AVG

Kaikki arvostelut

AVG

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

AVG

Tarvitsetko virustorjuntaohjelmistoa? Pidätkö laadukkaista virustorjuntaohjelmista? Tarvitsetko haittaohjelmia estävää ohjelmistoa? Tarvitsetko hyvän muurahaiskalastusohjelmiston? Onko sinun parannettava yrityksesi tietoturvaa? Mietitkö, mitä virustorjuntaohjelmistoa käyttäisit? Haluatko virustorjuntaohjelmiston, jossa on nopea skannausaika? Tarvitsetko virustorjuntaohjelmiston, jossa on paljon määritysmahdollisuuksia? Jos vastauksesi näihin kysymyksiin on myönteinen, AVG antivirus voi olla vaihtoehto. Lue arvostelut, kokemukset ja muiden asiakkaiden mielipiteet ja selvitä itse, onko AVG antivirus erinomainen valinta.

Tietoja AVG:stä
AVG antivirus on AVG Technologiesin, Avast Softwaren tytäryhtiön, kehittämä virustorjunta- ja internet-turvaohjelmistojen perhe tietoliikenteelle. Se on saatavilla Microsoft Windowsille, Windows Phonelle, Androidille, IOS:lle ja OS X:lle. AVG-tuotemerkki tulee Grisoftin ensimmäisestä tuotteesta, "Anti-Virus Guard", joka lanseerattiin vuonna 1992 Tšekin tasavallassa. Vuonna 1997 ensimmäiset AVG-lisenssit myytiin Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. AVG otettiin käyttöön Yhdysvalloissa vuonna 1998. AVG Technologies tarjoaa useita AVG:n valikoimaan kuuluvia tuotteita, jotka soveltuvat Windows 2000 lähtien. Tämän lisäksi AVG technologies tarjoaa myös MAC OS X -versioita ohjelmistosta. AVG Free Edition auttoi lisäämään AVG-tuotesarjan tunnettuutta. Vuonna 2006 AVG:n tietoturvapaketti laajeni sisältämään vakoiluohjelmien torjunnan, kun AVG Technologies osti ewido Networksin, joka on vakoiluohjelmien torjuntaan erikoistunut ryhmä. Samana vuonna Microsoft ilmoitti, että AVG:n komponentit olisivat saatavilla suoraan Windows Vista -käyttöjärjestelmässä. AVG:n virustorjunta lisää allekirjoituksiin perustuvaan estämiseen valkoisen listan, käyttäytymissuojauksen ja pilvitoiminnot. Ohjelmisto lisää Resident Shield-, palomuuri- ja identiteettisuojausmoduulit. AVG Technologiesin mukaan yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonaa aktiivista käyttäjää, joista yli 100 miljoonaa käyttää heidän tuotteitaan ja palveluitaan mobiililaitteilla.

AVG -verkkokaupan tuotteet ja palvelut
Löydä sinulle sopivat tuotteet AVG:n verkkoturvan suojaus-, suorituskyky- ja yksityisyysratkaisuista kuluttajille ja yrityksille. AVG Internet Security -virustorjuntaohjelma suojaa henkilökohtaisia tiedostojasi ja yksityisiä verkkotoimintojasi. Haittaohjelmat eivät enää vaikuta vain tietokoneeseesi - niistä on tullut henkilökohtaisia. Lunnasohjelmien ja webbikameravakoilun avulla hakkerit voivat päästä käsiksi henkilökohtaisimpiin tiedostoihisi ja valokuviisi tai jopa kurkistaa kotiisi. AVG Internet Security -virustorjuntaohjelmassa on Webcam Protection- ja Ransomware Protection -ominaisuudet, jotka suojaavat henkilökohtaiset tiedostoja sekä yksityiselämäsi. Yritys kertoo sivuilla tietokoneen suojaamisesta. Kehittynyt virustorjunta etsii, poistaa ja pysäyttää viruksia, kiristysohjelmia, vakoiluohjelmia, rootkit-ohjelmia, troijalaisia ja muita ikäviä haittaohjelmia. Koska kaikki tapahtuu reaaliaikaisesti, AVG kertoo ottavansa uhat kiinni ennen kuin ne ehtivät koneeseesi. Internetin ja sähköpostin suojaus onnistuu myös AVG:n tuotteiden kautta. Email Shield -teknologia kohdistuu erityisesti sähköpostin liitetiedostoihin ja pysäyttää uhat. Web Shield suojaa asiakkaita väärennetyiltä sivustoilta, jotka varastaisivat arvokkaita tietoja. Se suojaa myös muilta saastuneilta sivustoilta. Hakkerihyökkäysten suojaus on myös saatavilla. Palomuuri antaa hallinnan siitä, kuka ja mitä tietokoneeseen tulee ja sieltä lähtee. Ja Ransomware Protection tarjoaa lisäsuojan kiristysohjelmahyökkäyksiä vastaan. Asiakas voi myös estää epäilyttäviä sovelluksia käyttämästä web-kameraa. Asiakas voi salaa ja piilottaa yksityisimmät valokuvat ja tiedostot sekä tuhoa asiakirjat pysyvästi.

Kommentit, palautteet ja arviot
Oletko ostanut tuotteen AVG:n kautta? Saitko tietokoneesi suojattua? Ostitko esimerkiksi AVG Internet Security-, AVG Secure VPN- tai AVG TuneUp -tuotteen? Yritys näyttäisi tarjoavan näitä tuotteita aina kymmenelle laitteelle kerrallaan. Näin ollen yhdellä ostolla voi suojata useamman kannettavan tietokoneen, kännykän, tabletin tai muun internetin käyttöön soveltuvan laitteen? Iskikö virus koneeseesi kaikesta huolimatta? Annoitko palautetta yritykselle? Kerro kaikista kokemuksista täällä, niin autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät ohjelmaa virusten torjumiseen laitteilleen. Kommenttien ja kokemusten avulla nopeutat muiden ostopäätöstä ja autat sopivan tuotteen löytämisessä. Anna arvio ja kerro kokemuksia tällä sivulla myös muille aiheesta kiinnostuneille.