Wild Terra 2

Kaikki arvostelut

Wild Terra 2

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Wild Terra 2

Wild Terra 2: New Lands on yksi niistä monista vaihtoehdoista, joihin olet saattanut iskeä silmäsi etsiessäsi täytettä sille juuri sopivasti yhden pelin kokoiselle aukolle pelihyllyssäsi. Uuden pelin valitseminen voi kuitenkin olla tuskastuttavaa siinä missä hauskaakin: niin paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja kaikkia niistä ei millään voi ostaa. Kun valinta ei ole selkeä, koittaa tiedonhaun hetki. Jos mielessäsi on kysymyksiä kuten "Mikä on Wild Terra 2?" tai "Kuka on kehittänyt Wild Terra 2:n?", on tämä teksti oikea paikka löytää vastauksia. Jos sen sijaan haluat kuulla konkreettisia kokemuksia Wild Terrasta, voit pysyä tällä sivulla mutta siirtää silmäsi viereiseen palkkiin. Siinä näet arvosteluja, jotka ovat jo Wild Terraa pelanneiden ihmisten kynästä. Mikäli satut olemaan se onnekas, joka saapuu sivulle ensimmäisenä, voit kirjoittaa oheen oman arvostelusi Wild Terrasta ja siten avata keskustelun! Toivon mukaan joku aiemmista lukijoistamme on kuitenkin jo jättänyt arvostelun sinunkin luettavaksesi, jotta saat mahdollisimman autenttista tietoa pelistä Wild Terra 2.

Tietoa Wild Terra 2:sta
Wild Terra 2 on massiivinen monen pelaajan verkkopeli, jotka tunnetaan myös lyhenteellä MMORPG, vaikka kyseessä melkoinen sanahirviö onkin. On syytä selventää, että vaikka SuomiArvostelut-sivustolla yleensä otsikoimmekin nämä profiilit yrityksen nimellä, ei Wild Terra itsessään ole yritys, vaan tuote. Wild Terran on kehittänyt pelistudio nimeltä Juvty Worlds. Wild Terra on vielä tämän yhteenvedon kirjoitushetkellä ennakkojulkaistu eli niin sanotussa Early Access -vaiheessa. Ennakkojulkaisu tarkoittaa sitä, että peliä on jo mahdollista pelata, mutta sen kehitys on yhä käynnissä ja se voi siksi vielä muuttua, vaikka pelin perusajatus ei tokikaan muutu mihinkään. Wild Terra 2:ta voi pelata monella eri kielellä, mutta ei valitettavasti ainakaan tämän tekstin kirjoitushetkellä suomeksi. Tarkastellaan seuraavaksi lähemmin sitä, millainen peli Wild Terra on.

Mikä ihmeen Wild Terra 2?
MMORPG-tyyppisiä pelejä on moneen lähtöön. Oikeastaan peligenren nimi voidaan hajottaa kahteen osaan: MMO ja RPG. Näistä ensimmäinen viittaa englannin kielen sanoihin "Massively Multiplayer Online Game", joka voitaisiin kenties suomentaa muotoon massiivimoninpeli. Tällä tarkoitetaan yksinkertaisesti pelejä, joihin osallistuu suuri määrä pelaajia samanaikaisesti samassa pelimaailmassa. Kuten arvata saattaa, on MMO-peli todella ylimalkainen kategoria, sillä se ei lopulta kerro mitään muuta kuin sen, että peliin osallistuu runsaasti pelaajia. Termin täsmentämiseksi tarvitaan kirjainyhdistelmä RPG, joka puolestaan viittaa roolipelaamiseen. Roolipeleille on tyypillistä, että pelaaja omaksuu tietyn roolin, ja MMORPG-pelien tapauksessa ei pelaajalla yleensä ole mitään selkeää, lopullista päämäärää. Sen sijaan massiivisissa monen pelaajan verkkopeleissä on tyypillisesti tarkoitus kehittää omaa hahmoaan pikkuhiljaa ja seikkailla pelimaailmassa yhdessä muiden pelaajien kanssa. Tämän pitkän kirjainyhdistelmän käsittämällä saat jo verrattain hyvän kuvan siitä, mistä Wild Terra 2:ssa on kyse. Pelissä nimittäin seikkaillaan eurooppalaisen keskiajan innoittamassa maailmassa omaa hahmoa hiljalleen kehittäen. Wild Terrassa hahmolleen voi kehittää erilaisia taitoja taistelutaidosta kalastamiseen ja hankituilla taistelutaidolla voi mähistä niin hirviöiden kuin toisten pelaajienkin kanssa pelimaailman alueesta riippuen. Jos olet jo vanha MMORPG-pelien konkari, kuulostaa konsepti sinusta varmasti hyvin tutulta. Lopuksi mainittakoon, että pelissä järjestetään myös vaihtuvia kausitapahtumia esimerkiksi jouluna ja halloweenina.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Wild Terra 2:n pelaajilta
Toivottavasti tämä teksti on selkeyttänyt sinulle sitä, millaisesta pelistä on Wild Terran kohdalla kyse. Jos olet päässyt jo koittamaan tätä Juvty Worldsin peliä, jätäthän oheen lyhyen arvostelun ja kerrot muille lukijoillemme, mitä olit pelistä mieltä. Oli tuomiosi sitten negatiivinen, positiivinen tai jotain siltä väliltä, muut lukijamme arvostavat varmasti jakamaasi tietämystä!