C More

Kaikki arvostelut

C More

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Jesse
On kyllä harvinaisen huono suoratoistopalvelu. Muistuttaa yhä vuosien takaista Katsomo-palvelua. Huvittavinta se, että kuukausimaksusta huolimatta joutuu mainoksia katsomaan ihan kunnolla ainak...Lue lisää
A
ALISA
Aloitin tilaukseni ystäväni takia. Mutta olen yleisesti ottaen tyytyväinen päätökseeni! Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Cmore

  On kyllä harvinaisen huono suoratoistopalvelu. Muistuttaa yhä vuosien takaista Katsomo-palvelua.

  Huvittavinta se, että kuukausimaksusta huolimatta joutuu mainoksia katsomaan ihan kunnolla ainakin kotimaisissa sarjoissa. Olisikin vain mainokset kesken ohjelman, mutta sen lisäksi ohjelman joutuu aloittamaan aina alusta, koska mainoksilta takaisin ohjelmaan palatessa ääni ja kuva menee eri aikaan.

  Suosittelen välttämään Cmore palvelua kaikin keinoin, mikäli se vaan on mahdollista. Voin rehellisesti todeta, että tällä hetkellä markkinoilla olevista suoratoistopalveluista Cmore on ylivoimainen pohjanoteeraus.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei valitettavasti!

  Aloitin tilaukseni ystäväni takia. Mutta olen yleisesti ottaen tyytyväinen päätökseeni!


Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo SF Anytime

SF Anytime

0 arvostelut

Maailma on tiiviimmässä yhteydessä, kuin koskaan ennen. Ihmiset, arjessa käyttämämme laitteet, sähkövoimala...

Logo DAZN

DAZN

0 arvostelut

Oletko sinä live-urheilun ystävä ja haluat seurata useita eri lajeja livenä? Nykyään urheilun katselu vaatii yleens&a...

Logo Vod Base

Vod Base

0 arvostelut

Suoratoistopalveluita on nykyään tuhansia. Moni meistä katsookin sarjoja ja elokuvia pääasiassa netistä eikä per...

C More

C Morelta saat sopivan kattauksen viihdettä, draamaa ja urheilua. C More on pohjoismainen maksu-tv yhtiö, joka tarjoaa kanavapaketin, ohjelmien suoratoistoa ja ohjelmakirjaston, josta löydät suuren määrän alkuperäisiä suomalaisia TV-sarjoja sekä myös ulkomaisia sarjoja, uutuuselokuvia sekä urheilua. C More tarjoaa asiakkailleen kanavapaketin ja ohjelmakirjaston, joista löytyy laaja valikoima uutuuselokuvia, kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, realitya sekä runsaasti erilaista urheilua. 

C More kanavat ja ohjelmakirjasto
C More on erittäin kattava kanavapaketti ja ohjelmakirjasto, josta löydät sekä uusia elokuvia että vanhoja suosikkeja, paljon ulkomaisia sekä kotimaisia sarjoja ja suosittuja reality-ohjelmia. Voit katsella elokuvia joko C Moren kanavilta tai ohjelmakirjaston kautta silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Suomessa C More -kanavia hallinnoi MTV Oy, joten ohjelmakirjastosta löytyvät myös MTV:n ohjelmia. Haluatko seurata Kardashianien elämää tai Real Housewives:ien edesottamuksia eri kaupungeissa tai elämää Lontoossa Made in Chelsean tyyliin? Löydät myös tämän kaiken ohjelmakirjastosta. C Moren kanavapakettiin kuuluvat kanavat C More First, C More Serier, C More Hits, C More Stars. Myös perheen nuorimmille on oma kanavansa C More Juniori, josta löytyy paljon lasten suosikkipiirrettyjä. Kuten kanavien nimetkin jo kertovat, jokaisella kanavalla esitetään erilaista ohjelmaa, First kanavalla uutuuselokuvia, Series kanavalla sarjoja, Hits kanavalla vanhoja suosikkeja ja Stars kanavalla Hollywoodin suurimpien tähtien tähdittämiä elokuvia. Tästä kanavapaketista ei varmasti lopu katsottava kesken ja jokaiselle on tarjolla vanhoja suosikkeja ja uusia tuttavuuksia. C Moren kanavat voit tilata suoraan C.Moren verkkosivujen kautta tai omalta operaattoriltasi, esimerkiksi Elisalta tai DNA:lta.Voit valita joko vain elokuvat ja sarjat tai pelkästään urheilun, tai jos haluat saada todella kattavan paketin niin draamaa kuin toimintaakin, valitse molemmat ja kokonaisvaltainen viihdepaketti on taattu.

C More Sport
C More Sport maksukanavan kautta pääset seuraamaan esimerkiksi sen, miten suomalaiset pärjäävät Formula 1 mittelöissä ja viekö Suomen leijonat kultaa seuraavissa jääkiekon MM-kisoissa Antero Mertarannan legendaaristen selostusten höystämänä. Pääset myös seuraamaan Mestarien Liigan otteluita sekä suomalaisten joukkueiden mittelöitä jääkiekon CHL:ssä. Kanavapakettiin kuuluvat C More Max, C More Sport 1 sekä C More Sport 2 -kanavat. Jalkapallon ystäville on tarjolla Mestarien Liigan, Euroopan Liigan ja Italian La Ligan pelejä, golfin ystävät voivat seurata viikonloppuisin PGA-tourin tapahtumia ja suomalaisten pelaajien svingin laatua. Tarjolla on myös laaja kattaus yleisurheilua sekä E-urheilua, kuten F1 Esport Series ja Telia Esport Series. Näiltä kanavilta löytyy siis runsaasti katseltavaa ja jännitettävää kaikenlaisille urheilun ystäville.

C Morella ei katsottava lopu kesken
Oletpa sitten elokuvien tai urheilun ystävä, C More kanavilla katsottava ei varmasti lopu kesken. Piditpä sitten draamasta tai komediasta, ulkomaiseta tai kotimaisesta, kaikkea tätä löytyy C Moren kanavilta ja ohjelmakirjastosta. C More on lisännyt paljon suomalaisten sarjojen ja oman tuotantonsa tarjontaa, mikä lisää edelleen tämän kanavapaketin houkuttelevuutta. Ja voit katsella sitä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Jos haluat tutustua C Moreen ja sen tarjontaan ennen kanavapaketin hankkimista, on sinulla mahdollisuus tehdä se ilmaiseksi kahden viikon ajan. Tämä kahden viikon ilmainen jakso ei velvoita sinua mihinkään, voit päättää sen jälkeen, haluatko jatkaa kanavapaketin katselua vai luopua siitä.

Kirjoita arvostelu
Onko sinulla kokemusta C More -kanavapaketista ja ohjelmakirjastosta? Mitä mieltä olet siitä, suosittelisitko sitä muille? Jos haluat jakaa kokemuksiasi muille käyttäjille, voit kirjoittaa arvostelun, jonka he pääsevät lukemaan.