SuomiArvostelut

  Arvostelut C More

  C Morelta saat sopivan kattauksen viihdettä, draamaa ja urheilua. C More on pohjoismainen maksu-tv yhtiö, joka tarjoaa kanavapaketin, ohjelmien suoratoistoa ja ohjelmakirjaston, josta löydät suuren määrän alkuperäisiä suomalaisia TV-sarjoja sekä myös ulkomaisia sarjoja, uutuuselokuvia sekä urheilua. C More tarjoaa asiakkailleen kanavapaketin ja ohjelmakirjaston, joista löytyy laaja valikoima uutuuselokuvia, kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, realitya sekä runsaasti erilaista urheilua.

  C More kanavat ja ohjelmakirjasto

  C More on erittäin kattava kanavapaketti ja ohjelmakirjasto, josta löydät sekä uusia elokuvia että vanhoja suosikkeja, paljon ulkomaisia sekä kotimaisia sarjoja ja suosittuja reality-ohjelmia. Voit katsella elokuvia joko C Moren kanavilta tai ohjelmakirjaston kautta silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Suomessa C More -kanavia hallinnoi MTV Oy, joten ohjelmakirjastosta löytyvät myös MTV:n ohjelmia. Haluatko seurata Kardashianien elämää tai Real Housewives:ien edesottamuksia eri kaupungeissa tai elämää Lontoossa Made in Chelsean tyyliin? Löydät myös tämän kaiken ohjelmakirjastosta. C Moren kanavapakettiin kuuluvat kanavat C More First, C More Serier, C More Hits, C More Stars. Myös perheen nuorimmille on oma kanavansa C More Juniori, josta löytyy paljon lasten suosikkipiirrettyjä. Kuten kanavien nimetkin jo kertovat, jokaisella kanavalla esitetään erilaista ohjelmaa, First kanavalla uutuuselokuvia, Series kanavalla sarjoja, Hits kanavalla vanhoja suosikkeja ja Stars kanavalla Hollywoodin suurimpien tähtien tähdittämiä elokuvia. Tästä kanavapaketista ei varmasti lopu katsottava kesken ja jokaiselle on tarjolla vanhoja suosikkeja ja uusia tuttavuuksia. C Moren kanavat voit tilata suoraan C.Moren verkkosivujen kautta tai omalta operaattoriltasi, esimerkiksi Elisalta tai DNA:lta.Voit valita joko vain elokuvat ja sarjat tai pelkästään urheilun, tai jos haluat saada todella kattavan paketin niin draamaa kuin toimintaakin, valitse molemmat ja kokonaisvaltainen viihdepaketti on taattu.

  C More - Draamaa ja urheilua!

  C More Sport

  C More Sport maksukanavan kautta pääset seuraamaan esimerkiksi sen, miten suomalaiset pärjäävät Formula 1 mittelöissä ja viekö Suomen leijonat kultaa seuraavissa jääkiekon MM-kisoissa Antero Mertarannan legendaaristen selostusten höystämänä. Pääset myös seuraamaan Mestarien Liigan otteluita sekä suomalaisten joukkueiden mittelöitä jääkiekon CHL:ssä. Kanavapakettiin kuuluvat C More Max, C More Sport 1 sekä C More Sport 2 -kanavat. Jalkapallon ystäville on tarjolla Mestarien Liigan, Euroopan Liigan ja Italian La Ligan pelejä, golfin ystävät voivat seurata viikonloppuisin PGA-tourin tapahtumia ja suomalaisten pelaajien svingin laatua. Tarjolla on myös laaja kattaus yleisurheilua sekä E-urheilua, kuten F1 Esport Series ja Telia Esport Series. Näiltä kanavilta löytyy siis runsaasti katseltavaa ja jännitettävää kaikenlaisille urheilun ystäville.

  C Morella ei katsottava lopu kesken

  Oletpa sitten elokuvien tai urheilun ystävä, C More kanavilla katsottava ei varmasti lopu kesken. Piditpä sitten draamasta tai komediasta, ulkomaiseta tai kotimaisesta, kaikkea tätä löytyy C Moren kanavilta ja ohjelmakirjastosta. C More on lisännyt paljon suomalaisten sarjojen ja oman tuotantonsa tarjontaa, mikä lisää edelleen tämän kanavapaketin houkuttelevuutta. Ja voit katsella sitä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Jos haluat tutustua C Moreen ja sen tarjontaan ennen kanavapaketin hankkimista, on sinulla mahdollisuus tehdä se ilmaiseksi kahden viikon ajan. Tämä kahden viikon ilmainen jakso ei velvoita sinua mihinkään, voit päättää sen jälkeen, haluatko jatkaa kanavapaketin katselua vai luopua siitä.

  Kirjoita arvostelu

  Onko sinulla kokemusta C More -kanavapaketista ja ohjelmakirjastosta? Mitä mieltä olet siitä, suosittelisitko sitä muille? Jos haluat jakaa kokemuksiasi muille käyttäjille, voit kirjoittaa arvostelun, jonka he pääsevät lukemaan.

  C More
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  8.6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  6
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Ei valitettavasti!

  Aloitin tilaukseni ystäväni takia. Mutta olen yleisesti ottaen tyytyväinen päätökseeni!

  : ALISA07-05-2019
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  8.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa C More

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko C More luotettava yritys?

  C More on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 8.6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja C More tarjoaa?

  C More on enimmäkseen aktiivinen Tietoliikenne-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on TV, Elokuvat & Suoratoisto.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä C More-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.