World of Warships

Kaikki arvostelut

World of Warships

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

World of Warships

Vaikka sotiminen itsessään onkin kamalaa, on aiheesta tehty pelejä maailman sivu – niinkin paljon, että omaan makuun sopivien sota-, toiminta- tai ammuskelupelien löytäminen on osittain muuttunut neulan etsimiseksi heinäsuovasta. Jotta sinun tarvitsisi viettää vähemmän aikaa uusia pelejä etsien ja voisit viettää enemmän aikaa mielestäsi hyvien pelien parissa, olemme laatineet käyttöösi tämän yhteenvedon, jossa esittelemme pelin WORLDOFWARSHIPS, nimeä hiukan erotellen World of Warships tai jopa tuttavallisesti WoWs. Kyseessä on 1900-luvun laivastosodankäyntiin keskittyvä peli, joten jos aikakausi tai sota-alukset kiinnostavat, saattaa WORLDOFWARSHIPS olla sinulla harkinnassa pelihyllyn uudeksi tulokkaaksi. Varmistaaksemme, että saat mahdollisimman käytännönläheisen kuvan tästä pelistä, olemme jättäneet oheen myös pienen palstan, jolle sinä ja kaikki muutkin lukijamme saavat kirjoittaa arvosteluita tästä toimintapelistä.

Tietoa pelistä World of Warships
World of Warships julkaistiin vuonna 2015, jolloin siitä tuli kolmas peli Wargaming.net -nimisen yrityksen kehittämässä toimintapelien sarjassa, johon kuuluvat myös samankaltaisesti nimetyt World of Tanks sekä World of Warplanes. Wargaming itsessään on Valko-Venäjältä kotoisin oleva yritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1998. Yrityksen toimiala on videopeliteollisuus ja se on keskittänyt liiketoimintansa nimenomaan sotapelien kehittämiseen. World of Warships on myös suomalaisten pelaajien saatavilla, joskaan sen käyttöliittymää ei ole vielä toistaiseksi käännetty suomen kielelle, toisin kuin esimerkiksi sen sukulaispelissä World of Tanksissa. Tuettuja kieliä pelissä on kuitenkin tämän yhteenvedon kirjoitushetkellä 18 kappaletta, joten todennäköisyydet sopivan kielen löytymiselle ovat hyvät.

World of Warships: Miten sitä pelataan?
World of Warshipsin peruskonsepti on se, että pelaajat osallistuvat sotalaivoilla käytäviin taisteluihin, joissa he taistelevat yhdessä satunnaisesti kootussa joukkueessa toista, vastaavaa joukkuetta vastaan. Kunkin taistelun päätteeksi pelaajat saavat kokemuspisteitä sekä pelivaluuttaa, joilla voi tutkia ja sitten ostaa entistä edistyneempiä taistelulaivoja. Aluksien tutkiminen tapahtuu maakohtaisten kehityspuiden kautta, eli esimerkiksi japanilaisilla laivoilla pelatessa saa pelaaja kokemuspisteitä, joilla tutkia muita japanilaisia laivoja. Kehityspuut jakautuvat haaroihin siten, että kussakin haarassa on erityyppisiä laivoja. Näin Wargames.net on pyrkinyt luomaan dynaamisia pelitilanteita, kun esimerkiksi heikosti aseistettu ja haavoittuvainen hävittäjälaiva joutuu hyödyntämään nopeuttaan ja ohjattavuuttaan väistääkseen raskaasti aseistetun mutta kömpelön taistelulaivan tulituksen ja samalla pääsemään asemaan, josta vihollisen tuhoaminen on mahdollista. Hävittäjien ja suurten taistelulaivojen ohella pelissä on risteilijöitä, jotka ovat monipuolisia laivoja ja sopivat monesti esimerkiksi ilmatorjuntatehtäviin. Ilmauhkaa sen sijaan aiheuttavat lentotukialukset, jotka ovat haavoittuvaisia avoimessa taistelussa mutta voivat lähettää lentokoneita kiusaamaan vastustajajoukkueen pelaajia pysyen itse kaukana etulinjoilta.

Mitä World of Warships maksaa?
World of Waships on ilmaispeli, eikä sen pelaamiseen siksi tarvita lainkaan rahaa. Halutessaan peliin voi kuitenkin käyttää rahaa ja siten saada erinäisiä pelinsisäisiä etuja. Rahalla voi esimerkiksi tutkia uusia aluksia tavallista nopeammin tai ostaa lisäosia jo omistettuihin aluksiin, jolloin niistä voi tehdä entistä tehokkaampia seuraavaa ottelua silmällä pitäen. World of Washipsin ansaintamalli perustuu näin ollen mikrotransaktioihin.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä World of Warshipsin pelaajilta
Mikäli et ole vielä täysin varma, onko WoWs aikasi arvoinen peli, voit tutustua lyhyesti ohesta löytyviin arvosteluihin, joissa pelaajat jakavat kokemuksia World of Warships -pelistä. Niiden on tarkoitus lisätä konkretiaa niihin perustietoihin, joita olemme sinulle tämän yhteenvedon aikana antaneet. Jos satut olemaan henkilö, joka on jo pelannut kyseistä peliä, toivomme sinun jättävän kommenttialueelle myös oman arvostelusi. Näin kannat kortesi kekoon ja autat muita pelaajia löytämään heidän makuunsa sopivia pelejä. Olipa WoWs sinulle tai ei, SuomiArvostelut toivottaa joka tapauksessa viihdyttäviä pelihetkiä vertailun tuloksena valitsemasi pelin ääressä!