Bluehost

Kaikki arvostelut

Bluehost

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Bluehost

Jos haluat tehdä verkkosivun, sinun tulee käyttää siihen jotain webhotellia, jonka päällä verkkosivu on. Yksi webhotelli on Bluehost, jonka kautta voit tehdä WordPress sivuja. Ennen ostoa, sinua ehkä kuitenkin kiinnostaa onko Bluehost luotettava? Onko heidän kauttaan helppo ostaa verkkoisännöinnin palveluja? Mitä muita työkaluja Bluehost tarjoaa? Voit lukea arvosteluja Bluehostin tuotteista ja Bluehostista yrityksenä Suomiarvostelut -sivuilta. Näin pystyt päättämään onko yritys sinulle sopiva.
 
Mikä on Bluehost?
Bluehost on verkkoisännöinnin yritys, joka perustettiin vuonna2003. Se on yhdysvaltalainen yritys ja se perustettiin Utahin Provossa. Yrityksen tavoitteena on auttaa ihmisiä käyttämään internetin täysi potentiaali. He tarjoavatkin erilaisia työkaluja, joiden kautta voi käyttää internettiä alustana. Yrityksen palveluita ja työkaluja käyttää yli kaksi miljoonaa verkkosivua. Yrityksen palvelussa työskentelee yli 750 ihmistä ja sen pääkonttori on Utahissa, Yhdysvalloissa. Yrityksen omistaa nykyään Endurance International Group, joka osti Bluehostin vuonna 2010. Endurance International Group omistaa erilaisia it-alan yrityksiä.
 
Mitä palveluita Bluehost tarjoaa?
Bluehost on webhotelli. Webhotelli on siis palvelu, jonka kautta voi vuokrata yrityksen palvelimelta tilaa, jonka päälle voi tehdä verkkosivuja ja verkkopalveluita. Bluehost on erikoistunut etenkin WordPress isännöintiin ja vastaakin kaikista WordPress sivuista.
 
Voit Bluehostin kautta ostaa verkkotunnuksen eli verkkosivun osoitteen tai voit siirtää jo omistamasi osoitteen Bluehostille. Tämän jälkeen voit rakentaa verkkosivuasi Bluehostin päälle. Bluehostin kautta voit siis ostaa verkkotunnuksen, asentaa WordPressin ja rakentaa verkkosivuasi Bluehostin palvelimen päälle WrodPressin kautta. Bluehostilla on myös hakukoneoptimointiin tarkoitettuja työkaluja, joita voit käyttää jotta sivusi pärjäisi paremmin hakukoneiden rankingissa.
 
Miten Bluehostin palveluita voi ostaa?
Bluehostin palveluita voi ostaa heidän verkkosivuiltaan. Palveluista veloitetaan kuukausimaksulla. Bluehostilla on kolme eri kokoista pakettia. Aluksi voit valita haluatko, että sivusi serveri sijaitsee Yhdysvalloissa vai Intiassa. Sen jälkeen voit valita sinulle sopivan paketin. Pienin paketti ”basic” on tarkoitettu blogille tai pienelle verkkosivulle. Tähän sisältyy SSL-salaus, 50GB muistia, satoja WordPress teemoja, verkkotunnus yhdeksi vuodeksi sekä muita WordPress työkaluja. Tämän paketin hinta on noin 5 euroa kuukaudessa.
 
Keskikokoinen paketti ”Plus” sisältää puolestaan rajattoman muistin ja siihen voi rakentaa rajattomasti verkkosivuja. Se on hieman kalliimpi kuin pienin paketti, tyypillisesti noin 10 euroa. Isoin paketti ”Choice Plus” puolestaan on hyvin samankaltainen kuin ”Plus” paketti, mutta siihen sisältyy ekstrana parempi suojaus ja parempia ratkaisuja yksityisyyteen. Siihen kuuluu muun muassa päivittäinen varmuuskopio sekä verkkotunnuksen yksityisyys.
 
Kaikki paketit ovat 36 kuukauden paketteja, joista maksetaan kuukausittain. Jos esimerkiksi näet Bluehostin sivuilla tarjoushinnan, saat silloin Bluehostin palvelun 36 kuukautta sillä hinnalla. Bluehostin palveluiden ostoa varten sinun tulee joko keksiä verkkotunnus, jonka haluat ottaa käyttöön tai sitten siirtää jo aiemmin omistamasi verkkotunnus Bluehostille. Tämän jälkeen pääset täyttämään asiakastietoja ja maksutapatietoja. Lopuksi pääset suunnittelemaan ja tekemään verkkosivuasi WordPress palvelun kautta. Bluehostilta löytyy ympäri vuorokauden palveleva asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä mikäli ostosta tai jostain muusta on jotain kysyttävää. Siihen saa yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta.
 
Ajatuksia ja arvosteluja Bluehostista
Oletko käyttänyt Bluehostia verkkosivusi webhotellina? Oliko Bluehostin palvelua helppo käyttää? Onnistuiko maksu vaivattomasti? Onko WordPress alustana hyvä? Haluamme kuulla kokemuksesi, mielipiteesi, arviosi tai ajatuksesi Bluehostiin liittyen. Suomiarvostelut jakaa kokemuksesi Bluehostista, jotta muut tietävät kannattaako heidän palveluaan käyttää ja onko tilauksen tekeminen vaivatonta.
 
Mietitkö puolestaan Bluehostin palvelun ostoa? Lue minkälaisia kokemuksia muilla on ollut Bluehostin palveluista ja työkaluista. Näin selvität, onko yritys luotettava ja kannattaako sinun käyttää heidän palveluaan.