-kortin, voivat käydä Drimsimin verkkosivustolla ostamassa sellaisen ja saada fyysisen SIM-kortin toimitettua tai lähetettyä puhelimeensa, jos kyseessä on eSIM. Drimsimi tarjoaa yrityksen SIM-korteille elinikäisen rahanpalautustakuun. Jos yhteyshäiriö ei ratkea 24 tunnin kuluessa, yritys palauttaa SIM-kortin hinnan ja loppusumman. Jos sinulla on teknisiä ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen hyvityksen pyytämistä. Varmistaakseen alhaiset kansainväliset datahinnat Drimsimi tekee yhteistyötä satojen palveluntarjoajien kanssa ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että joskus esiintyy ongelmia, joihin Drimsimi ei voi vaikuttaa. Yritys tekee parhaansa tarjotakseen asianmukaisen korvauksen tällaisissa tapauksissa. Asiakkaalle voidaan tarjota mahdollisuutta osallistua Drimclub - kanta-asiakasohjelmaan, joka mahdollistaa digitaalisten ja ei-digitaalisten palveluiden ostamisen ja käytön sekä tuotteessa että sen ulkopuolella palvelun tyypistä riippuen. Ellei toisin mainita, Drimclub-palveluihin sovelletaan tämän sopimuksen ehtoja. Drimclub-palvelut voidaan poistaa tai niitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta asiakkaalle. Drimclub-jäsenyys edellyttää kuukausittaista jäsenmaksua, joka voidaan veloittaa ainoastaan Asiakkaan tilin saldosta. Kyvyttömyys veloittaa jäsenmaksua johtaa jäsenyyden keskeyttämiseen. Jos Drimclubin palveluita tarjoaa kolmas osapuoli, Yhtiö ei ole vastuussa tällaisen palvelun laadusta. Drimclubin jäsenten saatavilla oleva informaatio tai koulutussisältö tarjotaan ilman mitään takeita siitä, että tällaisen sisällön käyttäminen johtaa mihinkään tuloksiin. Jos Drimclub-palvelut tarjoavat käteispalautusta, käteispalautuksen määrä voidaan hyvittää ainoastaan tilin saldoon.

Kehut, valitukset ja vinkit tuotteelle Drimsim
Erilaisten älypuhelinlaitteiden fanaatikkona, miten arvioisit Drimsimi sovellukset? Drimsimi väittää, että sen tuotteissa on pitkä käyttöikä, oletko samaa mieltä heidän väitteistään? Miten arvioisit niiden ohjelmistoja? Ovatko ne käyttäjäystävällisiä? Oliko sinulla myös haasteita niiden ohjelmistojen käytössä? Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä. Yritys tarjoaa palvelua, jossa voit käyttää liittymää eri maissa ilman lisävaivaa. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Drimsimin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu ja kerro kokemuksia yrityksestä nyt.